Şimdi Ara

..::SONY VAIO VGN BX196VP HAKKINDA::..(NERDEN ALIRIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ..::SONY VAIO VGN BX196VP HAKKINDA::..(NERDEN ALIRIM)

Ürün Özellikleri

İŞLEMCİ
    İşlemci Intel Centrino 1.73 GHz 533 Mhz Sonoma 2 MB Cache Bellek
    RAM
    RAM 512 MB DDR2 400 MHz- SDRAM Max. (2 GB)
    SABIT DISK
    HDD 80 GB HDD (5400 rpm) SATA HDD
    İŞLETİM SİSTEMİ
    İşletim Sistemi Microsoft® Windows® XP Professional Edition with Service Pack 2
    OPTİK SÜRÜCÜ
    DVD / CD ROM DVD±RW (+R double layer)
    CD / DVD Read Speed 24x (CD) / 8x (DVD)
    CD / DVD Rewrite Speed 24x (CD) / 4x (DVD±RW)
    CD / DVD Write Speed 24x (CD) / 8x (DVD±R) / 2.4x (DVD+R DL)
    SES ÇIKIŞI
    Ses Çıkışı High Definition Audio Codec with Direct Sound 3D Support
    PİL
    Batarya Lithium ion
    Batarya Ömrü 1,5-3 saat
    KASA
    Araçlar Stereo speakers, Wireless LAN 802.11b/g
    MODEM
    Modem V.92/V.90 (56 Kbps) data/fax modem (RJ-11)
    ANAKART
    Chipset Mobile Intel 915PM Express 533 MHz
    EKRAN KARTI
    Ekran Kartı Intel® Graphics Media Accelerator 900 with 128MB max. shared with Main Memory
    GÖRÜNTÜ ÖZELLIKLERI
    Ekran Ölçüsü X-black LCD 15.4" WXGA (1280 x 800)
    GENEL
    Model VGN-BX196VP
    NETWORK
    Network Bağlantıları Ethernet 1000BASE-T/100BASE-TX/10BASE-T (RJ-45)

ÖLÇÜLER VE AGIRLIK
    Derinlik 265.6 mm
    Yükseklik 35.8-38.5 mm
    Ağırlık 3 Kg
    Genişlik 363.2 mm
    DESTEKLENEN ARAYÜZLER
    Desteklenen Slotlar • Multi-function bay docking station connector • i.LINK™ (IEEE1394) S400
    • 3 x USB 2.0 (High/Full/Low-speed) Type A connector • Monitor (VGA)
    • External speakers or headphones • SD card slot • DC In (AC adapter) • Microphone connector
    • Memory Stick™ media slot (Standard size, Memory Stick™ Pro, Memory Stick™ Duo, high-speed data
    transfer compatible) • Finger Print Recognition Sensor, TCG Ver.1.1b compliant Trusted Platform Module
    GÜÇ KAYNAGI
    Voltaj AC 110/230 V
    Güç Kaynağı Harici
    Frekans 50/60 Hz
    CARD Slot
    Slot • Memory Stick™ media slot (Standard size, Memory Stick™ Pro, Memory Stick™ Duo, high-speed data
    transfer compatible) • Finger Print Recognition Sensor, TCG Ver.1.1b compliant Trusted Platform Module

PROGRAMLAR
    Yazılımlar • Easily recover your notebook with VAIO
    Recovery Utility
    • Automatically update all SONY software and
    drivers with VAIO Update
    • Manage and increase your battery life with
    VAIO Power Management• Adobe ® Companion Pack for VAIO:
    • Adobe ® Premiere ® Standard
    • Adobe ® Photoshop ® Elements 3.0
    • Adobe ® Acrobat ® Professional 7.0 (Try & Buy)
    • Adobe ® Acrobat ® Reader 7.0
    • Adobe ® Acrobat ® Elements 7.0
    • Microsoft ® Office 2003 SBE (Try & Buy)
    • Watch DVDs with WinDVD™
    • Roxio DigitalMedia SE 2.3 for CD+DVD DL
    • Microsoft ® Works 8.0
    • Norton Internet Security 2005 AntiSpyware Edition
    (includes 90 days FREE virus update)

