Şimdi Ara

SONY STR-DA2400ES - DENON AVR-1709SPE2 arasında seçim? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
0
Favori
16.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cemilalisan

Rusyadan getirttim. 1100 tl ye geldi. Haziran ayını bekliyemedim belki gelmez diye riske atmadım kendimi:)

Oooo hayırlı olsun :) Rusyadan nasıl aldınız kı ? yanı gelen bırı mı getırdı yoksa dırek gonderttınız mı gumruk parasıyla fln mı dedıgnız fıyata geldı.Bızde getırelım artık ya :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOXIN
    Oooo hayırlı olsun :) Rusyadan nasıl aldınız kı ? yanı gelen bırı mı getırdı yoksa dırek gonderttınız mı gumruk parasıyla fln mı dedıgnız fıyata geldı.Bızde getırelım artık ya :)

Ha gayret, hazirana ne kaldı şurda.
    Bugün morfare'deki bir görevli
    2400'ün haziranda geleceği konusunda kesin konuştu.
    Ben yeniden bekleme moduna girdim.
  • Merhaba,

Bende 3400es sorayım dedim çünkü 2400'de coaksiyel digital giriş yok .Birkaç yeri aradım.(Amfi satmıyoruz diyen bayide çıktı) . Morfare'yi bende aradım, bana da Haziranda getirteceğiz oda 2400 olacak dedi. Sony-eurosia artık üst seri receiver getirmek istemiyormuş kendileri özel istemişler. Sony'e yakıştıramadım. Yılllardır satış yaptıkları bir ülke,çok yaygın bilinirliğe sahip ancak Ufacık distiribütörmüş gibi ürün tedarik sıkıntısı var.Getirecekleri ürünler de yeni çıkmış olsa bari 9 ay olmuş çıkalı.

Bu arada Denon'un sitesine baktım. 1910 modelini bu ay tanıtmışlar. Ancak hem Yamaha 663-665 Hem 1909 1910 arasında ağırlık farkı var.

663 11,8 kg 665 8,5 kg. 'a inmiş

1909 11,52 1910 10,7 kg'a inmiş. Yamaha bayağı birşey çalmış :-) Kaliteden de ödün veriyorlar sanki
  • quote:

Orjinalden alıntı: bwhiteshark

Merhaba,

Bende 3400es sorayım dedim çünkü 2400'de coaksiyel digital giriş yok .Birkaç yeri aradım.(Amfi satmıyoruz diyen bayide çıktı) . Morfare'yi bende aradım, bana da Haziranda getirteceğiz oda 2400 olacak dedi. Sony-eurosia artık üst seri receiver getirmek istemiyormuş kendileri özel istemişler. Sony'e yakıştıramadım. Yılllardır satış yaptıkları bir ülke,çok yaygın bilinirliğe sahip ancak Ufacık distiribütörmüş gibi ürün tedarik sıkıntısı var.Getirecekleri ürünler de yeni çıkmış olsa bari 9 ay olmuş çıkalı.

Bu arada Denon'un sitesine baktım. 1910 modelini bu ay tanıtmışlar. Ancak hem Yamaha 663-665 Hem 1909 1910 arasında ağırlık farkı var.

1909 11,52 1910 10,7 kg'a inmiş. Yamaha bayağı birşey çalmış :-) Kaliteden de ödün veriyorlar sanki

Artık bu kadar bekledikten sonra
    ben haziranda morfare'den alırım 2400ES'i...
    Onların fiyatları gezveal.com ile birlikte
    en iyi garantili sony fiyatları oluyor.
    İşin enteresan yanı, bu en iyi fiyatları veren bayilerin ikisi de
    Bağdat Caddesi'nde :) Yani normalde pahalı olmasını beklersin...

• quote:

Orjinalden alıntı: stanleykubrick

quote:

Ya hazıranda gelecekmı yeter artık yaa gel artık 2400 gelllll :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: bwhiteshark

663 ün şu an ki versiyonu 765.
  • Belkide dediğiniz doğrudur. Yeni seride 8'le başlayan bir model yok. Amerika sitesine göz attım. Firefox uyumlu olmayan sitelerinde 2008 ilkbahar ve 2008 sonbahar katalogları bulunuyordu. Her iki ürün içinde link vardı.

http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=567571&CTID=5000300&ATRID=1020&DETYP=ATTRIBUTE

http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=5028057&CTID=5000300 fiyatları aynı gözüküyor. 765 olduğunu farzetsek o da 11 kg 663'den 750 gram hafif. Değişen HDMI port sayısı ve 1080p upscaling :-( . Gerçi kg - kalite karşılaştırması yapmak pek mantıklı değil ancak maliyeti düşürme derdinde oldukları izlenimine kapılıyor insan.

• Evet gelen biri getirdi. Ama baya küfür etti getirirken çünkü hem ağır hemde rusyada Havaalanında odaya alıp 15 dk tuttular neden alıyorsunuz nerede kulanıcaksınız bunu falan filan. O 15 dk bana yetti birdaha kimseye getirmiycem birşey dedi:) Hakkını ödiyecem :) Daha öncede macbook getirmişti bana:)

quote:

quote:

• quote:

Evet gelen biri getirdi. Ama baya küfür etti getirirken çünkü hem ağır hemde rusyada Havaalanında odaya alıp 15 dk tuttular neden alıyorsunuz nerede kulanıcaksınız bunu falan filan. O 15 dk bana yetti birdaha kimseye getirmiycem birşey dedi:) Hakkını ödiyecem :) Daha öncede macbook getirmişti bana:)

quote:

quote:

:) benımde agustosta almanyadan gelecek akrabam var ona mı getırtsem ya tasırlar artık benım ıcın :) Gumruk harcları fln ne kadar ? kesın bır bılgın varmı cıhazın orj. fıyatı neydı de 1100 tuttu.Yoksa hıcbırsey almadılar mı gumrukten?

