Şimdi Ara

Sony UHD 4K TV' lerde Haftasonuna Özel Fiyatlar.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
3.571
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Sony UHD 4K TV' lerde Haftasonuna Özel Fiyatlar.....

Sony' nin öncülüğünü yaptığı Ultra HD 4K televizyonlarda haftasonuna özel fiyatlar
    55 inç ve 65 inç ekran seçeneğine sahip olan 4K televizyonlar gözalıcı görüntü kaliltesinin yanında haftasonuna özel indirimli fiyatlarla teknoloji tutukunlarının beğenisine sunuluyor.
    Uzun zamandır 4K TV lerin çıkmasını bekleyen ya da fiyat düşüşünü bekleyen müşterilerimize duyurulur.

Sony UHD 4K TV' lerde Haftasonuna Özel Fiyatlar.....

65 inç boyutundaki KD-65X9005 21.999 TL yerine 16.999 TL
    55 inç boyutundaki KD-55X9005 11.999 TL yerine 9.999 TL

http://www.sonybizde.com/4k-televizyonlar

AYRICA 999 TL LİK HEDİYE
    4K BLURAY OYNATICI VE 5 ADET 4K BLURAY FİLM HEDİYELİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonybizde -- 7 Eylül 2013; 10:08:15 >

• 60-65 inc en uygun tv nin fiyati ve modeli nedir? Teshir-Sıfır eski-yeni farketmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kagan06 -- 6 Eylül 2013; 16:25:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi bunlarda Full HD medyaları izlerken çamur gibi olmuyor mu görüntü? Olmuyorsa arabayı satıp almayı düşünüyorum, acil yardım pls.
  • 84'lükten alacaktım bi salona bi de arka odaya ama stok yokmuş sanırım. Neyse artık başka sefere.
  • kagan06 kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

60-65 inç boyutunda mevcut tek model 65X9005 modelidir. Kampanyaya dahil olan üründür. Eski model 60-65 inç ürün stoklarımızda bulunmamaktadır.
  • jay jay justified kullanıcısına yanıt
    Ankara' da iseniz mağazalarımızda görüntü performanslarını test etmek için misafir etmek isteriz.
  • Kredi kartı için yardım edecek arkadaşlar arıyorum.

İlgilenen arkadaşlara böbreğim karşılığında 65 inç olanından istiyorum.

Referansı olanlara önce böbrek sonra televizyon şeklinde olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cHoSen1907

Kredi kartı için yardım edecek arkadaşlar arıyorum.

İlgilenen arkadaşlara böbreğim karşılığında 65 inç olanından istiyorum.

Referansı olanlara önce böbrek sonra televizyon şeklinde olabilir.

geçen sıcak fırsatlarda böbrek aldım ben de, avantajix ve parafla bedavaya gelmişti, 3 böbrekle pek performans alamadım ben de böbrek karşılığı bir tv arıyorum
  • 65 inç olanından 2 adet lazım . biri eve . biri yazlığa .

fakat kredi kartın limiti yetmiyor. senetle alabilirmiyim acaba ?
  • Arkadaslar vatanda bu hafta %30 indirim olucakmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş yerimdeki elemanın maaşını biraz geciktirip bunlardan birini almayı planlıyorum full hd filmi seyretmek için ama kafama takılan şu ki, filmin görüntü kalitesi 1080p televizyona göre nasıl olacak ve elemanımı kaç ay maaş almadan çalışmaya ikna edebilirim acaba
  • Bir sürü kendini komik zanneden Cem Yılmaz çakmaları doluşmuş yine..Esprilerinizi evdeki nazınızın geçeceği aile üyelerine saklayında onlar gülsün konuyu boşu boşuna kirletmeyin...İyi yada kötü birşey paylaşılmış ürün hakkında olumlu olumsuz yorum yapın ki bir işe yarasın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypericum

İş yerimdeki elemanın maaşını biraz geciktirip bunlardan birini almayı planlıyorum full hd filmi seyretmek için ama kafama takılan şu ki, filmin görüntü kalitesi 1080p televizyona göre nasıl olacak ve elemanımı kaç ay maaş almadan çalışmaya ikna edebilirim acaba

Düşünüp sıkıldığına değmez, fedakarlık yapıp hediyeyi elemana ver.
  • bu fiyatlara anca espiri yapılır zaten. 20 den 10a inmiş çok ucuz.
  • Merhaba;

Ürünler ile ilgilenen ve takip eden müşterilerimiz fiyatın gerçekliğini ve geçeliliğini bilmektedirler....
  • quote:

65 inç boyutundaki KD-65X9005 21.999 TL yerine 16.999 TL
    55 inç boyutundaki KD-55X9005 21.999 TL yerine 9.999 TL

kampanya güzel gerçekten
    bluray player hediyesi de gayet iyi olmuş.
    2014 yılında herkes bu tv. lerden almak için yarışacak kanımca
  • fiyatlar baya iyi .
    niye pahalıydı daha önce .(sadece bu ürünler için geçerli değil tabi türkiyedeki tüm firmalar aynı şekilde fiyat politikası uyguluyor.)
  • hd tv fiyatlarınız nasıl

• quote:

Orijinalden alıntı: aybasan

Bir sürü kendini komik zanneden Cem Yılmaz çakmaları doluşmuş yine..Esprilerinizi evdeki nazınızın geçeceği aile üyelerine saklayında onlar gülsün konuyu boşu boşuna kirletmeyin...İyi yada kötü birşey paylaşılmış ürün hakkında olumlu olumsuz yorum yapın ki bir işe yarasın...

Süper TV'ler.

Sen de mutlu ol istedim.
  • 4k yayın halihazırda yokken bu tvleri almak ferrari alıp köyde kullanmaya benzer.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.