Şimdi Ara

SONY STR-DN 1080 7.2 ATMOS DTS-X ..KULLANANLAR VE PAYLAŞIM BAŞLIĞI (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
899
Cevap
33
Favori
54.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AP Shaco Pentakill A kullanıcısına yanıt
    merhaba
    cihaz duruyormu
  • merhaba hayırlı ramazanlar arkadaşlar ewimde nakamichi 7.1 dolby atmos özellikli soundbar vardı ama soundbar bölümü çalındı subwoofer bölümü ve 2 arka hoparlör elimde kaldı arkadaşım str1080 getirtmiş fazladan sana satarım diyo bu elimde kalan wireless subwooferı ve arka 2 hoparlörü sony receiver ile kullanma şansım varmı 3 tane daha ek hoparlör almam gerekirmi soundbar bu model
    Nakamichi USA | True Surround Soundbar with Dolby Atmos & DTS:X
    Shockwafe Pro 7.1 SSE with Dolby Atmos Soundbar | 2-Way Surrounds | Nakamichi USA | True Surround Soundbar with Dolby Atmos & DTS:X
    https://www.nakamichi-usa.com/shockwafe-pro-71

• donjuan008 D kullanıcısına yanıt
    Sayısal değerleri yazmıyor, kaç ohm olduğu önemli, onun dışında kablolu olan tüm hoparlörleri bağlayabilirsiniz, tabii sayısal değerleri eş olanları.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • düşündümki kablosuz subwoofer receiwerla sorunsuz çalışırsa fazla masrafa gerek kalmadan geriye sadece bi kolon seti almak kalır ewet subwooferin arkasında yazmıyor mavi ışktan başka birşey yok özellik olarak (Channels: 7.1
    Sound Pressure Level SPL: 105 dB
    RMS Power: 170 W
    RMS Power Output:
    90 W (Sound Bar)
    15W x 2 (Surround Back Left & Right)
    50W (Subwoofer)
    Frequency Response: 35Hz – 20KHz
    Peak Power: 600 W
    Subwoofer: 110 - 240V, 50/60Hz

DIMENSIONS, WEIGHT & POWER
    Soundbar: 45.5 x 3.3 x 3.0 Inch, 7.27 lb.
    Subwoofer: 9.5 x 12 x 20.5 Inch, 19 lb.
    Satellite: 5.0 x 5.4 x 8 Inch, 2.8 lb. Each
    Voltage
    Soundbar: 100 - 240V, 50/60 Hz
    Subwoofer: 110 - 240V, 50/60Hz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donjuan008 -- 21 Mayıs 2020; 14:0:9 >
  • Merhaba arkadaşlar
    Öncelikle hayırlı bayramlar.

5.1.2 ses kullananlara bir sorum olacak.
    Bazı bluray diskler dts:ma 7.1 ses ve dolby atmos/dts:x düzeneğinde bu 7 kanal nasıl işlem görüyor. Arkada 4 kanal olması gerekirken 2 kanal arkada 2 kanal tavanda var çünkü. Ya da dolby digital 6.1 ses de.

Ayrıca şu wifi/kablolu bağlantının sürekli silinmesi derdini çözen var mı?
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Sony avr 1080 kullanan var sa Center den gelen seslerde ekolu çanlamalı ses geliyor mu bu konuda bilgisi olan var sa yazabilir mi

• Luckyman1973 L kullanıcısına yanıt
    Hangi ayarlarda öyle bir ses aldınız? Benim spotify hariç hep a.f.d de durur hiç öyle bir ses gelmedi.

