Şimdi Ara

SONY SES SİSTEM MAX 600 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aRKADAŞLAR BENDE İLLALLAH DEDİRTEN BİR AKAİ AKTİF SUBWOFER U OLAN 5+1 SES SİSTEMİM VAR AMA SESİ ÇOK HOŞUMA GİDİYORDU. SONUNDA AMFİDE GENE ARIZA ÇIKTI VE SERVİS YAPTIRACAĞINA YENİSİNİ AL DEDİ.

BENDE DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM

SONY ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.AMA SES BENİM İÇİN ÖNEMLİ O KADARDA PROFESYONEL OLMASADA İYİ SES ARIYORUM. BANA SONY SES SİSTEMLERİ HAKKINDA YARDIMCI OLURMUSUNUZ.

ÖNCELİKLE SÖYLE BİR DUYUM ALDIM MALUM KOPYA DVD ÇOK ALIYORUZ. KOPYA FİLMLERİ OKUMUYORMUS DİYE DUYDUM. DOĞRULUK PAYI NEDİR.

BİRDE USB Sİ OLAN BİR CİHAZDA FLASH BELLEĞE DVD ,VCD YADA DİVX FİLMLER ATINCA ONLARI OKURMU

MAX 600 TL YE KADAR DOLGUN BAS VERECEK AMA TİZDE İYİ OLACAK BAS VERİPTE TİZDEN VAZGEÇMEK İSTEMİYORUM. USB BAĞLANTISI OLURSA İYİ OLUR BİR SONY SİSTEM TAVSİYESİ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

SAMSUNG MARKADA OLABİLİR

BANA BU KONUDA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

• Bu konuyu ben de takip edeyim.

Aynı beklentideyiz, ayıracağımız bütçe de aynı. Üç aşağı beş yukarı olabilir...
  • TABİ İNŞALLAH ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURLARDA GÜZEL Bİ ÜRÜN ALIRIZ
  • ben komple bir setten ziyade avr+hoparlör+player şeklinde bir seçenek öneririm tabi yaklaşık 900-1000 TL yi bulur ama daha kaliteli ve geleceğe yönelik bir sistem olacaktır

illa sony olacak diyorsanız ve LCD televizyonunuz da varsa Sony DAV-DZ280 veya DZ680 işinizi görecektir sorun yaşatmayacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baysafran -- 17 Mart 2010; 16:19:35 >
  • bu modelleri önerdiğine göre usb sorumu karşılıyor bu modeller ve kopya sorunu bulunmuyor yanlışmı anladım cihazlar güzel
  • yokmu arkadaşlar bu soruma cevap verevek
  • yorumlara bakılırsa bir sorun yok gibi ama usb den divx izlerken Türkçe karakterlerde sorun olur mu bilemiyorum büyük mağazalara gidip bizzat denemek en güzeli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle en güzeli o şekil ama cihaz görüntü itibariyle hoşuma gitti.Şık güzel bir sistem denemek ve satıcılarında tavsiyesini almak en iyisi ama türkçe karakter derken ne demek istedin.
  • böyle bir set TR ye bugun gelmiştir sanırım.
    fiyatıyla ve sony liğiyle ve de eğlencesiyle bence uygun.
    Sony HTDDW1600

http://www.theage.com.au/ffximage/speakers_wideweb__470x354,2.jpg

sony kopya cd de sorun çıkartmaz.artık bugun kimse sorun çıkarmaz.ek olarak önerilen 260 ve 680 sony setde olur.

600TL
    ye verinceye kadar
    lg ht304su ,303su
    sanırım bilemedin 400TL alırsınız.akai gibi mutlu olursunuz.veya bas sürücüsü birazcık daha güçlü ama tercihi etkileyecek kadar ciddi fark yok. LG HT502. 300TL. hatta 270TL görmüşlüğümde vardır.

sony; lg tercih sizin.

• the_cantan dostum bilginden yararlanmak isterim.

