Şimdi Ara

SONY STR-DN 1080 7.2 ATMOS DTS-X ..KULLANANLAR VE PAYLAŞIM BAŞLIĞI (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
878
Cevap
31
Favori
53.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim hocam. Bu cihazıda ayrıntılı olarak inceleme listeme aldım. Bakalım uyarsa onkyo da alabilirm. Eyvallah üstad

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tema59

Satılacak avr değil ben Sony STR dn 1070 kullanıyorum ve çok memnunum bu avr nin 1080 eksiği Dolby atmos desteği yok benimde atmos ile işim yok tek eksiği bence avr menüsüne subwofeer crosever ayarı koymamasi Sony de bir bildiği vardır diye düşünüyorum

Alıntıları Göster
    Ben şuan str-dh770 kullanıyorum, aslında çok da memnunum, çift HDMI çıkışı için yeni bir avr almak istiyorum, str dh770 den geçiş için değer mi sizce. Güç farkını hissedermiyim acaba.

AVR ile TV, arc ile bağlı, birde projeksiyon cihazım var, araya hdmı splitter koyunca ARC özelliği çalışmıyor, iyi bir ARC destekli, hdmı splitter almaya kalksam 500 tl den aşşağı yok.

Ne yapsam bilemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mayers!

Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim hocam. Bu cihazıda ayrıntılı olarak inceleme listeme aldım. Bakalım uyarsa onkyo da alabilirm. Eyvallah üstad
    Ne demek rica ederim.
  • DN1070 veya DN1080 arıyorum. Yok mu satan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskender86

DN1070 veya DN1080 arıyorum. Yok mu satan.
    Sıfır yok mu piyasada

• quote:

Orijinalden alıntı: akyildizemre

Sıfır yok mu piyasada

Alıntıları Göster
    4300 civarı sıfırı
  • Arkadaşlar merhaba, klipsch RF82 kuleler ve RC62 center sahibiyim. Amfi alma arefesindeyim (sub ve surroundlar yine klipsch alınacak) Sony 1080 alternatiflerim arasında. Sinema konusunda hiç üzecek gibi durmuyor. Tek endişem stereo müzik performansı. Varsa, orta halli bir integrated stereo amfi ile 1080in stereo müzik performansını kiyaslayabilecek arkadaşların yorumlarını bekliyorum. En son kullandığım amfi olan Yamaha RXV361(hdmı portu bile yok 2008in en ucuz Yamaha amfisiydi) ile yeni aldığım hoparlörleri denedim stereo performansı haliyle rezaletti. Müzik önemli hüsran yaşamak istemiyorum. Şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: tiasonpenthe

Arkadaşlar merhaba, klipsch RF82 kuleler ve RC62 center sahibiyim. Amfi alma arefesindeyim (sub ve surroundlar yine klipsch alınacak) Sony 1080 alternatiflerim arasında. Sinema konusunda hiç üzecek gibi durmuyor. Tek endişem stereo müzik performansı. Varsa, orta halli bir integrated stereo amfi ile 1080in stereo müzik performansını kiyaslayabilecek arkadaşların yorumlarını bekliyorum. En son kullandığım amfi olan Yamaha RXV361(hdmı portu bile yok 2008in en ucuz Yamaha amfisiydi) ile yeni aldığım hoparlörleri denedim stereo performansı haliyle rezaletti. Müzik önemli hüsran yaşamak istemiyorum. Şimdiden teşekkürler
    1080 çok güzel bir AVR deniyor, ama stereo sizin için önemliyse ilk önce stereo amfi girebileceğiniz bir AVR alıp sonrasında güzel bir stereo amfi almak.

• Sony 1080 alarak aranıza katıldım ama Bir sorunum var. Daha önce görmüştüm forumda ama tekrar bulamadım. 5+0 hoparlör setini bağladım. LG c9 un arc yazan kısmından hdmi ı bağladım. Speaker patternde de 5+1 seçili. Avr nin kendi testinde 5+0 düzgün çalışıyor. Netflixde normal tv sesinde 5+1 ve Dolby Atmos görünürken avr bağlı olduğunda görünmüyor. Bunu nasıl çözebilirim?

Bir de sound fieldi ne seçmeliyim?

• gregom kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Hop setini hangi marka aldınız?

• yuxeses kullanıcısına yanıt
    Q acoustic 3020i,3050i, q3090ci

• gregom kullanıcısına yanıt
    Nasıl uyumları oldu mu peki?

• Merhaba arkadaşlar.
    HDMI girişi çok olan soundbar bakıyorum.Ama seçenekler çok sınırlı oluyor HDMI çıkışı az sayıda çoğu modelin.Bu durumda AVR bakıyorum bir yandan.Tek seçenek olarak AVR istemiyor olmamanı nedeni malum apartmanda yaşıyoruz ,hakkını veremeyeceğim.Kule tipi istemiyorum mesela.Daha sade bir sistem istiyorum rahat kalabalık olmasın.Çok önceleri yine bu modele bakınmıştım ama vazgeçmiştim, neden vazgeçtiğimi hatırlamıyorum
    Bu sistemi alsam sadece bir şekilde 3.1 ile çevrelesem nasıl olur ? Yani madem öyle yapacaksın neden bunu alıyorsun gibi bir durum mu olacak ? Sinema ağırlıklı kullanacağım.Özellikle gece vakit sesleri net versin diyaloglar temiz olsun bana yetecektir.Öyle bas efektleri fazla olsun bana gelmez.Bas zayıf olsada olur (bir yere kadar tabi ) yani öyle bombalar patlasın atlar tepinsin yanımda,uçayım kaçayım falan istemiyorum
    Kullanacağım sistemler ;
    *Apple TV *Zidoo *Bluray Player *Projeksiyon * ? Bu kısım uzun zamandır soru işareti zaten

