Şimdi Ara

SONY STR-DN 1080 7.2 ATMOS DTS-X ..KULLANANLAR VE PAYLAŞIM BAŞLIĞI (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
880
Cevap
31
Favori
53.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sonynin swleri öyle çok söz sahibi değiller.

Paradigm var malum sitede 7500 civarı monitor sub ona bakabilirsiniz veya daha makul bir şey arıyorsanız Jamo SUB300ü düşünmeden alın 2000 civarı fiyatı var.

Sıfıra o kadar para vermeyin derim.

• Yusuf_Piskin kullanıcısına yanıt

8k Tv in kaç hz 120 destekliyormu sony bana göre en iyi teknoloji üreticilerinden birtanesi dünyada ürünlerini ve sevisleriyle de olsun her bir tarafa sistemini oturtmuş bir marka. sağlam rakipleride olsada tedarik ve servis olarak gerisinde kalmışlardır bana göre. sony rakiplerine göre alt fiyat ve neredeyse eşit teknoloji sunuyor ve eminimki yeni avr için üstüne çalışıyordur dn1080 ne zamanki bir cihaz olmasına rağmen yazılım sundu ve gercekten bir problemi ortadan kaldırdı bana göre buda bunu destekliyor. Sanırım aceleci davranmıyor yeni bir avr için teknoloji sürekli yeni bir codek lerle yenileniyor buda yeni lisanslar demek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aycar A kullanıcısına yanıt

Sony rakiplerine göre daha ucuz bir marka değil hocam.

Türkiye'de Sony'nin direk kendisi var. Böyle olunca fiyatlar daha makul oluyordu. Zaten Amazon'da liste fiyatlarına bakarsanız keza diğer firmalardan ya bir tık daha pahalı ya da 3 aşağı 5 yukarı aynı oluyor. Marantzlar vsler asla o meblalarda değil aslında ama işte distribütor, bayi faktörü devreye giriyor orada ne yazıkki. Aynı durum Dali için de geçerli. Yurtdışından daha ucuz ama amazon gibi bir siteden almaya kalktığınızda epey para ödüyordunuz.

Türk insanının gözünde senelerdir bir Sony sevgisi var özellikle TVden gelen. Ondan mıdır nedir daha makul veriyorlar fiyatları :)

• Kesinlikle üstat, tv de sony alamamamın nedeni bu, benim lg tv muadili sony nin nerdeyse yarı fiyatına.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam baktım benim paradıgm sub 12 monitör den bahsetmişsiniz,evet satan benim bu arada ,yabancı değil bilginiz olsun istedim,bu konuyu açan kişiyim. 

• erdote kullanıcısına yanıt

Umarım buradan bir tanıdık arkadaş bakar da değerini bilecek birine gider.

• Kesinlik le, Güzel cihaz kusuru yok, nasip artık,gönül formdan biri alsın ister...(SATILDI...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdote -- 2 Nisan 2022; 4:18:54 >

Bende tv alıyor olsam şuan lg oled alırım sony tercih etmem mükemmel tvler ben daha çok avr ve ses sistemleri üzerinden bahsetmiştim

• arkadaşlar sony dn1080 avr arıyorum satan varsa bana ulaşsın lütfen.

• İyi geceler Sony str dn 1080 avr kullanıyorum 5.1.2 şeklinde subwoofer sinyal alınca otomatik devreye giriyordu normalde ne zamandır kullanmamıştım bugün bir film izlemek için açtım ama sub devreye girmedi hiç auto konumunda genelde duruyor , on konumuna aldım yine girmedi hatta avr ayarlarından speaker test yaptım hepsinden ses geliyor ama sub sessiz ışığı Bİle yanmıyor
    Elektrik gelmiyor gibi bu niye olur sizce nesi gümlemiş olabilr elektrik gelmemesi için

• bariscapt B kullanıcısına yanıt
    Sorun amfide değil sub'da gözüküyor.
    Entegresi yanmış yada kablosu ezilmiş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf_Piskin -- 11 Mart 2022; 2:39:44 >
    Evet avr hepsinden yanıt alırken sub ışığı bile yanmıyor kime gösterilir bu cihazlar elektrikçi anlamaz muhtemel arızasını kim tespit edebilir

• bariscapt B kullanıcısına yanıt
    Hocam benimde öyleydi kendim açtım içerisinde kablonun lehimi düşmüş kendim yaptım.
    Elektronik işinden anlayan bir dükkan bakar aslında. Elektrikçi falan.

Hiç anlamam lehim vs düz elektrikçi de anlar mı bilemedim göstersem neyse tşk

• Tv acinca avr ye aktarip ses gelmeme sorunu olabiliyor bende de ara sira. Veya standby modda dururken ses tv hoparlorune geciyor. Tekrar avrye alinca ses gelmeyebiliyor ara sira. ZTen ses geldiginde 10 saniye civari gec geliyor.