TEKNİK DESTEK VE SERVİS
    Teknik Destek & Servis 2 Yıl Garanti

Arkadaşlar uzun zamandır hem markasız hem markalı laptopları araştırıyodum sonunda sony vaio almaya karar verdim ama büyük bi sorun var herkes kafasına göre fiyat koymuş bugün kadıköyde baktım bi dükkan 1399 dio bi dükkan 1499 dio bi dükkan 1269 dio sersem oldum hangisne inanacağıma şaşırdım sony i en güvenli nerden alabilrim

• aynı laptopwww.empati.com.tr de 1399€+KDV
    www.istanbulbilisim.com.tr de 1269€+KDV
    www.asyaas.com da 1399€+KDV
    www.morfare.com da 1351€+KDV
    sony in katalogunda da 1499€+KDV nasıl bi iştir bu ya

• Malesef sony tr kendi getirmiyor bu notebookları.Her firma kendi getirdiği için fiyatlarda karışık
  • istanbul bilişimden al hem güvenli bi yer hemde piyasanın çok altında fiyatlar veriyo ben geçen hafta piyada 2400€+kdv den düşüğe bulunamıyan tx1 i 1949€+kdv ye aldım , nakit alırsan %3 iner diyolar ama pazarlık yaparsan 15-20€daha düşerler

Internette özellikle yetersiz teknik servis ve satış sonrası müşteri hizmetlerinin yetersizliği, garanti uygulamalarından kaçınmaları gibi sayısız şikayet okudum.
  • neticede adamlar sana garanti belgesi ve fatura veriyor bu durumda garanti durumlarından istedikleri kadar kaçsınlar , yasalar ve hakların açık verirsin bi ihtilafta tüketici mahkemesine her türlü hakkını fazlasıyla alırsın . durduk yere 100-150€ fazla verme. fatura ve garanti belgen olduğu sürece istedikleri kadar sorun çıkarsınlar, tabi tercih senin benim aldığım model piyasada 450€ daha pahalıydı +kdv koyarsan 850ytl yapar ki bu oldukça büyük bi rakam , ayrıca diğer getiren firmalarda bi nevi bavul ticareti yapıyo devlet nezdinde istanbul bilişimden bi farkı olduğunu sanmıyorum hiç biri resmi sony ithalatı diil defalarca mail attım sony türkiyeye ama hiç birine cevap vermediler neden getirmedikleri meçhul
  • istanbul bilişim hakkında bnde olumsuz şeyler duydum ama şu an nerden alacağımı kararlaştıramadım...tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.... Daha önce x firmadan alışveriş yapıpta mennun kalan var mı yada menmnun olmayan
  • bu arada 2 yıl önce arkadaş özel bilgi mi neydi galiba diğer sony ithalatçısından almışt onun tek işi klavye yazılarının silinmesiyle düştü ondada sorun çıkmadı . ama dediğim gibi elinde garanti belgen olduğu sürece hiç bi yer sorun çıkartamaz

bunların şansa bağlı olsada 3 günde bir arızalanan cihazlar olmadığınıda unutma 2 senede 1-2ker çıkardığı arızalarıda çok güzel yaptırırsın her ithalatçıya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan_ -- 8 Şubat 2006 19:20:08 >
  • şimdi laptop öle bi olayki ben oem bi laptop aldım 2 sene önce ozaman son modeldi hdd işletim sistemi hatası format atamama dvd bozulması klavye satıpması gibi biton sorunu arka arkaya yaşadım oyüzden tedirginim istanbul bilişim banada makul geliyo esasında ama işte bilmiyorum :S
  • peki taksitli oluncada vade farkı falan alıyo mu acaba çünkü taksitli olcak olursa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trasher -- 8 Şubat 2006 22:32:51 >
  • Bende son olarak Vaio da karar vermek uzereyim(A517B), İstanbulBilişim tum firmalara gore en duşuk fiyatı veriyor... Hatta Denizliden bir firmaya gore 550 milyon daha ucuz... Ayrıca bilgisayar dergilerinden birininden ek bir brosur ile İstanbul Bilişimin urun katologu gecti elime, sitelerinde belirmemelerine regmen 12-24 ay taksit ve kampanyaları mevcut...

