ses kalitesi ve ekran kartı farkı ile Toshiba daha iyi. Renk kontrast zenginliği,Lcd kalitesi.blue-ray ve HDMI çıkışı ile Sony daha iyi.
Bence seçimini hangi özelliğini daha çok istiyorum veya bana lazım olan en önemli kriteri hangisidir? düşünceleri ile yapmalısın.
Tekrar herkese teşekkürler. Dediğiniz gibi Toshiba'nın ekran kartı Sony'ninkinden kat kat daha iyi ama kafama takılan bişey var...Forumda sony için "vista Windows Aero için masaüstü performansı" puanlamasının 5.9 olduğu yazıyor..Toshiba'nınkine ise ben baktım: 5.5..Sizce bunda bi hata mı var?
Bir de Sony almaya karar verdim..Aynı modelin 2GB ve 4Gb lık notebookları var..Daha önce de 2GB lık notebook kullanmıştım..Eğer task managerdaki değerler doğruysa aynı anda birçok program kullanmama rağmen kullanılan ram değeri en fazla 1.7 GB gözüküyordu..2GB (1+1) ve 4GB (2+2) lık arasında yaklaşık bi 100 ytl fark var..Ama eğer 2 nin üstü gereksizse boşuna para vermeye gerek yok diye düşünüyorum..Linkler:
arkadaslar bazira farklar olsa da iki bilg. arasında benim sormak istedigim sadece ekran kalitesini sormak istiyorum..toshibayı 18002ye Sony 'yi de 1400'e bi arkadastan sıfır buldum.sizce hangisi tercih edilir ekran acısından...yani diger bariz üstünlüklerine karsılık sony ni ekranı hakkaten de acık ara öndemi bu iki bilgisyara.