Merhabalar, sony vegas 9.0 proda oluşturduğum 4.633 framelik videoyu render as diyip kaydetmeye çalışıyorum fakat 13frame yada 10 11 frame kaydedip bekliyor. Gece kaydetmesi için ayarlamıştım sabah kalktığımda hala %1di ve 8 saattir kaydediyor diye gösteriyor. Pcde yeterli disk alanı mevcut. Vegas dışında hiçbir program açık değil. Görev yöneticisinde 1.1xxx.xxx k bellek kullanımı gösteriyor, sanırım aşırı fazla. Buna rağmen daha kısa olan videoları sorunsuzca kaydediyor. Yardıma ihtiyacım var. Videoda ses, görüntü geçişleri baya fazla zoom in zoom out ve video efektleri mevcut.
An itibariyle error aldım. Errorda şu yazıyor:
An error occured while creating the media file finish.wmv. The system is low on memory. You may be able to reduce memory usage by closing other applications.
Sistemde yeterli hafıza yok diyor tüm uygulamalarda kapalı, kaydetmek istediğim yerde 300gb yer var. Sistemi çok zorluyor, sırf boyutu ve efekt fazla diye. Bunun bir çözümü yokmudur ?
Yabanci tutoriallarda bikac taktik cermisler uyguladim bu seferde max%13 kadar geliyor. Offff.....