Şimdi Ara

Sony, PS5 Pro'nun neden PC'den daha iyi olduğunu açıkladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
2.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PlayStation store'da oyunlar çok pahalı. Onun için satın almalar da xbox'a göre çok çok pahalı. Önceleri Xbox ile pubg oynuyordum. Ps5 aldım. Micoin fiyatları PlayStation'da 10 kattan daha fazla pahalı. Bu çok saçma. Aynı oyunu farklı konsolda oynayınca neden daha fazla para veriyorum.

• Açıklamada ama hala donanimsal olarak ps PC ustundur demiyor yok reklam acilmiyo yok kutudan çıktığı gibi hazır adamlar donimsal olarak eleştiri yapıyor birde fiyat konusunda yoksa ps zaten rahat yattigin yerden oyna zaten keyifli ama donanımsal bakımdan hala PC yetisemiyor ve evet o paraya çok güçlü PC toplarsin.

• Dedem için bilgisayar toplamış adını ps5 koymuşlar sağ olsunlar

• PS5 te 4K diye bildiğim oyunu 13600K + 4080 Süper alınca 4K açınca anladımki :) Ps5 4k değil , 4K yanında oyundaki ahenk azalmış oluyor hep ps5 te

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

PCde yok driver yapıyormusuzda, yok her oyuna grafik ayarlarıyla ugrasıyormusuzda bilmem ne

yemin ediyorum 2 yıl önce rtx 3070 ti li sistem topladım 2 yıl önce 1defa pcyi acarken windows update yaptım aynı konsolu açtıgındaki yaptıgı update gibi

windows update ekran kartı ses kartı dahil herşeyin driverini otomatik kurdu. Dahada ne driver ne ayar hiçbirşey yapmadm 2 yıldır gayet stabil calısıyor.

Oyunlarda grafik ayarı desen ugrasmıyorsun aynı konsoldaki quality moduna çeker gibi sadece ultraya getirip baska hiçbirşeye bakmıyorum bile.

Oyunlarım desen nvidia geforce experince uygulamasını acıyorsun yüklü tüm oyunlar aynı konsol arayüzü gibi oyun kapagı seklinde önünde duruyor tıkla gir.

Klavye mouse'a mahkum falanda degilim kasamda öyle ufak ps5 ile yanyana koysan aynı boyuttalar resmen.

4K TVnin yanına koydum kasayı elimede dual-sense aldım oyununa göre dual-sense yada xbox controller ile oynuyorum oyunları.

hemde öyle ps storedaki gibi manyak paralar bayılmadan. 3070 ti bile gayette güzel yüksek performansda 2k-4k oyun oynatıyor.

Konsol kolaylıksa konsol rahatlıksa benim sistemde rahat abi? Konsoldan eksik kalır yanı yokki? üstüne fazlası var. Üstüne ps5 ile aynı fiyata aldım ben sistemi. PS5den fazla para ödemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 19 Eylül 2024; 12:12:13 >

• Kısaca PC almanın daha mantıklı olduğunu, ciddi bir sebep sayamayarak o da kabul etmiş.

• İlk çıktığı günlerde aldığım ps5 denen Boktan, hiç bir boka yaramayan, hiç şekilde parasının hakkını çıkaramayan, doğru düzgün oyun çıkmayan konsol görünümlü TV yanı süsü olan saçmalığı en son benim ufak yeğene "al yavrum birazda sen dertlen" diye vermem ve sistemi yenilememden sonra bir daha ps6 7 8 9 v.s.v.s.v.s alırsam ne olayım... Asla işim olmaz, PC MASTER RACE, PC KİNG, PC EVERTHINK BRO GOD OF THE PC'dir artık.. Bu salak saçma sapan konsollara para vereceğime her ne kadar eleştirsem de gider Geforce now alırım, zamlı Steam epic oyunu alırım yine keyfime bakarım.. Salak saçma konsollara adam gibi oyun bile çıkmıyor ki, konsol devri hızlıca bitiyor inat eden zarar ediyor. Hiç bir zaman bir daha evime konsol almayacağım işim olmaz. Devir değişti, oyun çıkmayan konsola para bağlanmaz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

. . . . >>> . . . Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene . . . <<< . . . .

• Umit_22 kullanıcısına yanıt

Peki sadece oyun için kullanılacaksa?

Konsolda olan oyunların birçoğu zamanla pc geliyor ve gelmeye devam edecek.

