Şimdi Ara

Sony Vaio notebook güvenle nereden alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kullandığım Toshiba öğretmen laptop cortladıyani fizksel hasar gördü. Bende yeni bir laptop alayım dedim. Bu sefer sony olsun kararını verdikten sonra nette araştırmaya başladım. büyük teknoloji marketlerin Sony bölümlerinde ya yeteli ürün yok, yada yeni ürünler yok ve ya fiyatlar yüksek. Kısacası Sony vaio laptop nereden alınır(netten)?önerileriniz nedir? mümkünse istanbul bilişim olmasın

• Neden Sony istiyorsunuz? (Daha önce vaio ile ilgili pek iyi anıları olmayan biri olarak sorm ak istedim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: br@yn

Neden Sony istiyorsunuz? (Daha önce vaio ile ilgili pek iyi anıları olmayan biri olarak sorm ak istedim)

Güzel bir soru sormuşsunuz. Kendime soruyorum, neden vaio diye? Galiba sony daha çok güven veriyor, ekran yani görüntü galitesi iyi, blurayli oluyorlar genelde(ilerde ucuzlarsa filmler atar izleriz),birde sony bravia tv var bende onla kardeş kardeş geçinirler diye. Ama şu an tam karar vermiş değilim Toshiba ve Sony arasında gidip geliyorum. Sizin öneriniz nedir, şöyle 2000 tl civarında ürünler arasından?
  • Bana sorarsan sony çok pahalı. Bende zaten ekrana tav olmuştum ama o ekran beni can evimden vurdu ve laptopu çöpe attım. Abartısız söylüyorum bunu lanet olsun dedim ve aynen çöpe attım. Ben yakın zamanda imzamda gördüğünüz laptopu aldım 2000 tl ye. Güzel bir ürün ve sony nin düşük modellerini alacağınıza çok daha performanslı bir bilgisayar alıyorsunuz. Hp almak yerine aynı özelliklerde samsung almak isterseniz ödemeniz gerekn miktar 1700 tl ye düşüyor. Samsung piyasaya yeni girmiş olmasına rağmen kullanıcalar çok memnun. Dell in ürünleri çok sağlam ve kaliteli oluyor artı avantajı ise evinizde teknik destek sağlaması. Bunların yanısıra lenovo nın ürünleri ihtiyacınıza göre daha düşük fiyat ile ihtiyaçlarınızı karşılayabilir. Tabi bana sorarsanız acele etmeyin malum win7 işletim sisteminin yeni piyasaya sürülmesinden dolayı piyasada stok sıkıntısı var 1-2 hafta içinde aşılacak bu sorun yeni modeller geliyor hem samsung hem de hp de. Eğer çok aciliyeti yok ise 1-2 hafta beklemenizi öneririm şu aşamada. Yeni modeller win7 avantajı ile gelecekler tabiki.

Edit: Yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi br@yn -- 23 Ekim 2009; 1:42:35 >

• quote:

Bana sorarsan sony çok pahalı. Bende zaten ekrana tav olmuştum ama o ekran beni can evimden vurdu ve laptopu çöpe attım. Abartısız söylüyorum bunu lanet olsun dedim ve aynen çöpe attım. Ben yakın zamanda imzamda gördüğünüz laptopu aldım 2000 tl ye. Güzel bir ürün ve sony nin düşük modellerini alacağınıza çok daha performanslı bir bilgisayar alıyorsunuz. Hp almak yerine aynı özelliklerde samsung almak isterseniz ödemeniz gerekn miktar 1700 tl ye düşüyor. Samsung piyasaya yeni girmiş olmasına rağmen kullanıcalar çok memnun. Dell in ürünleri çok sağlam ve kaliteli oluyor artı avantajı ise evinizde teknik destek sağlaması. Bunların yanısıra lenovo nın ürünleri ihtiyacınıza göre daha düşük fiyat ile ihtiyaçlarınızı karşılayabilir. Tabi bana sorarsanız acele etmeyin malum win7 işletim sisteminin yeni piyasaya sürülmesinden dolayı piyasada stok sıkıntısı var 1-2 hafta içinde aşılacak bu sorun yeni modeller geliyor hem samsung hem de hp de. Eğer çok aciliyeti yok ise 1-2 hafta beklemenizi öneririm şu aşamada. Yeni modeller win7 avantajı ile gelecekler tabiki.

İmzanızdaki laptop'un özelliklerini inceledim. İyi günlerde kullanın güzel laptop. Bu arada sizin mesajı okumadan önce birkaç konu daha okumuştum ve 1-2 hafta daha beklemeye karar vermiştim. Sizde aynısını ifade etmişsiniz Bekleyeceğiz artık çaresi yok. Aldıktan sonra uğraşamam şimdi win7 min 7 ile. Birde yeni samsunglar ve sizin kullandığınız laptop'un 1247 modeli cidden bombaymış, dediğiniz gibi fiyatlarda uygun, düşünülmeyecek gibi değil.
    Teşekkürler yorum ve bilgilendirmeniz için.

