Şimdi Ara

sony vaio ekran parlaklığı sorunu yardım....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadşlar bilgisayarın ekranı özellikle filmlerde bazı sahnelerde ki hep aynı yerlerde kendi kendine kısılıp açılıyor. yani ekran parlaklığı kendi kendine tonlanıyor bazı sahnelerde parlaklık azalıyor bazı sahnelerde artıyor. işletim sistemi windows 8.1

işin en önemli tarafı hemen güç ayarlarından pil durumuna göre tasarruv için olan yerden ayarı kapt demeyin zaten ilk onu yaptım ama kesinlikle etki etmiyor. bilgisayar bunu kafasına esince yapıyor zaten her zaman değil habire tonlama farkı ışık farkı oluyor ekranda kısılıp açılıyor ayarlardan hd grafik denetleme panelinde güç sekmesinde pilde çalışırken bölümünde görüntü enerji tasarruf teknolojisini devre dışı bıraktığım halde yinede yapıyor hadi çıkın işin içinden çıkabilirseniz format bile attık aynı, uyarlamalı ekran parlaklığı vs hepsini denedim aynı belli yerlerde parlaklığı kısıp açıyor

• benzer bir sorun bende de var çözebildiniz mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    NOKİA EKRAN IŞIĞI SORUNU...
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.