Şimdi Ara

PlayStation Portal [ANA KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
490
Cevap
56
Favori
29.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
Giriş
    PlayStation kablo ile mi bağlı modeme? Çünkü arada gerçekten fark oluyor, kablo iledaha smooth bir deneyim oluyor, Sf6 oynamadım ama büyük single player oyunların çoğunu deneyimledim, gayet iyiydi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gxlyxlxylxg G kullanıcısına yanıt
    Kablo ile baglidir benim hep.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KAKÁ K kullanıcısına yanıt
    Videoda 1080p seçiyor. Benimde monitör e bağlı bu arada 1080p ama 120hz açık. Çözünürlük ağ akışını etkileye bilir bak. Hz için bir şey diyemicem.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben uzun zamandır cihazı açmıyordum. Şimdi açayım dedim, bir türlü bağlanmıyor yahu. Neden olabilir?

• gfblugano35 kullanıcısına yanıt
    güncellemelerini bi kontrol et cihazın hocam,bende açmıyordum uzun süredir 2-3 tane güncelleme gelmiş

• Kuzen 1-2 hafta önce portalı aldı. 100 mbps internetiyle sorunsuz oynuyordu. Taahhüt bitmiş 1000 mbps paketini alayım bari demiş ve modemi de ücretsiz verince değiştirmiş. Şuan ağ bağlantı hatası verdiğinden kullanamıyorum diyor. Modemdeki ayardan 2.4 - 5ghz wifi ağlarını ayırdım otomatik bağlıydı. Yine bir düzelmede olmadı. Ne yapmak lazım? Cihazdan değildir değil mi?

• ****GhOsT**** kullanıcısına yanıt
    Ben de vodafone 200 mbps hızda oynadım en ufak bir sorun olmadan ama sonra tt 1000 mbps hıza geçtim felaket takılmalar oluyor sebebini anlayamadım

• EmreYldiz kullanıcısına yanıt

Modem değişikliğinden dolayı bişiyler oluyor sanırım.Yada hız kalite artışından upload a bişiyler oluyor. PS5 i ethetnet kablosuyla bağlayınca şimdilik sorun çözülmüş gözüküyor.

• PlayStation Portal [ANA KONU]

Arkadaşlar bu siteden premium üyelik aldığımızda site bize hesap oluşturuyor biz direkt sitenin verdiği hesabı girip oynuyoruz doğru anladım değil mi ?

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.