Şimdi Ara

SONY TABLET P KULLANICILARI KULÜBÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar merhaba, Sony Tablet P'yi 2 hafta önce aldım ve çok memnunum. Donanımhaber de bu tablet kullanıcılarının pek paylaşım yapmadığını gördüm ve bu başlığı açmaya karar verdim. Paylaşımlarınızı bu başlık altında yaparsak daha çok kişiye hizmet etmiş oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skysoblue85 -- 8 Ekim 2012; 23:26:31 >

• Kulüp hayırlı olsun. Ben de sony tablet p sahibiyim. Cihaz cidden güzel. Benim için tek sorun internetten dizi falan izlerken tam ekran olmuyor. Yani üstteki ekranda ekranın yarısından küçük bir şekilde gösteriyor. Bunun çözümünü de bulamadım maalesef. Onun dışında tabletimden memnunum.
  • Cihaz mobilite olarak mükemmel bir cihaz, fakat sony yazılım konusunda problem yaratmış resmen, bir türlü vpn yapamıyorum çünkü kullandığım cisco sertifikalarını yüklememişler, makinayıda root yapmadan sertifikalar yüklenmiyor. İnternette çok araştırdım root yapmaya çalıştım ama bir türlü beceremedim. Cihazını root laya bilen var mı?

bende ekim 1 de bu cihazdan aldım cok hevesli bir şekilde akşam eve geldiğimde ics güncellemesi yaptım ve 3g sorunun ortaya çıktıını gördüm.

yaptığım araştırmalar sonucunda ics ile 3g sorunu yaşanıyormuş.
    sony tablet teknik desteği arayarak bilgi aldım ;

durumdan onlarında haberi varmış ve bu güncelleme mayıs ayında çıkmış,myıs ayından bu yana herhangi bir yama çıkmamış ne zaman çıkacağıda belli değilmiş dediler bana.

bende ; ee ben ne yapıcam şimdi dedim bu cihazı bu kadar para verip 3g sini kullanamıcakmıyım dedim.

cevap ; cihazı servise gönderip eski yazılım yükletin ve cihazı 3g si ile sorunsuz kullanın dediler.

bende bu duruma itiraz edip bu kadar para verip ics almış bir cihazı eski sürümle kullanmam dedim ve cihazı aldığım sony center'e iade ettim.

Orijinalden alıntı: yaman53

merhaba arkadaşlar ;

bende ekim 1 de bu cihazdan aldım cok hevesli bir şekilde akşam eve geldiğimde ics güncellemesi yaptım ve 3g sorunun ortaya çıktıını gördüm.

yaptığım araştırmalar sonucunda ics ile 3g sorunu yaşanıyormuş.
    sony tablet teknik desteği arayarak bilgi aldım ;

durumdan onlarında haberi varmış ve bu güncelleme mayıs ayında çıkmış,myıs ayından bu yana herhangi bir yama çıkmamış ne zaman çıkacağıda belli değilmiş dediler bana.

bende ; ee ben ne yapıcam şimdi dedim bu cihazı bu kadar para verip 3g sini kullanamıcakmıyım dedim.

cevap ; cihazı servise gönderip eski yazılım yükletin ve cihazı 3g si ile sorunsuz kullanın dediler.

bende bu duruma itiraz edip bu kadar para verip ics almış bir cihazı eski sürümle kullanmam dedim ve cihazı aldığım sony center'e iade ettim.

Araştırdığım kadar ile 3g problemi sadece tablet p değil tablet s tede varmış. Ama aldığım günden beri her türlü root yapma işlemi uyguladım(hala root yapamadım), habire sim kart ı takıp çıkardım hiç başıma gelmedi. Sizde ki 3g problemi neydi?

• Evet malesef p modelinde değil s modelindede varmis.

Bendeki 3g problemi su idi ,; cihaz sim kartı gormuyodu malesef.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: derkin

Arkadaşlar benide yazın klübe.549/12 migrostan aldım.Acaba ilk şarjda 12 saat filan muhabbeti var mı hala.
    Kılıf filan alan oldu mu sizden ekrankoruyucu vs.

Hayırlı olsun arkadaşım, ilk şarj 12 saat diye bir kural yok fakat ilk şarjı cihazı kapalı olarak yaparsan daha sağlıklı olur. Daha sonraki şartlarda eğer cihaz açık yaparsan 5-7 saat arasında sürüyor, işten cihaz kapalı yaparsan 2-2.5 sürüyor. Bu birde update ini yapmanız tavsiye ederim batarya kullanimsuresi uzuyor birde release 5 update i bayağ hoş olmuş , eğer benim gibi iş amaçlı VPN filan kullanıyorsan da sakın ics ye geçme VPN driver larını kaldırmışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: skysoblue85

quote:

Orijinalden alıntı: derkin

Arkadaşlar benide yazın klübe.549/12 migrostan aldım.Acaba ilk şarjda 12 saat filan muhabbeti var mı hala.
    Kılıf filan alan oldu mu sizden ekrankoruyucu vs.

