< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
PlayStation Portal [ANA KONU] (24. sayfa)

-
-
orijinal iphone şarj aleti işe yapıyorum demek istedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bulut oyun bizim psn hesaplarına gelse hemen alacağım cihazı ama bulut oyun olmaması hoşuma gitmiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İngiltereden Plus alırsam hem kendi cihazıma bağlanıp hem İngiltere hesabıma girebiliyor muyum? Yoksa tek hesap mı oluyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
4 gündür arkadaşımdan denemek için aldığım Playstation Portal ı aktif olarak test ediyorum. Çok merak ediyordum. Cihaz tam benlikmiş. Bir çok oyunda denedim hiç bir sıkıntı çıkarmadı PS5 Pro ile.
Bugün aynı ağa bağlı şekilde Splitgate2 oynadım. Bilmeyenler için online fps. Halo tarzında. Hiç bir tekleme olmadı. Çok şaşırtıcı. Aynı ağ üzerinde internet bağlantısını sadece ilk kurulum ve bağlantı için istiyor. Oyun oynanırken ağ akışını kullanıyor. Eline alıp koltuğa yayılıp oynamak için süper olmuş.
Aktif olarak Valorant oynıyorum, bu oyun bug yüzünden remote desteği kaldırılmış. Bir bu oyunu deneyemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 16 Haziran 2025; 0:1:38 >
Hocam son durum nedir memnun musun aletten? Deneme amaçlı telefondan remote play yaptım ama çok verim almadım. Biraz gecikme var oynanıyor ama o gecikmeyi biraz anlıyorsun. Portal daha iyi deneyim sunuyor mu? Modemim 5ghz internet 200mbit fiber. Bunlarda sorun olmayacağını düşünüyorum.
Portal bana Asus rog, switch gibi konsollardan daha mantıklı geliyor çünkü bir kere aldığın oyunu her yerde oynuyorsun. Ekstra para verme ve save den devam etme derdi yok. Oyunları da full görsellikle oynuyorsun. Rog ally gibi cihazlarda yok ayar düşür yok güç ayarla yok batarya 1 saat gibi dertlerle uğraşmak istemiyorum. Tavsiye eder misiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Hiç remote play ile kıyaslama şansınız oldu mu, çalışma mantığı aynı ama ondan daha iyi performans verdiği söyleniyor doğru mudur?
Rog ally steamdeck gibi cihazların en büyük sorunu şarj sorunu. O yüzden kullanım alanları onların da çoğunlukla evde oluyor. Ev içinde portal hepsinden çok öte basit ve mükemmel bir çözüm.
En kötü yanı gecikme var maalesef, street fighter 6yı oynayın ne dediğimi anlarsınız.
Onun dışında forza ve re4 denedim hoşuma gitti ama yine bir ağırlık söz konusu çok rahatsız etmese de.
-
Remote Play i çok önceden denemiştim beğenmedim. Sonuçta telefondan çalışan bir sistem. Diğeri direk kendi sistemi.
AstroBot, Pop, Division2, Splitgate2 oynadım. Bir sıkıntı görmedim ben. Dövüş oyunum olmadığı için deneyemedim. Valorant ı denemek istedim, oyun destekli değildi.
Özellikle ciddi bir gecikme olsa sanki Splitgate de belli olurdu.
Sf6da cok ciddi gecikme var kombolar cikmiyor, 4-5 framelik hareketler oldugu icin bariz hissediyorsun.
Ayni oyunu steamdeckde denedim mesela gecikme yoktu, arada bariz fark var.
Denk gelirse denerim onuda. Merak ettim.
Şuan benim oynadığım ve oynayacağım oyunlarda sıkıntı yok.
Dövüş oyunlarına hakimseniz combo yapabiliyorsanız farkı net görürsünüz, onun dışında combo yapmayı bilmeyen karışık kuruşuk basanlardansanız anlamanız biraz zor.
Dövüş oyunlarını bilen kişi sayısı pek yok o yüzden söylüyorum yanlış anlaşılma olmasın.
-
O zaman bizimle değil 😀. Hiç alakam yok dövüş oyunları ile.
Siz başka oyunda denediniz mi durum nedir o oyunlarda
Şunu deneyeyim eve gidince bakalım belki işe yarar.
Out Of The Boxyoutube
PlayStation Portal Lagging? (Easy Fix)https://www.youtube.com/shorts/ZnoImT2HgUI -
Forza Horizon 5 ve Resident Evil 4 oynadım fena değildi keyif de aldım, yatağıma geçip oynadım ama boynum ağrıdığı için çok kalamıyorum.
Yine ufak gecikmeler olsa da sf6 kadar rahatsız etmedi.
Bir de ps5 kesinlikle kablolu bağlantı yapın diyorlar wifi ile bağlanmamak gerekiyormuş modeme, ps portaldan iyi verim alabilmek için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 25 Haziran 2025; 10:45:51 > -
Kablo bağlantı olayı sizin ağ sistemi ile alakalı. Sağlam sistem varsa gerek yok. Özellikle wifi6 kablodan daha iyi bazı konularda. Birde trafik düzenleyici desteğide varsa ağ sisteminde zaten sıkıntı olmaz. Ben senelerdir hiç bir cihazı kablo ile bağlama gereği görmedim.
Portal testi de kablosuz bağlıydı. Ps5 pro da.
Operatör veya Orta seviye modem kullanıyorsanız. Zaten ağ trafiği sıkıştığında performans düşüşü elbet olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 25 Haziran 2025; 10:55:17 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X