Siz daha önce buradan aldınız mı hiç hocam? site lehçe ilk bakışta çok güven vermedi de eğer tecrübeniz olduysa daha rahat hareket ederim:) |
PlayStation Portal [ANA KONU] (23. sayfa)

-
-
3-4 kez 14 günlük deneme almıştım hocam sorun yaşamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
7.000 TL, Dubai’den gelmiş siyah cihaz buldum. Alınır mı ne dersiniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kendi portalımı şarj ünitesi ile birlikte satmayı düşünüyorum hocam. Eğer düşünürseniz aynı fiyata verebilirim.
Neden satıyorsunuz
Evimi taşıdım taşındığım yer çarşı göbeği ama bilin bakalım ne eksik :) internet altyapım yok. Ben de satıp ns2 almaya karar verdim. Pc-ps5 yanına ns 2 ile devam edeceğim en azından oyunları filan işyerinde ya da aile evinde indirip evde oynayabileceğim.
Ben de aldım bu gereksiz aleti sırf meraktan, bakalım yatakta balkonda falan oynarım ben max, işe götüreceğimi sanmıyorum
-
bende meraktan almıştım, tasarımı kötü gerçekten
Ekrani kaliteli gibi geldi bakalim aksam deneyecegim elimize alalim önce
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
oynamak için konsol açık olacak stream ediyor görüntüyü, dinlenme modu uzaktan bağlantı başlatmak için gerekli konsol kapalı olursa bağlanmaz
Tamam dinlenme moduna alip uzaktan baglanmak istiyorum ama olmadi konsolu dinlenmeye alinca baglanti kopuyor.
Ps5 ayarlarına girin, güç tasarrufu girin, uyku modundaki özelliklere girin, İnternete bağlı kal kısmını aktif hale getirin ağ kısmından
Onu da yapmistim ama tekrar bakayim tesekkurler.
Ps5 dinlenme modundayken portal çalışmaz bu arada. Dinlenme modu sadece ps5 in yanında olmasanız da uzaktan ps5 i açabilmenizi sağlar.
Portal ayrı bir konsol değil steam deck gibi. görüntüyü kendi başına işleyemez, ps5 oyunu çalıştırıyor sadece görüntüsünü internet üzerinden portala veriyor
Konsol dinlenme modundayken portalla oynuyorum diye videolar vardi sanki o zaman yalan oldu o is :)
bende onu demek istedim işte sadece uzaktan konsola bağlanmak için dinlenme modu. bağlandığın zaman konsol açılıyor sen konsoldan oyun oynuyorsun ordaki görüntüyü stream ediyor portala. konsolsuz oyun için plus premium lazım bu şekilde buluttan oynuyorsun daha stabil şekilde
O da us plus icin gecerli sanirim buluttan direkt oynamak icin.
Arkadaşlar portalı Switch orijinal şarjı ile şarj edebilir miyim?
Apple 20w ile şarj ediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SDEOEUS -- 4 Haziran 2025; 23:44:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X