Şimdi Ara

Sony Vaio VGN FS 500 alcam.fiyata bi bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,sony vaio nun pcg792L (VGN FS500) modelini almak istiyorum..laptopın altında baktım PCG 792L yazıyıordu...google da arattım ama pek bişi bulamadım herhalde bu VGN FS 500 oluyor....alacağım fiyat 400 tl ama bir de sizlere sormak istedim..acaba bu fiyat fazla mı?
    notebook donanım şöyle
    1.6 ghz intel centrino işlemci..
    80gb hdd
    512 mb ram
    DVD writer.

aşağıdaki model

http://www.pittjug.org/catalog/pics/Sony_Vaio_Vgn_Fs660___W_15__4_Notebook_PC.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alehandro -- 12 Mart 2009; 23:15:13 >

• fikri olan yok mu arkadaşlar.
  • Alma amacın ne ?
    Eğer film izliceksen çok iyi
    oun dışında eh işte dedirtebilcek cinsten,pek anlamam ama film izliceksen tek geçerim,onun dışındaki alma amacını söyle yardımcı olalım?
  • aslında alma amacım şöyle üzerine 50-100 tl kar koyup satmayı da düşünüyorum.yalnız arkadaşlar bu modeli google da aratınca hiçbir türk sitesinde bu modele rastlayamadım. tam bilgisi olan varmı bu model hakkındaş...laptop ın altında PCG 792 L yazıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alehandro -- 12 Mart 2009; 23:53:43 >
  • Türk sitesinde olmaması ithalat ürünü olduğunu gösterir,istanbul bilişim gibi getirtiliş demektir yurt dışından,e alıp satma amaçlı ben bilmem o kısmını,karışmamak en doğrusu olucak , kolay gelsin
  • bence kafana uyuyorsa çok güzel makina
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.