Şimdi Ara

Sony Sbh52 mi Sony mw1 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar,özelikle ikisini de kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum.sizce hangisi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu sorunane cevap gelecek bende merak ediyorum anladığım kadarı ile mw1 in mp3 kalitesi daha iyi onun haricinde sbh52 direk telefon olarak kullanılabiliyor bu çok önemli ben yarın alacağım inşallah sbh52 yi alma nedenim z3 telefonumun kulaklık çıkışı bozuldu sana bilgi veririm
  • Sony mw1 kullanıyorum, hiçbir sıkıntı yaşamadım, müzik dinlemek için sony z1 in kulaklığını mw1 e takıp kullanıyorum daha güzel ses veriyor, günlük kullanım telefon görüşmesi içinse salkım saçak kablolarla uğraşmamak için kısa kablolu tekli kulaklık kullanıyorum...

cazip bir teklif olursa satabilirim, akıllı bilekliklere heveslendim bu aralar :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana pahalı geldi fiyati gittim samsung hs3000 aldim. Zaten telde radyo mp3 vs var gerek yok bunlar icin 4 kat fazla para vermeye dedim sonucta hs3000 dede stereo ses var iki mikrofon var kontrol tuşları ve mode var. Ustelik istedigin kulaklıgi takabiliyorsun bunada ipadime lg g3 e iphonea galaxy s serilerine yani her tele rahat baglandi.zaten apple cihazlarina baglandimi hepsine bağlanır. Ses kaliteside iyi geldi bana

• Xpace34 X kullanıcısına yanıt
    Cevabını bekliyorum.nereden alıyorsunuz.

Ben ebay 'den almayı düşünüyorum.kargo dahil 154 lira.

• quote:

Orijinalden alıntı: landmoon

Sony mw1 kullanıyorum, hiçbir sıkıntı yaşamadım, müzik dinlemek için sony z1 in kulaklığını mw1 e takıp kullanıyorum daha güzel ses veriyor, günlük kullanım telefon görüşmesi içinse salkım saçak kablolarla uğraşmamak için kısa kablolu tekli kulaklık kullanıyorum...

cazip bir teklif olursa satabilirim, akıllı bilekliklere heveslendim bu aralar :)

Sony z3 te kullanmak için ya mw1 i tada sbh52 alacağım elindeki ürünü kaça bırakırsın acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: şazenuş

Cevabını bekliyorum.nereden alıyorsunuz.

Ben ebay 'den almayı düşünüyorum.kargo dahil 154 lira.

valla ben istanbulda elden aldım bi tanıdıkta buldum 3 günlük faturası garantisi var 200 e aldım şuan harika gibi sbh52 aldım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony psp halen alınabilirmi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hayırlı olsun,ben ebay den alacağım İNŞALLAH.

• quote:

Orijinalden alıntı: şazenuş

Hayırlı olsun,ben ebay den alacağım İNŞALLAH.

e-bay den birşey almayı sevmiyorum hep sorun yaşadım ya kırık geldi ya çok geç geldi yada gümrükte kaldı yurt dışına kendim veya bi arakdaşım çıkmadığı sürece almam bu arada teşekkür ederim tavsiye ederim ama çok iyi
    birde mw1 in diğerinden farkı dahili radyo alıcısı vs sd card takılarak telefondan bağımsız olarak mp3 çalar olarak da kullanabiliyorsun

190tl ye bırakırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsinde dahili radyo var hocam.
    Mw600
    Mw1
    Sbh50 ve 52

• quote:

Orijinalden alıntı: landmoon

birde mw1 in diğerinden farkı dahili radyo alıcısı vs sd card takılarak telefondan bağımsız olarak mp3 çalar olarak da kullanabiliyorsun

190tl ye bırakırım

hocam geç kaldın valla ya ben çok sabırsız biriyim hemen aldım sbh52 yi senden cevap da gelmeyince dayanamadım ama arkadaşında dediği gibi radyo var hafıza kartı pek önemli değil bencesbh52 de kulağına götürüp konuşabilme özelli gerçkten çok güzel ya aslında iki cihazda birbirinden güzzel açıkçası
  • Sbh 52 daha iyi , kablolara ihtiyaç kalmadan cep telefonu gibi konuşma özelliği var.
  • valla arkadaşlar ben sony sbh 52 yi kullanıyorum çok memnunum ama telefonum kırıldığı için kulaklığı da satıyorum alalı daha 10 gün oldu hiçbir sorunu yoktur almak isteyen olursa benimle irtibata geçsin lütfen

Ürün Satılmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xpace34 -- 26 Aralık 2014; 16:25:14 >
  • Merhabalar hocam fiyat ne diyorsunuz

• Arkadaşlar elimde SBh50 ,jabre cliper ve livewiew saat var hepsini kelepir fiyattan bırakıyorum isteyen ulaşabilir
    KARDEŞ fiyat ne düşünüyorsun anlaşırsak Ven alabilirim

• Ebaydan sony sbh52 siparişi verdim.gelsin nasıl birseymis gorecez bakalım.

• son shb50 170 lira jabra cliper 50 tl ikisini alana 2 si 200 tl sony livewiew ikisini alana hediyedir
  • Sony sbh52 aldım.
    Çekle mekle zar zor 200 liraya geldi hbden.
    Ebayda 70 dolar 160 lira civarına geliyor beklememe ve garanti için 40 lira fazla verdim.

Kulaklıksız görüşme olayı çok iyi.
    Dışarda trafikte konuştum ses alma gitme olayı sorunsuz.
    Kesinlikle mütiş bir fikir.
    Ben kulaklık ile konuşamıyorum bağırıyorum resmen :D

Müzik radyo olarak başarılı.
    Sony smart bağlantı programını yüklüyorsunuz böylece arama kayıtları geliyor.
    İsterseniz o kişileri arayabiliyorsunuz.
    Sd kart girişide olaymış eyiymiş.

Smartwatch 2 ile gayet iyi çalışmakta telefon cebimde kalıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.