Şimdi Ara

Sony Telefon Alıcam Yardımcı Olurmusunuz ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar ben Sony marka telefon alıcam birkaç sorum olacak;

- Piyasada Xperia Z5 Dual telefonlar var çift sim kart olması performansı yada pil süresini etkiler mi ?
    - Xperia XZ ila Z5 arasında kaldım XZ ile arasında ortalama 400 lira fark var XZ'yi almaya değer mi ?
    - Yılbaşı yaklaşıyor XZ modelinde indirim olur mu ve olursa ne kadarlık bir indirim olur? Şuan GittiGidiyor'da Teknosa mağazasında 2231 liraya düşmüş bundan daha fazla düşer mi yılbaşında ?

Extra olarak tavsiyeleriniz olursa çok sevinirim fazlasıyla kararsız kalmış durumdayım.

• Sony alacaksan yardımcı olmam.

Sonra arkamdan küfredersin.
  • xz almanız daha yerinde bir karar olur. 3-4 hafta sonra sd83.. lu işlemciler konuşulmaya/çıkmaya başlayacak. sd 810 ile aralarında ciddi farklar olacaktır. Ayrıca z5 1800 tl etmez. Bu benim kişisel görüşüm.
  • berden kullanıcısına yanıt
    Neden böyle düşünüyosun? Sürekli yorumlara bakıyorum telefon hakkındaki genelde tavsiye edenler var fakat sevmeyip tavsiye etmeyende az değil.
  • fbyram kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim :)
  • Xperia XZ sorunsuz kullanabileceğin, daha güncel bir cihaz, tabi donanım açısından da z5 in önünde.Ben olsam xz alırım çünkü kamerada büyük bir gelişim var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xz bence de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY TELEFON ÖNERİSİ
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • m5 kullandıysa normaldir ama z5 olsun xz olsun ikisinin de hiç bir kronik sorunu yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kameraya çok önem vermiyorsan veya manuelde kullanırım diyorsan XZ öneririm,bir Z5 Kullanıcısı olarak gece çekimleri nedense biraz kumlu oluyor,ama manuelde tokatlarsın

Onun dışında Z5 işini görür.Kamera örneği de atıyım bir tane gece manuelde çektiğim.

Sony Telefon Alıcam Yardımcı Olurmusunuz ?

• Hepinize teşekkür ederim xz yi bugün yakından inceleyebildim xz alıcam kararımı verdim :) Almak için yılbaşını bekleyeyim mi güzel bir indirim gelir mi ?
  • Arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum..
  • Bende xperia x compact almayı düşünüyorum bende 1500 lira civarı fikriniz varmı acaba
  • Xz güzel cihaz uzun ömürlü kullanırsınız emin ol
  • XZ nin özelliklerini beğendim ama sar vucut değerinin 1.20 olması biraz beni tedirgin ediyor.Bu konuda sizler ne düşünüyorsunuz?
  • 2200tl fazla bile xz ye.

Z5'i övenler çok ama.
  • İndirim bekliyorum 2200den daha fazla düşer inşallah yılbaşında :) SAR değeri hakkında çok fazla olumsuz yorum görmedim araştırdığım yerlerde ama bilmiyorum fazlaysa biraz ürkütücü :)
  • Güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shrawz

Hepinize teşekkür ederim xz yi bugün yakından inceleyebildim xz alıcam kararımı verdim :) Almak için yılbaşını bekleyeyim mi güzel bir indirim gelir mi ?
    Gece çekimi güzel bence, ama burda çekim kalitesine mi bakacaktık arabaya mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi closer10 -- 21 Aralık 2016; 11:2:33 >
  • hocam xz al pişman olmazsın
  • Teşekkürler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.