önerilerin için teşekkür ederim.lg markasını hiç düşünmemiştim açıkcası şimdiye kadar bu markayı hiç kullanmadım.Belki yanlış ama önyargım var birşey duymadım hakkında ama ne bilim safranboy dostumun tavsiyeleri biri kablosuz sistem onu pek tavsiye etmiyorlar.sanırım dav dz 280 kablolu bir sistem fiyat aralığı 500 tl ye kadar bu cihaz beni görünüm olarakta tatmin etti bas ve tizde yeterli ise neden olmasın kafamdaki en güçlü aday ama tavsiyelerini beklerim.Akai nin sesi iyiydi ama servisinden illallah dedim.Çok çektim.bu markadan ; yoğurdu üfleyerek yemek tercihim.
  • önerimiz ona göredir.
    yapman gereken LG ve Sony'i dinlemek olacaktır.o zaman daha doğru olur.
    akai ne ki çöp...
    şöyle bir istem mi idi? benzeri setVestel'de vardı.
     SONY SES SİSTEM MAX 600 TL
  • nctemiz dostum
    DZ680 kablosuz bir set değil sadece isteğe bağlı desteği var
    türkçe karakter derken divx filmlerde altyazılarda Türkçe karakter sorunu olabiliyor ğ,ı,ü..harflerinde sanırım yazılımla düzeltilmiştir ama dediğim gibi vatan,mediamarkt,darty gibi firmalara usb iile gidip bizzat denemek en iyisi
  • ben pek divx izlemiyorum netten dvd rip indirip izliyorum ama heralde düzelmiştir.

dav-dz280 modeli daha aklıma yattı.

sanırım farkları sadece kablosuz bağlantı desteği

nasıl oluyor bilmiyorum o destek ama hem fiyat 470 civarı benim eski sistemin ayakları var onları kullanmayo düşünüyorum.Ayaklı olmasınaa gerek yok
  • akai aslında bence kalita bir marka japon mali diye biliyorum.

Ama malın kalitesini servis kalitesi çok fark ettiriyo
    Mercansoy bu konuda beş para etmeecek bir firma servisi yaramaz. markada çöpe gidiyor o yüzden

sony nin dz 280 modeli iyi fakat bazı yorumlarda sanki çok iyi değil kafa karıştı
  • herkesin fikri değişiyor bu konuda kendin görüp deneyince kararı zaten orada verirsin hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

böyle bir set TR ye bugun gelmiştir sanırım.
    fiyatıyla ve sony liğiyle ve de eğlencesiyle bence uygun.
    Sony HTDDW1600

http://www.theage.com.au/ffximage/speakers_wideweb__470x354,2.jpg

Sony HTDDW1600'ü araştırdım fakat Türkiye'ye gelmesi ile ilgili bir bilgiye rastlayamadım.
    Set gerçekten muhteşem duruyor fakat fiyatı sanırım belirtilen bütçeyi zorlar gibi.

Dediğiniz gibi LG'de ev sinema sistemlerinde kaliteli bir marka. Önyargılarınızı yıkarak denemeyi deneyin bence.

@nctemiz ; Türkçe karakter sıkıntısını söyleyen arkadaş belirtmiş.
    ç,ğ,İ,ı,ü,ö gibi harflerde kelime içerisinde ya o harfleri atlıyor yada  tarzı karakterler kullanıyor o harflerin yerine.

• @rome,
    DW1600 çok önce bahsedilmişti.belki TR ye gelmiştir diye düşündüm.piyasada benzeri msetleri görüyordum çünkü. çok iyi bir set değildir ama aynı hop.den teşekkül başka sony setlerden sesini bildiğimden surround'a çok eğlenceli çıkar.o yüzden bahsettik.
    LG setlerde TR karakter sorun çözüldü diye aklımda bir detay kalmış.ama %100 emin olamadım.bu setlerle fazla ilgilenmem o yüzden olsa gerek.
  • bu bahsettiğiniz sony amfi sistem internette bi sitede denk geldim dinleyen kişi pek beğenmemiş dağ fare doğurdu gibi bir cevaptı ama kişiye göre değişir.Bu söylediğim.Ama lg lerede bakarım ama samsung lar nasıl acaba
  • bence dvd li bi sistem almayın ben vaktinde 1100 euro piooneer a vermiştim hersene bozuluyodu artık yaptırmıyorum. tahminim mkv oynatan bluraylar ucuzlıyacak. ilerde onu aldığınızda bağlanntıda problem yaşarsınız. anfiyle dvdnin ayrı olması daha sağlıklı.
  • peki dediğiniz bir sisteme yaklaşık ne kadar bir bütçe ayımam lazım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.