• quote:

Bana sorarsan sony çok pahalı. Bende zaten ekrana tav olmuştum ama o ekran beni can evimden vurdu ve laptopu çöpe attım. Abartısız söylüyorum bunu lanet olsun dedim ve aynen çöpe attım. Ben yakın zamanda imzamda gördüğünüz laptopu aldım 2000 tl ye. Güzel bir ürün ve sony nin düşük modellerini alacağınıza çok daha performanslı bir bilgisayar alıyorsunuz. Hp almak yerine aynı özelliklerde samsung almak isterseniz ödemeniz gerekn miktar 1700 tl ye düşüyor. Samsung piyasaya yeni girmiş olmasına rağmen kullanıcalar çok memnun. Dell in ürünleri çok sağlam ve kaliteli oluyor artı avantajı ise evinizde teknik destek sağlaması. Bunların yanısıra lenovo nın ürünleri ihtiyacınıza göre daha düşük fiyat ile ihtiyaçlarınızı karşılayabilir. Tabi bana sorarsanız acele etmeyin malum win7 işletim sisteminin yeni piyasaya sürülmesinden dolayı piyasada stok sıkıntısı var 1-2 hafta içinde aşılacak bu sorun yeni modeller geliyor hem samsung hem de hp de. Eğer çok aciliyeti yok ise 1-2 hafta beklemenizi öneririm şu aşamada. Yeni modeller win7 avantajı ile gelecekler tabiki.

Kardeş ammada sıkmışın yalanı ben 1 yıldır sony vaio kullanıyorum hiçte problem yaşamadım ekran kalitesi çok mükemmel ve çok ısınmıyor fan motoruda toshiba ya göre çok sessiz bd disk te filim seyretmek çok harika oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: quasi522

quote:

İmzanızdaki laptop'un özelliklerini inceledim. İyi günlerde kullanın güzel laptop. Bu arada sizin mesajı okumadan önce birkaç konu daha okumuştum ve 1-2 hafta daha beklemeye karar vermiştim. Sizde aynısını ifade etmişsiniz Bekleyeceğiz artık çaresi yok. Aldıktan sonra uğraşamam şimdi win7 min 7 ile. Birde yeni samsunglar ve sizin kullandığınız laptop'un 1247 modeli cidden bombaymış, dediğiniz gibi fiyatlarda uygun, düşünülmeyecek gibi değil.
    Teşekkürler yorum ve bilgilendirmeniz için.

Sony vaio fw serisinden öneririm. Not hakim tek tarafı dinleyerek karar vermez hiçbir zaman ona göre düşün ok saygılarımla...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Notebook alınır mı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Neden Sony istiyorsunuz? (Daha önce vaio ile ilgili pek iyi anıları olmayan biri olarak sorm ak istedim)

Güzel bir soru sormuşsunuz. Kendime soruyorum, neden vaio diye? Galiba sony daha çok güven veriyor, ekran yani görüntü galitesi iyi, blurayli oluyorlar genelde(ilerde ucuzlarsa filmler atar izleriz),birde sony bravia tv var bende onla kardeş kardeş geçinirler diye. Ama şu an tam karar vermiş değilim Toshiba ve Sony arasında gidip geliyorum. Sizin öneriniz nedir, şöyle 2000 tl civarında ürünler arasından?

brayn arkaşımın imzasından anladığım kadarıyla Hp kullanıcısı. Bende önceden dv6000 kullanıcısıydım. Hp yi aldığım güne lanet ettim! sorun üstüne sorun!
    Neyse şimdi sony kalitesindeyim ama sony de olsa modeli iyi araştırmak gerekiyor.

Esas konuya dönersek, bence laptop gibi yüksek ücretli bir ürünü netten almak pek sağlıklı olmayacaktır. Bu benim görüşüm...

• quote:

Orijinalden alıntı: sercan149

quote:

quote:

brayn arkaşımın imzasından anladığım kadarıyla Hp kullanıcısı. Bende önceden dv6000 kullanıcısıydım. Hp yi aldığım güne lanet ettim! sorun üstüne sorun!
    Neyse şimdi sony kalitesindeyim ama sony de olsa modeli iyi araştırmak gerekiyor.

Esas konuya dönersek, bence laptop gibi yüksek ücretli bir ürünü netten almak pek sağlıklı olmayacaktır. Bu benim görüşüm...

İnternetten almayı düşünmemin nedeni burada fazla model yok. internette ise sürekli güncelleniyor ürünler. Ama sony vaio satan şöyle sağlam bir e-market göremedim, haksız mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quasi522 -- 25 Ekim 2009; 14:50:47 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.