Şimdi Ara

Sony: PS Plus, PS4'de de devam edecek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony, Microsoft'un aksine ücretsiz online oyun hizmeti sunuyor. Buna karşın firmanın Playstation Plus adlı özel üyelik sisteminde olanlar bazı oyunların betalarına erken katılma, demolara erken ulaşma ve hediye oyunlar gibi avantajlara sahipler.

Playstation Plus üyelikleri ise 12 aylık olarak (veya daha düşük) alınabilir. Sony 12 aylık alım yapanlara kampanyalarla birlikte 3 ay da hediye ediyor. Peki 15 aylık üyelik alanlar, Sony yeni nesil konsolunu kısa süre sonra duyurursa ne yapabilirler?

Sony yetkililerinin açıklamasına göre oyuncuların bu konuda endişelenmelerine gerek yok; çünkü Playstation Plus üyeliği yeni nesilde de devam edecek. O nedenle uzun süreli üyelikler bir sorun yaratmayacak.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Playstation_Plus_Yeni_Nesilde_de_Devam_Edecek-34267.htm

• Bu da demektir ki şimdiki PSN'lerimizi yeni nesilde de kullanabileceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzMuhallebi

Bu da demektir ki şimdiki PSN'lerimizi yeni nesilde de kullanabileceğiz

Tabiikide kullanacaksın, aksini düşünmek mantıksızlık olur.

Güzel haber, ps4 oyunlarını neredeyse bedava fiyata oynayacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sycylian -- 30 Ocak 2013; 21:50:21 >
  • quote:

Evet, güzel bir çıkarım olmuş. Bence PS3 oyunlarını da çalıştıracaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Kesinlikle katılıyorum ayrıca bu kardeşlik olayından dolayı oyunları daha ucuza halledebiliriz. İnşallah kişi sayısı 2 ile kısıtlı olmaz.
  • quote:

quote:

Zahmetli ve masraflı bir iş olacağı söylenmişti,zaten Ps3 oyunlarını olan birinin Ps3 olmak zorundadır (!)Yani pek de gerekli bir özellik değil gibi.
  • Gelse de rahatlasak :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yeni nesilde oyun konusunda,Sony farklı bir politika izleyeceğinin sinyallerini vermişti,geçtiğimiz aylarda.
  • İlk zamanlar ps3 oyunlarını verirler karmaşık yada psn storeye özel oyunları sonradan fiyatlar düştükçe ps4 oyunlarını verirler gibime geliyor
    ps1 ps2 ps3 karışık verirler oh sony we love you
  • PSN Bölge ve nick değiştirme isterim.
    Bu arada yanılmış mıyım? Eski bir mesajım;

Önemli bir noktaya ayak basalım.

Playstation 4'ün ilk zamanlarında Playstation Plus olmaz diye düşünüyorum.
    Verecek oyun bulamazlar çünkü.

Ama PS3 ile uyumluluk olacaksa,
    Plus için bol bol PS3 oyunu verir Sony.
    PS4'ün oyun arşivi genişleyincede PS4 oyunları verirler.

Bu arada eğer PS4'te yeni PSN hesapları kullanacaksak, PS4'ü hemen almayacağımız için istediğimiz ID'yi PC üzerinden oluşturarak kapabiliriz.

Düzeltme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I-C-O -- 30 Ocak 2013; 22:30:32 >

• Ardarda gelen bu haberler PS4 dün nekadar yakın olduğuna işaret. 2013 son çeyrekte kaparız bir tane.

Sony'nin Yeni Nesil PS Home'u 'BigFest' mi Olacak?

Bildiğiniz gibi şu birkaç haftadır yeni nesil ile ilgili söylentilerin ardı arkası kesilmiyor. Gerek yeni nesil Xbox gerekse de yeni nesil PlayStation için ortaya çıkan bu söylentilere bir yenisi daha eklendi. Bu söylentinin farkı ise bir dayanağı olması.

Ortaya çıkan bilgilere göre, Sony Computer Entertainment'ın Avrupa ayağı, BigFest ismi için başvuru yaptı. Sizin de aşağıda bulabileceğiniz bu görseldeki hizmet açıklamasına baktığımızda, bu servisin oyunculara daha çok online oyun ve paylaşım konusunda hizmet vereceğini görüyoruz.

Halihazırda bulunan PlayStation Home servisine oldukça benzeyen BigFest, acaba PS4'te karşımıza çıkabilir mi?

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Sonynin_Yeni_Nesil_PS_Homeu_BigFest_mi_Olacak-34258.htm

Sony: PS Plus, PS4'de de devam edecek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Biri bana Home'un ne işe yaradığını anlatabilir mi ? TR PSN'den kullanılmıyor herhalde ?
  • quote:

Biri bana Home'un ne işe yaradığını anlatabilir mi ? TR PSN'den kullanılmıyor herhalde ?

Bir nevi 3D MSN denilebilir.

Sanal karakterini oluşturup, arkadaşlarınla buluşup sohbet edip mini oyunlar oynayabiliyorsun. Çeşit çeşit "harita" var.

Kızların PS3 alma nedeni. (Ne yazık ki)

Şahsi görüşüm Playstation adına kara leke sürüyor. Yıllardır boş boş duruyordu, geçen gün sildim.

Dönen muhabbetler de, takılan kişilerde genel olarak kalitesiz. Amerikan bebelerinin "LooooL, LMFAO, xDDDDD, IMAO" () dedikleri ucuz bir ortam işte.

Yalnız arkadaşlarınla ara sıra orada buluşmak güzel gider.

• Ps 3 oyunlarını çalıştırsın gerisi sorun değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

Biri bana Home'un ne işe yaradığını anlatabilir mi ? TR PSN'den kullanılmıyor herhalde ?

Bir nevi 3D MSN denilebilir.

Sanal karakterini oluşturup, arkadaşlarınla buluşup sohbet edip mini oyunlar oynayabiliyorsun. Çeşit çeşit "harita" var.

Kızların PS3 alma nedeni. (Ne yazık ki)

Şahsi görüşüm Playstation adına kara leke sürüyor. Yıllardır boş boş duruyordu, geçen gün sildim.

Dönen muhabbetler de, takılan kişilerde genel olarak kalitesiz. Amerikan bebelerinin "LooooL, LMFAO, xDDDDD, IMAO" () dedikleri ucuz bir ortam işte.

Yalnız arkadaşlarınla ara sıra orada buluşmak güzel gider.

Hmm,iyiymiş.Arkadaşlarımıza istek gönderebiliyorsak güzel olur.Peki illa US veya UK PSN mi almamız gerekiyor,TR'de çalışmaz mı ? Bir kere üşenip girmedim uygulamaya

• quote:

Hmm,iyiymiş.Arkadaşlarımıza istek gönderebiliyorsak güzel olur.Peki illa US veya UK PSN mi almamız gerekiyor,TR'de çalışmaz mı ? Bir kere üşenip girmedim uygulamaya

En son Türkiye PSN'de çalışmıyordu. Değişen birşey olmadı.
  • Trophylerimiz gitmez umarım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: quanch

quote:

quote:

Kesinlikle katılıyorum ayrıca bu kardeşlik olayından dolayı oyunları daha ucuza halledebiliriz. İnşallah kişi sayısı 2 ile kısıtlı olmaz.

kişi sayısı 3 e çıkacaktır, bir kullanıcının hem ps3 ü vitası ve ps4 ü olabilir. Şayet 2 de bırakırlarsa mağduriyet doğacaktır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.