Ayrıca Vaio yu alırsan, aldıktan sonra hangi firma / fiyat belirtirsen sevinirim

Apple MAC Pro
    IPhone 3Gs
    CANON 5D - 24*105mm L IS USM
    FujiFilm HS10
  • http://www.hepsiburada.com//department.aspx?CategoryID=807

yukarıda adresde gayet uygun fiyata bakabilirsin bende araştırıyorum:

quote:

Orjinalden alıntı: trasher

..::SONY VAIO VGN BX196VP HAKKINDA::..(NERDEN ALIRIM)

Ürün Özellikleri

İŞLEMCİ
    İşlemci Intel Centrino 1.73 GHz 533 Mhz Sonoma 2 MB Cache Bellek
    RAM
    RAM 512 MB DDR2 400 MHz- SDRAM Max. (2 GB)
    SABIT DISK
    HDD 80 GB HDD (5400 rpm) SATA HDD
    İŞLETİM SİSTEMİ
    İşletim Sistemi Microsoft® Windows® XP Professional Edition with Service Pack 2
    OPTİK SÜRÜCÜ
    DVD / CD ROM DVD±RW (+R double layer)
    CD / DVD Read Speed 24x (CD) / 8x (DVD)
    CD / DVD Rewrite Speed 24x (CD) / 4x (DVD±RW)
    CD / DVD Write Speed 24x (CD) / 8x (DVD±R) / 2.4x (DVD+R DL)
    SES ÇIKIŞI
    Ses Çıkışı High Definition Audio Codec with Direct Sound 3D Support
    PİL
    Batarya Lithium ion
    Batarya Ömrü 1,5-3 saat
    KASA
    Araçlar Stereo speakers, Wireless LAN 802.11b/g
    MODEM
    Modem V.92/V.90 (56 Kbps) data/fax modem (RJ-11)
    ANAKART
    Chipset Mobile Intel 915PM Express 533 MHz
    EKRAN KARTI
    Ekran Kartı Intel® Graphics Media Accelerator 900 with 128MB max. shared with Main Memory
    GÖRÜNTÜ ÖZELLIKLERI
    Ekran Ölçüsü X-black LCD 15.4" WXGA (1280 x 800)
    GENEL
    Model VGN-BX196VP
    NETWORK
    Network Bağlantıları Ethernet 1000BASE-T/100BASE-TX/10BASE-T (RJ-45)

ÖLÇÜLER VE AGIRLIK
    Derinlik 265.6 mm
    Yükseklik 35.8-38.5 mm
    Ağırlık 3 Kg
    Genişlik 363.2 mm
    DESTEKLENEN ARAYÜZLER
    Desteklenen Slotlar • Multi-function bay docking station connector • i.LINK™ (IEEE1394) S400
    • 3 x USB 2.0 (High/Full/Low-speed) Type A connector • Monitor (VGA)
    • External speakers or headphones • SD card slot • DC In (AC adapter) • Microphone connector
    • Memory Stick™ media slot (Standard size, Memory Stick™ Pro, Memory Stick™ Duo, high-speed data
    GÜÇ KAYNAGI
    Voltaj AC 110/230 V
    Güç Kaynağı Harici
    Frekans 50/60 Hz
    CARD Slot
    Slot • Memory Stick™ media slot (Standard size, Memory Stick™ Pro, Memory Stick™ Duo, high-speed data

PROGRAMLAR
    Yazılımlar • Easily recover your notebook with VAIO
    Recovery Utility
    • Automatically update all SONY software and
    drivers with VAIO Update
    • Manage and increase your battery life with
    VAIO Power Management• Adobe ® Companion Pack for VAIO:
    • Adobe ® Premiere ® Standard
    • Adobe ® Photoshop ® Elements 3.0
    • Adobe ® Acrobat ® Professional 7.0 (Try & Buy)
    • Adobe ® Acrobat ® Reader 7.0
    • Adobe ® Acrobat ® Elements 7.0
    • Microsoft ® Office 2003 SBE (Try & Buy)
    • Watch DVDs with WinDVD™
    • Roxio DigitalMedia SE 2.3 for CD+DVD DL
    • Microsoft ® Works 8.0
    • Norton Internet Security 2005 AntiSpyware Edition
    (includes 90 days FREE virus update)

