Şimdi Ara

SONY STR-DN 1080 7.2 ATMOS DTS-X ..KULLANANLAR VE PAYLAŞIM BAŞLIĞI (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
867
Cevap
33
Favori
52.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dousk kullanıcısına yanıt

    Bilgiler için çok teşekkür ederim. Bu durumda HTPC'den vazgeçmek halen mümkün değil anlaşılam :(

  • Herkese merhaba benim HK avr161s im var Uzun zamandır kullanıyorum front olarak wharfedale diamond 9.6 kullanıyorum artık yetmediğini hissediyorum özellikle stereo müzik dinlerken.Bu aralar Sony STR dn1080 i bayağı bir araştırdım ve çok hoşuma gitti sormak istediğim şu benim 9.6'lar bu avr için uygun mudur bir de kendi AVM satıp bunu almak istiyorum ama bulamıyorum ikinci el nereden bulabilirim
    Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NazifErYılmaz kullanıcısına yanıt

    Kagit ustunde veya uzaktan yonlendirmek cok zor. 1080 basarili bir avr ama stereo muzik.dinlemek icin sinema odakli bir avr ile 20cm 2 surucusu olan bir hoparlorun basarim.saglamasi cok kolay degil. Sonuc belki cok guzel.olabilir ancak buyuk suruculu hoparlolerin urettigi ses tarzi bana daha sinematik geliyor. Tabi bu benim dusuncem ama ozellikle stereo icin yapacaginiz yatiriminiz verimli olmayabilir.


    Saygilarimla.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, ikinci el yada sıfır olarak Sony 1080 avr yaklaşık fiyatı ne kadardır bilen varmı?
    (Tabi piyasadan sıfırı bulunabilirse veya ikinci el satan bulunabilirse!!!)😩
    Şu Muhteşem cihaz Hiçbir yerde satılık yok yaaa malesef….

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • trun kullanıcısına yanıt

    16-17 bin civarı olur sanırım.

  • Bilgi için Çok teşekkür ederim.@erdote

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ev-sinema-sistemleri-sony-str-dn1080-7.2-1031127370/detay
    Eski kullandığım Anthem cihazım tamir edildi ve artık Anthem kullanılacağı için ,Sony str dn 1080- 7/2 cihazı satışa koydum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdote -- 12 Haziran 2022; 12:4:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdote konu sahibi dostum.İlanınızı gördüm hayırlısı olsun inşallah.Daha önce iyilki buradan yazmışım.Çünkü arayıpta bulamadığım cihaza 1 gün sonra, beni arayıp ulaştılar.Bende bir arkadaştan sfır 1080 buldum ve aldım.Maşallah sistemşm kuruldu sayılır.Kurulumu tamamladıktan sonra görselleri burdan paylaşırım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yanlız cihaz, biraz tuzluya patladı☺️
    18500 lira bayıldım😔

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • trun kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun.güle güle kullan.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim@erdote

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trun

    Yanlız cihaz, biraz tuzluya patladı☺️
    18500 lira bayıldım😔
    Vay be 2000 tl idi 2017 yılında bu cihaz.

    Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aynen kardeşim malesef ozaman rakamlar dediğin gibiydi.Piyasa uçmuş gerçekten.
    Bu arada güzel dileklerin için çok teşekkür ederim🙏@Cromartie

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • eiskent E kullanıcısına yanıt

    Cevabınız için çok teşekkür ederim.Artık deneyip göreceğiz sadece stereo için bu yatırımı yapmayı düşünmüyorum ama sadece bilen deneyimleyen varmı merak ettim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhabalar.Bende 2.el sony str dn 1080 bir amfi satın aldım.Satın aldığım arkadaş satarken kumandası yok dedi ve bende kabul ettim.Cihaz elime geçti , fakat uygun kalitede hdmi kablo kullanmama rağmen kesinlikle earc çıkışından ses veya görüntü alamadım.Amfinin arayüzüne dahi ulaşamadım.Yalnızca optik ses çıkışından ses alabildim.Satın aldığım kişi ben böyle kullandım ağbi deyip kestirip attı.İstanbulda bu amfinin tamirinden anlayan bir usta tavsiye edebilecek bir arkadaş varmı.Yardımcı olursanız minnettar olurum.

  • contik34 C kullanıcısına yanıt

    Mobil cihazlardan kumanda ialevi goren bir yazilimi olabilir. Ancak, kumandasiz bir cihaz alarak risk almissiniz. Umarim problemsizdir.


