Bildirim
sony vaio sıcaklık sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
sistem boşta işlemi calısır eger cpu az kullanılıyorsa sistem boşta islemicde %99 a kadar cpu ceker ve ısınır.... -
quote:
Orijinalden alıntı: turkay11
sistem boşta işlemi calısır eger cpu az kullanılıyorsa sistem boşta islemicde %99 a kadar cpu ceker ve ısınır....
ama gta san andreas oynuyordum ve 80 i gördüm -
gor kardeşim birsey olmaz ben %90 goruyorum ... %95 e kadar yolu var okadar ısınırsa sorun var demek ki ozamanda işlemci kapatır pc yi korkma...Anlarsın ki fan soğutmuyor temizlik yaparsın.... -
quote:
Orijinalden alıntı: turkay11
gor kardeşim birsey olmaz ben %90 goruyorum ... %95 e kadar yolu var okadar ısınırsa sorun var demek ki ozamanda işlemci kapatır pc yi korkma...Anlarsın ki fan soğutmuyor temizlik yaparsın....
abi %80 değil 80 derece ve ben fan sesi falan duymuyorum -
sen benim %80 dediğime bakma 80 derece demek istemişim ben 90 derecede bf3 oynuyorum sorun yok 80 düşüyor 85 oluyor 90 oluyor...Fan sesi duymaman güzel iste duysan onuda yazacaksın cok gurultulu diye )))) ya sorun etme eger kapanmaya baslarsa pc ozaman anlaki cok ısınıyor soğutmuyor fan....Kapanıncaya kadar sorun yok okay?? -
benim vaio da aynı sorun var garantiye vereceğim... -
Boşta bu kadar yüksek sıcaklıklar iyi değil. Bilgisayarı temizlemen gerekiyor eğer kendin yapamazsan teknik servise ver.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
neyse zaten benim değil kardeşimin -
Benim acerde boyle vantilatorle calistiriyorum
Bende bir samsung r522 var . Oyun oynarken 100 dereceleri görüyor. WASD tuşlarını bırakıp oynamaya tövbe ediyorum. -
değerler normal hoca sıfır alsan o laptopu en fazla 5-6 derece düşer.. normal kardeş... -
quote:
Orijinalden alıntı: meneter
değerler normal hoca sıfır alsan o laptopu en fazla 5-6 derece düşer.. normal kardeş...
tamam normal olsun -
Ac icini bal dok yala yap sonra altında da bi sogutucu oh mis
quote:
Orijinalden alıntı: rorita
Ac icini bal dok yala yap sonra altında da bi sogutucu oh mis
allah tornavidam nerede -
sıcaklık değerlerine anormal bir durum yok benim acerde ısınıyor al bi sogutucu tamamdır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X