• Gümrük herhangi bir vergi almadı. Cihazın fiyatı o idi. Rusya ile Türkiye arasında çok buyuk fiyat farkları yok. Turkıyede sanırım 1300-1400 arası fiyatı.
    Fiyat değilde türkiye de kalmadığı için getirttim. Haziranda gelecekmiş eğer gelmezse aldırabilirsin.
    quote:

quote:

Evet gelen biri getirdi. Ama baya küfür etti getirirken çünkü hem ağır hemde rusyada Havaalanında odaya alıp 15 dk tuttular neden alıyorsunuz nerede kulanıcaksınız bunu falan filan. O 15 dk bana yetti birdaha kimseye getirmiycem birşey dedi:) Hakkını ödiyecem :) Daha öncede macbook getirmişti bana:)

quote:

quote:

:) benımde agustosta almanyadan gelecek akrabam var ona mı getırtsem ya tasırlar artık benım ıcın :) Gumruk harcları fln ne kadar ? kesın bır bılgın varmı cıhazın orj. fıyatı neydı de 1100 tuttu.Yoksa hıcbırsey almadılar mı gumrukten?

• Herkese Merhaba az Önce Sony Eurasia Pazarlama AS den mail geldi. Daha önceden onlara bu ürünü nerede bulabileceğimi sormuştum. Kendimin aldığını ama forumlarda okuduğum kadarıyla almak isteyenlerin olduğunu ve bu bilgiyi onlarla paylaşacağımı yazarak teşekkür ettim. Alacak arkadaşlar aşağıdaki mağzalara bakabilir iki adet kalmış toplam

SONY-STRDA2400ESB.CEL SONY-STRDA2400ESS.CEL Genel Toplam
    103-AVRUPA ELEKTRONIK TIC.LTD.STI. 1 1
    171-CANOVATE TEKNOLOJİ 1 1
    Genel Toplam 2 0 2
  • Bana da 7 mayısta attıkları eposta ile yukarıdaki 2 bayiyi ve ek olarak istanbul dışından 3 bayiyi bildirmişlerdi ama malesef hepsi fos.
  • BUgün Elecotroworld'E gittim. Yeni model neredeyse hiç bir amfi yok. En yenisi Sony 1200es :-) . Kule tipi JBL hoparlörlere bağlanmıştı. Sesi açtım bayağı ama çok tatmin edici gelmedi. Eski seriden birde Onkyo vardı. Hem Sony hemde Onkyo'nun üstüne kuzu koysak kızartırdı. Amfilerin bu kadar ısınması normal mi?
  • * Bir sorum olacak ama konuya acemi olduğumu önceden söyliyeyim. Evimde geçen sen aldığım philips hts 5337 ev sinema sistemi ve dolayısıyla 5+1 hoparlörleri ve-veya 15 yıllık kenwood müzik setinin iki adet hoparlörleri mevcut. Sony 2400 es aldığımda (veya benzeri) mevcut hoparlörleri yeni avr de kullanabilir miyim?

Edit; kenwood hop. eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcmb -- 28 Mayıs 2009; 17:19:37 >
  • * Bir soru daha; sony 2400 ile 5400 arasındaiki katını geçen bir fiyat farkı var. Ancak önemli olan çözdükleri ses formatları değil mi. İkisi de aynı HD ses formatlarını çözebiliyorken bu fiyat farkına sebep ne?
  • Honda Civic ile Tata'nın motoru bir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tcmb

* Bir sorum olacak ama konuya acemi olduğumu önceden söyliyeyim. Evimde geçen sen aldığım philips hts 5337 ev sinema sistemi ve dolayısıyla 5+1 hoparlörleri ve-veya 15 yıllık kenwood müzik setinin iki adet hoparlörleri mevcut. Sony 2400 es aldığımda (veya benzeri) mevcut hoparlörleri yeni avr de kullanabilir miyim?

Philips setin hoparlörlerini kullanamazsınız. Kenwood hoparlörleriniz nedir ne değildir bilmiyorum. Teknik özelleri neler yazarsanız bir şeyler söylemek mümkün olur.
  • * Evdeki Kenwood katlı müzik setinin hoparlörlerinin arkasında: maximum güç 80 watt ve impedance: 6 ohm yazıyor. Philipsin ev sinema sistemi hoparlörlerinin arkasında woofer ve front hop. 6 ohm. diğerleri 3 ohm. Peki hangisinin uygun olmadığını neye göre karar veriyoruz. Kısaca bilgi verir veya nereden bilgi alacağım konusunda yol gösterirseniz sevinirim. Teşekkürler şimdiden...

quote:

Orjinalden alıntı: altanpsx
    quote:

Orjinalden alıntı: tcmb
    * Bir sorum olacak ama konuya acemi olduğumu önceden söyliyeyim. Evimde geçen sen aldığım philips hts 5337 ev sinema sistemi ve dolayısıyla 5+1 hoparlörleri ve-veya 15 yıllık kenwood müzik setinin iki adet hoparlörleri mevcut. Sony 2400 es aldığımda (veya benzeri) mevcut hoparlörleri yeni avr de kullanabilir miyim?

Philips setin hoparlörlerini kullanamazsınız. Kenwood hoparlörleriniz nedir ne değildir bilmiyorum. Teknik özelleri neler yazarsanız bir şeyler söylemek mümkün olur.

• Arkadaşlar 2400ES konusunda bir gelişme var mı? Bu ürünü bende almayı düşünüyorum.
  • Arkadaslar urunu almanyada sordurttum ama maalesef orada da kalmamıs :( 800 euro fıyatı varmıs onun ıcın getırtmıyorlarmıs
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.