    Saygilarimla.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • contik34 C kullanıcısına yanıt

    HDMI switch ile ilgili bir sorun olması mümkün.

    Tamiri de bir hayli pahalı tutacaktır ne yazık ki. Genelde kartın komple değişmesi gerekiyor.

  • İade edin o cihazı (mümkünse tâbi) kumanda yok! HDMI portları da hatalı... Yazık paranıza. Haa çok ölü fiyata verdi ise o zaman tamir ve kumanda masrafı göze gelmez ama sanmam yüksek fiyat vermiştir kesin.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @contik34 Kardeşim geri iade edebiliyorsanız geriye verin gitsin.Çünkü tamir maliyeti bir hayli pahalıya patlar.Kart sorunu gibi görünüyor sıkıntı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • contik34 C kullanıcısına yanıt
    Öncelikle ön yüzünde menü tuşu olmayan bir amfiyi kumandasız alarak bir hata yapmışsınız ama muhtemelen geri veremeyeceksiniz. Bu sebeple öncelikle ne gibi çözümler üretilebilir ona bakalım.

    Öncelikle AVR’nin Hdmi out çıkışından yeni bir Hdmi kablo ile tv’nin arc özelliği olan Hdmi girişine bağlantı yapmanız gerekiyor. Yani bağlantının doğru yapılması gerekli. Çoğu kişi bu giriş çıkış konusunu yanlış anladığı için bağlantı hatası olabiliyor. Öncelikle bundan emin olun.
    Ve de tv’de AVR’nin bağlı olduğu girişi seçtiğinizde tv ekranında Sony logosu görüyor olmalısınız. Tabii AVR’de bir sorun yoksa.

    Ayrıca kullandığınız Hdmi kablo çok eski ise arc destekli olmayabilir. 10 seneden eski diyelim. Bu sebeple yeni bir Hdmi kablo varsa tv ile AVR arasında o yeni kablonuzu kullanın.

    Tv’lerde ise arc destekli Hdmi giriş bir tane olabiliyor. Misal bendeki 9 senelik tv’nin sadece 2.Hdmi girişi arc destekli. Yeni tv’lerin bazılarında tüm Hdmi girişleri arc destekli olabiliyor. Bunu tv’nin manuelinden kontrol edip bulabilirsiniz yada tv’nin Hdmi girişlerinin biri üzerinde arc diye belirtir.

    Daha sonra AVR’yi modeme kablo ile bağlayıp telefonunuza AVR’nin telefon uygulamasını indirip menüsüne girin. Oradan kablosuz ağ bağlantılarını da yapın ki kablo sabit kalamayacaksa en azından telefon üzerinden kontrol etmeye devam edebilirsiniz.

    Sonrasında hem AVR’nin hem de tv’nin menülerinden Hdmi Cec ve Arc (otomatik ses dönüş kanalı) ile alakalı seçenekleri aktif edin. Bu ayarları doğru yaparsanız ve AVR’de bir arıza yoksa tv’nin sesini optik kablo kullanmadan AVR üzerinden alabiliyor olmalısınız.

    Menülerde doğru ayarları yaptığınızdan emin olmak adına o menülerin fotolarını çekin ve burada paylaşın. Onun üzerinden doğru ayarları yapıp yapmadığınıza dair yardımcı olunabilir.

    Tabii bu arada hem tv’nin hem de AVR’nin manuellerini indirip oradan hangi ayarların yapılması gerektiğini kontrol edin.

    Eğer tüm bunları yaptıktan sonra AVR’de bir sorun yoksa Sony servis ile iletişime geçerek kumanda talep edebilirsiniz. Ücreti karşılığında tedarik edeceklerdir diye düşünüyorum.

    Eğer onlar da tedarik edemezse sahibinden üzerinde Logitech harmony akıllı kumandalardan en ucuzunu alıp PC üzerinden Sony AVR kumandası olarak tanımlayıp, AVR’yi o kumanda ile kullanabilirsiniz

    Bende harmony 350 modeli var. AVR, tv, stereo amfi, Digitürk, medya player vs hepsini aynı kumanda ile kullanıyorum. Kumanda kalabalığını önlemiş oluyorsunuz

    Son bir hatırlatma, kablo sökme takma işini kesinlikle cihazlar kapalı iken yapın. Açıkken takıp çıkartırsanız Hdmi kartını bozma ihtimaliniz çok yüksek. Bu hiç unutmayacağınız kural olmalı.
    Hem AVR hem de tv için geçerli

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.