Şimdi Ara

PlayStation Portal [ANA KONU] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
705
Cevap
68
Favori
43.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Sayfa: önceki 1...17...313233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben haftada en fazla 3-4 saat TV de oyun oynuyorum. Gerisi hep portal'dan. İşlerimi halledip köşeme çekilip 1-2 saat oynamak çok keyif veriyor. Ayrıca bence AAA değilde normal oyunlar portal'da çok daha keyifli.

Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • CCaGDaSS kullanıcısına yanıt

Güle güle kullanın şimdiden hayırlı olsun.

Normalde aklımızın ucunda yoktu ama 2. Dualsense için bakınırken bi anda önüme düştü, dedim ona para vereceğimize az daha verelim bundan alalım madem. 2. Kol olarak da kullanılabiliyormuş, zaten rekabetçi bir şey oynadığımız yok komple hikaye tabanlı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

kol olarak kullanmayı hiç düşünmedim. çünkü benim kullanıcı deneyimime göre portalın daha geniş tutuşu ve analoglarının çapının daha küçük olması, oyun deneyimimi etkiliyor. ama bu etki hikayeli oyunlarda ne kadar hissedilir test etmedim açıkçası.

ya evde 2.kolun amacı işte it takes two olur ne bilim sackboyda vardı bölümler fln co-op dan kastım bunlar :) eşle oynanabilecek oyunlar, işte öyle plus a gelecek ya da indirimle önüme düşecek fln ayda yılda bir. biraz da portalı beğenip bahane ettik işte 2. kola yoksa 2. bi dualsense de alırız muhtemelen ama bahsettiğim tarzda oyunlar için de hayli hayli iş görür yine. onun dışında komple hikaye oynuyoruz zaten dönüşümlü sırayla.

Ben de bir nevi üçüncü dualsense olarak da kullanıyorum arada. Çok bir şey fark etmiyor, alışılıyor zaten hemen kolayca.

Bir de alıp almamak konusunda kararsızım, ps6 el konsolu söylentileri var, onu beklemeli miyim, 2027de mi çıkacak? Hali hazırda ps5im var, sadece fc26 oynuyorum, seyahatler ve evde alternatif olsun diye almak istiyorum açıkçası.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

hayırlı olsun.

Ofline olarak efotbal oynamıştım zamanında. Hiç bir olumsuzluk hissetmemiştim. Futbol oyunları TV de oynanır bizde pek bilmiyorum o yüzden.

Hocam daha ps6 çıkacak, remote play cihazı çıkacak. Git al, keyfine bak.

Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • yogurtcanavari kullanıcısına yanıt
    1000 mbps internet ile neredeyse gecikmesiz oynayabiliyorum hocam. Seyahat ederken sıkıntı olabilir ama bence. Alın geçin derim, yeni nesil cihazlar geldiği zaman yine çok rahat satılabilir bence.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ana konuya yazmıştım ama konu portal aslında. Uzak bağlantıda minecraft dungeons sürekli düşüyor. Evde 100 M Turknet var ve ps5 wireless bağlı. Ps5 portali Türkiye ve yurtdışı arasında oynamak için 100 mbit internetten 1 Gbit internete upgrade etme, evdeki wireless access pointları değiştirme, kabloyla bağlantı ve routerda port açma, triggering vs uğraşmaya değer mi? Değilse burda yeni Ps5 alıp, yeni yıllık üyelik alıp, evdeki oyunları satın alıp çocukla oynamak niyetindeyim. Benim için oğlumla oyun oynamak uzakta olduğum için aşırı önemli. Ne önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tamam olayın özünde kendisi bi konsol değil, içine oyun yükliim oyniim fln hoş zaten fiyatından da belli öyle bir şey olmadığı. İlk etapta o kafayla gelen insanları zaten eler ama ps kullanıcıları arasında çok yaygın olmaması çok ilginç ya da ben denk gelmedim pek. Gerçek hayatta zaten denk gelmedim de nette fln da denk gelmedim, kullanımı çok yaygın değil gibi.

Oled ekrandan gelince tabi bi mehh dedirtti :) ama müthiş keyifli. Yarın bigün oled ekranlısı da gelir zaten yeni versiyonda, ezecek bi fiyatla çıkmazsa ona da çökerim gibi.

Ne bi bağlanma sorunu yaşadım ne kopukluk ne sekme herhangi bir şey, yağ gibi akıyor en azından evin içinde. Evde bile bağlanma stabilite sorunlarının yaşanabileceğinden bahsediyordu incelemelerde ama bizim net modem fln kotardı belli ki.

Hiç deneyimlemeden bi gazla aldığımız için olabildiğince uyguna almak istedim (belki sarmaz kenara atarız diye) Dolaptan ingiltereden gelmiş bitane yakaladım, ilk şarjını bile ben yaptım o derece kullanılmamış. 6 taksitle 9000e aldım, fiyatına göre muazzam keyif valla.

PlayStation Portal [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaGDaSS -- 9 Nisan 2026; 16:56:27 >

• CCaGDaSS kullanıcısına yanıt
    Benim gibi kutuları atmaya kıyamayanlardansınız hocam. Hanımla kavga ediyoruz her gün😅

• onderkaan kullanıcısına yanıt
    Bunlar taşanlar, daha binanın bodrumunda payımıza düşen kısım var :D genelde (bizim bebelerin hunharca parçaladıkları şahsi eşyaları hariç) çok iyi kullanırız aldığımız şeyleri, çoğu zaman da yenilerken satarız, o kıvamda temiz olurlar o yüzden kutular yıllarca da olsa ilk günkü gibi durur, hatta küflenmesinlee diye poşetlerim.

Alırım karşıma malı “ben olsam buna para verip alır mıyım” derim, cevao evetse satarım acımam :) Hiç para etmeyecek bir şey olsa bile birinin ihtiyacı görülsün diye yine satarım ucuza.

Pro alayım dıye 5 fat kasa sattım arkadaşa işyerinden arkadaşımdı. Kutuyu açmış kahverengi kablo toplama telleri bile duruyprmuş ne adamsın sen diyordu😁 çöp bile olsa sıfır kutudan ne çıkarsa tutarım bende

• onderkaan kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de fat kasayı satıp proya geçtim daha yeni, kaç yıllık alet faturası da duruyormuş verdim alan elemana. Şarj aletinin kutusuna kadar ps in kutusunun içindeymiş açınca fark ettim ben bile.

Portalla aramız iyi olursa misal yarın oledi çıkar kesin, onu alırsam bunu da satarım. Kaç ederse artık, pazarlığa bile gerek bırakmam bişeyi satarken. 2-3 güne satılır zaten alan da hayrını görür.

Yurt dışında kullanırsak çok mu gecikme oluyor?

niş bir kitlesi var o yüzden çok yaygınlaşmadı. ama kullananlar da benim gibi çok seviyor. oled ekrandan sonra bu ekranda yaşadığın deneyim yorumuna katılıyorum. ayrıca bu sene oled ekranlı portal çıkacak diye bir bilgi kalmış aklıma. ona geçeceğim bende. oled ekrandan sonra başka ekranlar törpülenmiş keyif veriyor.

Valla bence çok klas olay, bugüne kadar neden niyetlenmemişim hiç anlamadım. Alırken oled olmadığı bilindiğinden beklentiyi ona göre ayarlayınca sıkıntı olmadı, gayet yeterli güzel bi ekranla on numara deneyim. Oledi gelirse ben de geçerim muhtemelen.

güle güle kullan hocam

• 
Sayfa: önceki 1...17...313233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.