TEKNİK DESTEK VE SERVİS
    Teknik Destek & Servis 2 Yıl Garanti

Arkadaşlar uzun zamandır hem markasız hem markalı laptopları araştırıyodum sonunda sony vaio almaya karar verdim ama büyük bi sorun var herkes kafasına göre fiyat koymuş bugün kadıköyde baktım bi dükkan 1399 dio bi dükkan 1499 dio bi dükkan 1269 dio sersem oldum hangisne inanacağıma şaşırdım sony i en güvenli nerden alabilrim

• sony den aldıgım mail aynen aktarıyorum arkadaşlar denildiği gibi sony euroasia vaio getirmiyo

Degerli Sony dostu,

Mesajiniz ve Sony urunlerine gosterdiginiz ilgi icin tesekkur ederiz.

Sony Eurasia olarak Vaio satış ve servisimiz bulunmamaktadır.

Bilginize sunar,esenlikler dileriz.

Saygilarimizla,

Sony Eurasia Pazarlama AS
    Musteri Bilgi Merkezi

Tel:216-5319850
    Faks:216-4740477

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trasher -- 10 Şubat 2006 16:55:33 >

bugün sony den aldıgım mail aynen aktarıyorum

Degerli Sony dostu,

Mesajiniz ve Sony urunlerine gosterdiginiz ilgi icin tesekkur ederiz.

Sony Eurasia olarak Vaio satış ve servisimiz bulunmamaktadır.

Bilginize sunar,esenlikler dileriz.

Saygilarimizla,

Sony Eurasia Pazarlama AS
    Musteri Bilgi Merkezi

Tel:216-5319850
    Faks:216-4740477

Zaten Sony kendisi getirmiyor, birçok ithalatçısı mevcut, servis olarakta aynı...

Apple MAC Pro
    IPhone 3Gs
    FujiFilm HS10
  • bnde onu söylüyorum hadi aldın x firmadan çıktın il dışına veya yurtdışına ozaman napcan eline alır laptopu süs die gezdirirsin italatçı firmanın heryerde garantisi yok ki

bnde onu söylüyorum hadi aldın x firmadan çıktın il dışına veya yurtdışına ozaman napcan eline alır laptopu süs die gezdirirsin italatçı firmanın heryerde garantisi yok ki

Monster marka, Casper marka bla bla... Bunların garantisi ve sevisi varsa inan Sony nin hayli hayli vardır... Amerika dan aldıgın bir urunun bile (OverSeas) yani deniz aşırı ulkelerde bile garantisi mevcut... Bu konuda biraz arastırır sana sonucu soylerim...

Asıl söyle diyeyim sana... Monster veya Casper veya pro2000 marka bi notebook aldın ve yurtdışında bozuldu... O zaman alırsın o urunu hesap makinesi neyetine kullanırsın, ama emin ol o Sony zaten yarı yolda bile bırakmaz, bıraksada bir servisi zaten mevcuttur...

Selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkishsun -- 10 Şubat 2006 20:10:58 >

Apple MAC Pro
    IPhone 3Gs
    FujiFilm HS10

• dediklerinede katılıyorum ama bu firmalar sana sony garantisi vermiyolar bunu anlatmaya çalışıyorum yoksa sony tüm dünya illaki laptopunu bi yere götürür yaptırırsın ama parasıyla benim anlatmak istediğim şimdi mesela empati den istanbul bilişim den aldın aleti bunlar sana kendi garantilerini veriyo demek istedim yoksa sony vaio dan bi şüphem yok getirip satandan şüphem var.

peki sen olsan nerden alırdın aynı laptop 1269+1399+1499€ kdv ye satılıyor ve adamlar konfg. kafasına göre düzenlemiş hangisine güvenirdin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trasher -- 11 Şubat 2006 0:40:29 >
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.