Şimdi Ara

Sony Vaio Fan Problemi & Soğutucu Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

F13S0E Vaio sahibiyim. Cihazı alalı 2 seneden fazla oldu. Bu 2 sene içerisinde 50 TL'den 3 kere fan temizliği yaptırdım. (Artık nasıl yapıyorlar bilemiyorum. Termal macunu yenilemediklerinden bile şüpheliyim.) Hatta 2. seferde 70 TL almak istediler (yetkili servis), fakat daha önce 50 TL'ye yaptırdığımı belgeleyince sözde indirim yaptılar. :S

Fan temizliğini, oyun oynarken fan devri en yükseğe çıkıyorsa yaptırıyorum. En son 5 ay önce yaptırdım ve yılda 2-3 kez fan temizliği yaptırmak zorunda kalıyorum. Aynı problemi yaşayan arkadaşlar var mı ? Yılda 2-3 kez bu şekilde fan temizliği yaptırmak normal mi ? Fan temizletmek yerine soğutucu kullanma fikri geldi aklıma. 16.4' ekran boyutu için önerebileceğiniz bir soğutucu var mı? Fiyat çok mühim değil. Tabii aşırı da pahalı olmasın. Özellikle sessiz olması benim için en önemlisi.

Teşekkürler.

F13 serisi kullanan arkadaşlar bana pm atabilirlerse başka konularda soracaklarım olduğundan sevinirim.

• bende f22m1e var fan sesinden illallah geldi normal çalışırken bile gece sessiz ortamda deli gibi çalışıyor

henüz almadım ama araştırdığımda en mantıklısı bu gibiydi soğutucu olarak

http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/thermaltake-cl-n0015-massive23-lx-10---17-notebook-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=51656

yeni serileri de sorunluysa vaiodan uzak durmak lazım artık
  • vaio suna sogutucu kullanıpta memnun kalan arkadaş varmı acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.