Tv Sony android xh9096 modeli 2020 model.

Birde amfide profil atama gibi birsey var mi ekolayzer ayari icin?

Profil ayarlama var birkac mod olarak ama otomatik yapma var mi?

Mesela muzik dinleyecegim chromecast ile amfinin spotifyina versem muzigi otomatik muzik icin ayarladigim profile veya

Tv izlerken istedigim profile veya

Ps oynarken istedigim profili otomatik ayarlama var mi ben bulamadim?

Veya bluetooth aktarimi yaparken farkli bir profil mesela

Bu ayari tekrar yapmak sikinti cunku film izlerkenki ayarlarimla muzik dinlemeyi pek sevmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi www2 -- 12 Mart 2022; 0:7:30 >
  • www2 kullanıcısına yanıt
    Soru bana gelmedi ama ben cevaplayayım kendimce...
    Ses gelmeme sorunu hdmi kaynaklı olabilir... Hdmi 2.0 deneyin birde... Cec ayarlarını da {sony tv lerde Bravia Sync ayarı da var)

Ekolazır Profili atılmıyor ama zaten 4 farklı ses ayarı yapılabiliyor Custom Present ayarlarında. Onlardan birini dilediğiniz müzik ayarında alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: www2

Tv acinca avr ye aktarip ses gelmeme sorunu olabiliyor bende de ara sira. Veya standby modda dururken ses tv hoparlorune geciyor. Tekrar avrye alinca ses gelmeyebiliyor ara sira. ZTen ses geldiginde 10 saniye civari gec geliyor.

Tv Sony android xh9096 modeli 2020 model.

Birde amfide profil atama gibi birsey var mi ekolayzer ayari icin?

Profil ayarlama var birkac mod olarak ama otomatik yapma var mi?

Mesela muzik dinleyecegim chromecast ile amfinin spotifyina versem muzigi otomatik muzik icin ayarladigim profile veya

Tv izlerken istedigim profile veya

Ps oynarken istedigim profili otomatik ayarlama var mi ben bulamadim?

Veya bluetooth aktarimi yaparken farkli bir profil mesela

Bu ayari tekrar yapmak sikinti cunku film izlerkenki ayarlarimla muzik dinlemeyi pek sevmiyorum

Bu sorun baki sanırım çokta önemli değil bence tvdrn cihazı seçince açılıyor. Denon da bu sorun hiç olmadı.
    Diğer sorunuz ise zaten o mod seçili oluyor spotifyda stereo seçili tv de muktichannel ise öyle kalıyor ek ayar gerrkmiyor sorunuz bu ise

• İyi günler. "Sony STR-DN1080" arıyorum; satan var ise özelden yazabilir, teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shy4434 -- 20 Mart 2022; 16:40:16 >

Sagolun hocam yanit icin. Benim dusuncem su ps4 bagliyken farkli ekolayzer ayari cihaza bluetoothla bagkiyken farkli ve tv izlerken farkli ayari otomatik degistirmesiydi. Cunku cihaz ps i algiliyor tv modunda kendi alicisini aciyor filan. Elle degistirecegiz mecbur.

(Ekolayzer otomatik deme sebebim muzik icin. Evde bazen bluetooth uzerinden muzik aktarimi yapiyorum cok bass gelmesini istemiyorum mesela. Bluetooth aktarimi sona erince tekrar eski sinema icin ayarladigim ekolayzera donsun gibi)

Diger kisim icin bravia sync cec acik. Amfiyi tv kumandasiyla kontrol de ediyorum.

Ancak cihazda tvyi actigim zaman ara sira amfiden ses vermeme olayi var. Bunu da tv acikken ayar barından tv hoparloru - ses sistemi gecisi yapip duzeltiyorum manuel.

Dediginiz hdmi kalbosunu degistirip deneyecegim. Suan takili olan ps4 icinden gelen sony kablosu earc hdm3 uzerinde amfi tv arasinda takili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi www2 -- 31 Mart 2022; 1:32:6 >
  • Ayni olayi yaparak duzeltiyorum hocam ben de.

Ayrica bir ayari mi degistirdim ne anlamadim amfi standby moda girdikten sonra bile sol ust tarafi isiniyor baya. Tv unitesine fan monteledim arkasina.

Cihaz uzerindeki usbden role tetikleyici devresiyle besleyecektim fanlari ama standby modda usb enerjiyi kesiyor cihaz zaten anlamsiz olur bu yuzden. standby modda isinma nedendir. Fan surekli donsun istemiyorum uzun vadede rahatsiz edici ses yapiyor(hatta 19 db lik sanirim bequiet fanlardan almistim).

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.