Şimdi Ara

NOKİA EKRAN IŞIĞI SORUNU...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar epeydir kullandığım(garantiye veremiyorum) 6267 telefonumun birden bire ekran ışığı gitti..Ekrandakileri az çok görebiliyorum hata yalnızca ışıklarda..Telefoncu filmden ya da ekrandan kaynaklanacağını söyledi ama pek kafama yatmadı..Ekrandan ya da filmden olsa görüntünün komple gitmesi gerekir diye düşünüyorum..Tamire vermeden önce hatayı tespit etmek istiyorum çünkü biliyorsunuz ki telefoncuların bir çoğuna güven olmaz dağıtırlar her yerini..Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan olduysa yardımcı olabilir mi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Yalçın -- 3 Eylül 2009; 2:41:53 >

• Bir arkadaşımında N80'nine böyle olmuştu ekranı değiştirdi sorun çözüldü.Telefoncuya güvenmedi ekranı kendisi taktı.Artık telefonculara güven olmuyor.Telefon tamiri yapan akraban,arkadaşının dükkanı varsa orada yaptır.Çünkü telefoncular içini açıyorlar insanın başına bin bir türlü üçkağıt yapıyorlar.Kendi başıma geldi telefoncu resmen beni dolandırdı.

olur da olur yani. Ama bu telefonlarda ekrandan ziyade flex çabuk arızalanır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows siyah ekran sorunu
    5 yıl önce açıldı
    google beyaz ekran sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.