Anlaşılacağı gibi HDMI ihtiyacım fazla .
    3.1 olur bu Avr yine fark yaratır diyorsanız tabi hangi seçenekleri seçeyim onun da tavsiyesini istiyorum

Ayrıca son soru; Sony DN1080 model ile DH590 model arasındaki hissedilir fark sadece kanal sayıları mı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 8 Şubat 2020; 16:44:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Merhaba arkadaşlar.
    HDMI girişi çok olan soundbar bakıyorum.Ama seçenekler çok sınırlı oluyor HDMI çıkışı az sayıda çoğu modelin.Bu durumda AVR bakıyorum bir yandan.Tek seçenek olarak AVR istemiyor olmamanı nedeni malum apartmanda yaşıyoruz ,hakkını veremeyeceğim.Kule tipi istemiyorum mesela.Daha sade bir sistem istiyorum rahat kalabalık olmasın.Çok önceleri yine bu modele bakınmıştım ama vazgeçmiştim, neden vazgeçtiğimi hatırlamıyorum
    Bu sistemi alsam sadece bir şekilde 3.1 ile çevrelesem nasıl olur ? Yani madem öyle yapacaksın neden bunu alıyorsun gibi bir durum mu olacak ? Sinema ağırlıklı kullanacağım.Özellikle gece vakit sesleri net versin diyaloglar temiz olsun bana yetecektir.Öyle bas efektleri fazla olsun bana gelmez.Bas zayıf olsada olur (bir yere kadar tabi ) yani öyle bombalar patlasın atlar tepinsin yanımda,uçayım kaçayım falan istemiyorum
    Kullanacağım sistemler ;
    *Apple TV *Zidoo *Bluray Player *Projeksiyon * ? Bu kısım uzun zamandır soru işareti zaten

Anlaşılacağı gibi HDMI ihtiyacım fazla .
    3.1 olur bu Avr yine fark yaratır diyorsanız tabi hangi seçenekleri seçeyim onun da tavsiyesini istiyorum

Ayrıca son soru; Sony DN1080 model ile DH590 model arasındaki hissedilir fark sadece kanal sayıları mı acaba ?
    Merhabalar Sony STR DN 1080 avr yanına focal dome 5.1 veya focal sib 5.1 serisi alarak kullanabilirsiniz bu sistem apartmanda oturanlar için çok seviyeli bir sistem olur keyifle kullanırsınız

• tema59 T kullanıcısına yanıt
    Dome sisteme bakmıştım videolarına ama yerli inceleme pek az .İngilizcem ise teknik detayları anlayacak kadar değil.Zaten fiyat olarak ise çok pahalı.

Sib modeli daha uygun gibi ,bakalım.
  • Polk Audio S10 ve S03 modellerine baktım ama basit mi kalır bilemiyorum böyle bir AVR (7.2 )alıp yanına koymak ?Şimdlik alın ,ileride eklersiniz diyeceksiniz belki ama bu işin sonu yok.Ne alırsam alayım bir süre sonra yenileyeceğim.Ondan dolayı alıp artık bırakmak istiyorum. Çok ekstrem durumlar haricinde 1 kere alacağım. Yazlık , müstakil tarzı bir yere ise taşınamayacağım için öyle aman aman bir sistem düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 8 Şubat 2020; 16:47:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: General Daimos

Ben focal sib evo ile sony dn 1080i tecrübe etmiş biri olarak tecrübem muazzamdı. Dome da evo kadar iyidir eminim. X men apocalypse de helikopter sahnesiydi yanlış hatırlamıyorsam elimdeki koca zensor 7ler o kadar yavan geldiki. O sesi unutamıyorum. Ayrıca kutulu full x2400 ile 1080i takas etmek isteyen olursa pm atabilir
    Focal tecrübe etmişsiniz...

Alt sesler diyaloglar nasıl acaba? Belli ki patlamada uçmada kaçmada harika.Ama benim öncelik bunlar değil.Gerçi alacağımdan değil "çok pahalı geldi" ama sorayım dedim "tema59" arkadaş aklımıza soktu 100 tane model arasından bir de Focal bakmaya başladık Ne zaman sorsam seçenekler artıyor

• Selamlar bende str-dn1080 almış bulunmaktayım eski amfi onkyo idi kabinlerim zayıf bir adet te qest 8 baş ağırlıklı kabin hoparlör var şimdilik onları kullanmamda sakınca olurmu baş ağırlıklı kabini subwoofer e bağlasam olurmu yorumlarınızı bekliyorum ve şimdiden kule center bakmaya başladım da malum baya uçuk fiyatlar ikinci el bakıyorum tavsiyelerinizi beklerim

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Focal tecrübe etmişsiniz...

Alt sesler diyaloglar nasıl acaba? Belli ki patlamada uçmada kaçmada harika.Ama benim öncelik bunlar değil.Gerçi alacağımdan değil "çok pahalı geldi" ama sorayım dedim "tema59" arkadaş aklımıza soktu 100 tane model arasından bir de Focal bakmaya başladık Ne zaman sorsam seçenekler artıyor

Alıntıları Göster
    İkinciel bakın. Alt frekanslar da güzeldi ama daha iyi bir sw ile daha da iyi olur diyaloglar vs o küçücük kolonlardan nasıl çıkıyor dedirtiyor.

• Pioneer S-ES21TB 270W
    SONY STR-DN 1080 7.2 ATMOS DTS-X ..KULLANANLAR VE PAYLAŞIM BAŞLIĞI bunu alsam mesala uyarmi zayifmi kaçar yoksa ikinci el almakta baya mesele

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.