Şimdi Ara

Samsung Note 2 çoklu pencereye program ekleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhaba arkadaşlar.

Samsung Note 2 telefonum ve 4.4.2 sürüm var.

Çoklu pencereyi düzenlemek için girdiğimde sadece oradaki bi kaç programı ekleyebiliyorum sadece.

Yönetici yetkisi alarak yapılabiliyor. Lâkin istediğim bu değil.

Resime bakarsanız, benim sonradan yüklediğim bazı programlar burada görünüyor. Anadolu Ajansı, puffin tarayıcı ve Azar gibi. Demek ki bi ayarı ya da bi özelliği olmalı ki bunlar görünüyor.

Haydi Bismillah :)

• Tam anladım mı bilmiyorum fakat sürükleyip çoklu pencere kısmına ekleyebiliyorsunuz. Yanlış anlamışta olabilirim,kusuruma bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThEagles -- 16 Aralık 2015; 15:54:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oluştur'a tıklayınca uygulama eklenebiliyor diye biliyorum hocam ama bi deneyin isterseniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThEagles

Tam anladım mı bilmiyorum fakat sürükleyip çoklu pencere kısmına ekleyebiliyorsunuz. Yanlış anlamışta olabilirim,kusuruma bakmayın.

Evet o şekilde ekleniyor ama benim amacım o eklenecek yere diğer uygulamaları eklemek. Örneğin whatsapp gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare

Oluştur'a tıklayınca uygulama eklenebiliyor diye biliyorum hocam ama bi deneyin isterseniz.

Ekranda oluştur kısmı seçili hali hocam zaten.

Oluştur ekranında diğer programlar yok. Azar'ı felan ordan alıp hızlıya çekebiliyorum. Ama işte o ekrana nasıl ekleyeceğiz
  • Hâlâ çözüm bulunabilmiş değil. Nerde bu Samsung'çu arkadaşlar ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.