Hayırlı olsun arkadaşım, ilk şarj 12 saat diye bir kural yok fakat ilk şarjı cihazı kapalı olarak yaparsan daha sağlıklı olur. Daha sonraki şartlarda eğer cihaz açık yaparsan 5-7 saat arasında sürüyor, işten cihaz kapalı yaparsan 2-2.5 sürüyor. Bu birde update ini yapmanız tavsiye ederim batarya kullanimsuresi uzuyor birde release 5 update i bayağ hoş olmuş , eğer benim gibi iş amaçlı VPN filan kullanıyorsan da sakın ics ye geçme VPN driver larını kaldırmışlar.

Solasın.Kapalı şarj ettim.Güncelleme yapayım şimdi.VPN vs kullanmıyorum.Genel itibariyl cihazı beğendim.

• Bende adaptörden başka bir şey çıkmadı kutudan sizde aparat vs çıktı mı acaba?
    Psp taşıma kılıfları acaba kullanılabilir mi bu cihaz için deneyen oldu mu?
    Kapaklarıda koruma amaçlı karbon kaplamayı düşünüyorum.
    ebay dan da ekran koruyucuyu verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derkin -- 28 Ekim 2012; 23:19:13 >

Cihaz mobilite olarak mükemmel bir cihaz, fakat sony yazılım konusunda problem yaratmış resmen, bir türlü vpn yapamıyorum çünkü kullandığım cisco sertifikalarını yüklememişler, makinayıda root yapmadan sertifikalar yüklenmiyor. İnternette çok araştırdım root yapmaya çalıştım ama bir türlü beceremedim. Cihazını root laya bilen var mı?

Hocam vpnler ne işe yarıyor açıklayabilir misiniz biraz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ot

quote:

Cihaz mobilite olarak mükemmel bir cihaz, fakat sony yazılım konusunda problem yaratmış resmen, bir türlü vpn yapamıyorum çünkü kullandığım cisco sertifikalarını yüklememişler, makinayıda root yapmadan sertifikalar yüklenmiyor. İnternette çok araştırdım root yapmaya çalıştım ama bir türlü beceremedim. Cihazını root laya bilen var mı?

Hocam vpnler ne işe yarıyor açıklayabilir misiniz biraz

VPN, Virtual Private Network'ün (Sanal Özel Ağ) kısaltması olup, ağlara güvenli bir şekilde uzaktan erişimde kullanılan bir teknolojidir. Sanal bir ağ uzantısı yarattığından uzaktan bağlanan makine konuk gibi değil, ağa fiziksel olarak bağlıymış gibi görünür. Internet gibi halka açık telekomünikasyon altyapılarını kullanarak kullanıcıları veya uzak ofisleri organizasyonun local bilgisayar ağına güvenli bir şekilde eriştirmeyi sağlamak için geliştirilmiş sanal bilgisayar ağı yapısıdır.

• Cihazı 4.0.4 e yükseltemedim.Error code 7 diye bir şey veriyor.
    Cihaz fiyatına göre güzel.İlginç ancak sony tablet konusunda destek veremiyor maalesef.

Orijinalden alıntı: yvztfkc

Aynı sorunu bende yaşıyorum, "Error Code 7" problemi bir türlü gitmiyor. ICS yükleyemiyorum bende, en az 10 kez denedim ama hala sonuç aynı, yardımcı olabilecek kimse yokmu?

Cihaza Factory reset atıp tekrar deneye bilir misiniz ? Eğer olmazsa birde hard reset ile backup üzerinden tekrar sistemi yükleyin, eğer problem devam ederse, istanbulda iseniz Cevahir alışveriş merkezinin en üst katında Teknosanın yanında sony servisine verin, onlar problemi çözerler. Bende vpn problemi için ics'den honeycomb sürümüne geçmeyi düşünüyorum.

Hard reset : cihaz kapalı iken cihaz açma tuşu(power button) ile ses açma (+) tuşuna recover ekranı gelene kadar basılı tutun, gelen ekranda ses açma ve kapama tuşlarını kullanarak "Wipe data/Factory Reset" üzerine gelip cihaz açma (power button) a basın gelen ekranda "Yes- Delete all user data" gelicek ok leyin makina kendini restart edicek. Hard resette bütün bilgileriniz silinir bilginiz olsun.

• Ne yazıkki oyun oynamıyorum, iş amaçlı kullandığım için benim işime çok yarıyor. Film izlerken küçük ekran izlemek biraz garip geliyor ,genede cep telefonu ekranından büyük olunca fazla dert etmiyorum.

Orijinalden alıntı: gewa

iki ekranı normal kitap okur gibi tutup e-kitap okunabiliyor mu yoksa tek ekran mı kullanılıyor.

SONY TABLET P KULLANICILARI KULÜBÜ

epub dosyalarını sony reader dan açınça çift ekranda ayrı sayfalar görünüyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.