PHANTEKS ECLIPSE G500A DRGB Black Logitech G105 Logıtech Z-5500 5+1 DIJITAL THX SPEAKER Creative Sound Blaster Z
  • Playstation 5'im var ama hiç yüzüne baktığım yok artık. Oyun fiyatları çok soğuttu kendinden. Alakasız alakasız fiyatlar. İnsanlara karışık ayarlara gerek olmuyor diyorlar. Zaten PS5 ayarlarında herhangi bir güncel Pc her türlü altından kalkabiliyorki. PCde de çok ayar yapılacak bişey yok. Bir kere kendi hoşuna giden ayarları keşfedince gerisi akıyor zaten. Tanıma araştırma aşaması sadece biraz yorucu tecrübesiz PC kullanıcıları için. Konsolun tek avantajı exclusive oyunlardır bence.

• RX 6800 gücündeki GPU ile GTA 6'yı bırak 60 FPS, 40 FPS çalıştırırsa dua etsin. Üzerinden hem disk sürücüyü hem de dikey standı çıkarıyor ve fiyatları yukarı çekiyor. PS5 satışlarından memnun olmayan Sony şimdi PS5 Pro satacakmış vay be. Store üzerindeki oyun fiyatlarından da haberi yok galiba.

God of War Ragnarök - Digital Deluxe Edition: $ 79.99 (PlayStation Store)
    God of War Ragnarök - Digital Deluxe Edition: $ 59.99 (Steam)

Dark Souls III - Deluxe Edition: $ 84.99 (PlayStation Store)
    Dark Souls III - Deluxe Edition: $ 54.99 (Steam)

The Last of Us Part I - Digital Deluxe Edition: $ 79.99 (PlayStation Store)
    The Last of Us Part I - Digital Deluxe Edition: $ 41.99 (Steam)

Marvel's Spider-Man Remastered: $ 49.99 (PlayStation Store)
    Marvel's Spider-Man Remastered: $ 35.99 (Steam)

Tekken 7 - Definitive Edition: $ 119.99 (PlayStation Store)
    Tekken 7 - Definitive Edition: $ 71.99 (Steam)

Tekken 8 - Ultimate Edition: $ 109.99 (PlayStation Store)
    Tekken 8 - Ultimate Edition: $ 71.99 (Steam)

Silent Hill 2 - Deluxe Edition: $ 79.99 Pre-Order (PlayStation Store)
    Silent Hill 2 - Deluxe Edition: $ 36.99 Pre-Order (Steam)

Ratchet & Clank: Rift Apart: $ 69.99 (PlayStation Store)
    Ratchet & Clank: Rift Apart: $ 35.99 (Steam)

Horizon Forbidden West - Complete Edition: $ 59.99 (PlayStation Store)
    Horizon Forbidden West - Complete Edition: $ 47.99 (Steam)

• Ps pc ile rekabeti birakip Atari tarzi arcade oyunlara donmeli. Eglenceli, konusuz , grafik istemeyen, basit, her aile uyesinin oynayabilecegi, 2 -3 kisilik oyunlar yapmali. Grafik isin icine girerse 4070 rtx seviyesinde bir gpu kullanmali ki bu da imkansiz.

• Esxici E kullanıcısına yanıt

O Ps5 Pro ülkene 700 Dolardan girmeyecek ki? 800 Avro + katmerli vergiler ile gelecek 1100 Avro olarak düşün onu ve ona göre PC hesabı yap.

Harbiden boş yapmış. Ne konsola özgün oyun var ne next gen grafikli oyun var. Bomboş donanım.

• GenqhisKhaan89 kullanıcısına yanıt
    50 60 k harcadığınız pc niz bi zahmet 20klık ps5den iyi olsun boş yapıp durmayın

• sendomi S kullanıcısına yanıt
    Kafaları basmıyor ki PSnin toplam maliyeti zaten senin O dizdiğin PCnin yarı fiyatı aldığın tek ekran kartı zaten konsolun fiyatıyla eşit bir de ps 5 pahalı goygoyu yapıyor embesiller

• BlackBeasT kullanıcısına yanıt
    Aldığınız Pclerin tek parçası PS 5 kadar siz neyle neyi kıyasladığınızı sanıyorsunuz mk PS5 de de sistem toplama özelliği olsa PCden daha rahat olurdu böyle bir özellik gelmeli bence

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    50 bin bandında gelir büyük ihtimalle. O da Sony’nin değil bizim ülkemizdeki vergi politikalarının suçu. Zaten biz genel konuşuyoruz, Türkiye bazında konuşmuyoruz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.