• Merhaba daha önce sony str 790 aldım magnat monitör supreme 202 takım aldım çınlama ekolu ses çok rahatsız edici idi sonra onları sattım şimdi sadece str 190 streo amfi ve magnat shadow 203 bir çift raf tipi aldım onları kullanıyorum bir süredir 1080 ni araştırıyorum tekrar aynı sorunu yaşarmıyım diye teretdüt
    Ediyorum malum fiyatlar da çok yükseldi bu konuda yardım rica ediyorum

• Yusuf_Piskin kullanıcısına yanıt
    SONY STR-DN 1080 7.2 ATMOS DTS-X ..KULLANANLAR VE PAYLAŞIM BAŞLIĞISONY STR-DN 1080 7.2 ATMOS DTS-X ..KULLANANLAR VE PAYLAŞIM BAŞLIĞI subwoofer bu şekilde bu cihaza hangi hoparlör setini önerirsiniz

• Luckyman1973 L kullanıcısına yanıt
    Str-dn1080 de asla böyle bir sorun yaşamazsınız.

Sub ın bağlantısı için bu kabloyu kullanın
    n11.com'dan Oehlbach NF Y-Sub Subwoofer Cable (3 METRE) seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
    urun.n11.com
    Oehlbach Nf Y-sub Subwoofer Cable (3 Metre) - n11.com
    https://urun.n11.com/subwoofer/oehlbach-nf-y-sub-subwoofer-cable-3-metre-P359123984

Bu str-dn1080 nin sub girişine bu sub i bağlamanızı sağlar.

• SONY STR-DN 1080 7.2 ATMOS DTS-X ..KULLANANLAR VE PAYLAŞIM BAŞLIĞI ek hoparlör ne almalıyım set arkada sadece bu hopalörler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donjuan008 -- 26 Mayıs 2020; 15:10:50 >
    kabloyu aldım çok teşekkür ederim hdmi 2.1 kabloda aldım paugge kaliteli marka daha önce kullandım
    6 ohm olduğu sürece hoparlör seçiminiz tamamen sizin zevkinize göre dizayn edilmiş olsun.

• Teşekkür ederim alayım bakayım ne olacak

• Merhaba
    Level değerinden hiç anlamıyorum
    Bu değerler için önerisi olan var mı acaba
    SONY STR-DN 1080 7.2 ATMOS DTS-X ..KULLANANLAR VE PAYLAŞIM BAŞLIĞI

Yusuf o değerler,calibrasyon yaptıktan sonra avr nin sana en iyi sonucu verdiği değerlerdir. - ile başlayan değerler sesi kısması anlamına gelir 0 değer tam ortası gibi düşün,bunun üstüde sesi açmış gibi algıla.
    Şimdi bu ses değerleri her zaman insana en doğru sesi veriyor anlamına gelmez,ben bu değerleri mutlaka kendi zevkime göre maksiimum 4 kademe oynama yaparım,ama sub da bu ayar filmin ses yüklenmesine göre değişir.
    Bazı film leri veya atmos demoları dinleyerek senin en çok hoşuna gidecek ayarları yap,genelde de bu ayarlar atmos hoparlör ve arka sorraund hoparlör ayarları kurcalanır.center ayarıda önemlidir.
    özet geçersek kulağına en hoş hangi ayar geliyorsa o ayarda kullan.
  • erdote kullanıcısına yanıt
    Çok sağol hocam vaktini aldım, tavan hoparlörlerini - 2,5 yapmış ona kafam takılmıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf_Piskin

Çok sağol hocam vaktini aldım, tavan hoparlörlerini - 2,5 yapmış ona kafam takılmıştı.
    Tavan hop,gelen ses fazlamı,ben genelde tavan sesini 4 basamak artırırım daha fazlası arka hoparlörlerin önüne geçmesin diye bu kadar artırıyorum ve yeterli oluyor,dediğim gibi deneme yanılma yolu ile ufak ince ayarlar yapabilirsin.
  • sony str-dn-1080de menüde kullandığınız ayarlar neler mesela hdmi 2.1 kablo kullanan varmı illa cihazda dolby atmos yada dtx yazması gerekiyormu siz kaliteli ses alıyormusunuz 7.1 mi daha iyi yada 5.1mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donjuan008 -- 2 Haziran 2020; 11:4:13 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.