< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
PlayStation Portal [ANA KONU] (20. sayfa)

-
-
Hayır tek fark usa da tr altyazılı oynanmıyor oyunlar. Ben bu yüzden uk aldım en azından tr dil destekli oyunları eahat oynayabileyim diye.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Süper ben de aynısını yapayım. Keşke iki hesap girilse süper olacak. O kısmı nasıl çözüyorsunuz? Ana hesabım ile oynayabiliyor muyum geçiş yapıp yoksa UK hesabı aldıysam sadece oradan mı oynayabiliyorum?
Cloud olarak sadece satın aldığınız hesaptan oynayabiliyorsunuz ve çok pahalı 😂 ben uk hesabın ps5 pri hakkını sattım. Ps4 pri hakkı ilanda ama kimse istemiyor. Onu da satabilsem yine yıllık 3500 bandına inmiş olacak.
arkadaslar merhaba. bende yeni aldım cihazı ancak söyle bi sorunum var cihaz devamlı 2.4 ghzde calısmaya calısıyor. buda kalıteyi düşürüyor konu ile ilgili napabilirim?
-
Herkese Selamlar,
Ben Ps Portal almayı düşünüyorum. Evde 50 Mbps download hızı var. Acaba hem cloud gaming hem de remote play için yeterli olur mu?
-
Olur ancak yüksek verim için ps kabloyla bağlı olması lazım. Portalın da modem yakınında olması gerekiyor
PS5 OLMADAN PS PORTAL İLE OYUN NASIL OYNANIR?
Kaan Arlıyoutube
PlayStation 5 sahibi olmadan PlayStation Portal ile nasıl oyun oynanır? PS5 olmadan PS Portal ile nasıl oyun oynanır? 👉👉https://youtu.be/jh3RiQwIrcU Video akışı 00:00 Giriş 00:15 Intro 00:50 PS5 Olmadan PS Portal ile oyun oynanır mı? 01:38 PSN Hesabı oluşturma 04:07 G2A üzerinden PSN kodu nasıl alınır? 06:15 PSN Kodu PSN hesabında nasıl kullanılır? 06:57 PS Portal'daki ayarlar 07:55 PlayStation Plus oyun kataloğu 09:30 PS5 olmadan PS Portal oyun testleri 19:03 Son yorumlar ve detaylar 19:50 Kapanış PlayStation Portal'ın en büyük gereksinimi elinizde bir PS5 olmasıdır. Temelinde streaming cihazı olan PS Portal'ı bu rehberi izleyerek PS5 sahibi olmadan da kullanabileceksiniz! 👉👉 https://youtu.be/vll4huuyWec 👉👉 https://youtu.be/fUiuFgqALmY 👉👉 https://youtu.be/KZTOOGRP43k Öncelikli olarak yapmanız gereken şey Amerika üzerinden bir PSN hesabı açmak. Daha sonrasında ise kredi kartlarımız bu hesapla çalışmayacağı için G2A gibi anlık kod satışı yapan sitelerden kod satın alıp, bu kodu hesabınızdaki Redeem Codes alanından paraya çevirmek. Sonrasında ise PlayStation Plus Deluxe paketini satın alarak, PlayStation Portal Cloud Game Streaming Beta (Bulut Oyun Akışı Beta) hizmetinden PS5 olmadan faydalanabilirsiniz. Bu videoda tüm aşamalaları ve sunduğu deneyimi detaylı bir şekilde görebilirsiniz. Bu tarz videoların devamı için kanalıma abone olup, videolarda beğeni ve yorumlarınız ile destek olabilirsiniz! Sosyal ağlarım ►►https://www.instagram.com/kaanarli ►►https://www.twitter.com/kaanarli ►►https://www.facebook.com/arli.kaan ►►https://www.tiktok.com/@kaanarli #playstationportal #psportal #remoteplay #cloudgaming #bulutoyun #gaming #ps5 #ps5pro #ps5slim #pscloud #cloudgamestreaming #oyunvideoları #howto #nasılyapılır #playstationportable #kaanarlı #teknolojivideoları #teknolojihaberleri #oyunhaberleri #g2app playstation portal,ps portal,remote gaming,cloud gaming,kaan arlı,oyun videoları,teknoloji videoları,psn,playstation plus,ps plus,deluxe,ps plus deluxe,playstation plus deluxe,ps5 olmadan ps portal,nasıl yapılır,how to,cloudgamestreaming,ps cloud,buluttan oyun,oyun haberleri,teknoloji haberleri,G2A,playstation 5 pro,ps portal özellikleri,ps portal fiyatı,playstation portal özellikleri,playstation portal ne kadar,ps portal nasılhttps://www.youtube.com/watch?v=hasxro2f05w -
Cihazı kullanan arkadaşlara soruyorum , 50 mb vdsl internetim var ps5 kablo ile bağlı ve evde kullanacağım , bu cihazı alsam story oyunlarda sorun yaşar mıyım ? 1080p olarak oynatır mı bu hız ? Düşük internet yorumlarında kimse bulunmamış , desteğinizi rica ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonVitoCarleone_ -- 14 Mart 2025; 1:21:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum 100 mbps vardı bende ve ps5 kablo ile bağlı her zaman evin içinde neredeyse kusursuz bir deneyim alıyordum. Çok ara sıra anlık bir lag düşük bağlantı uyarısı ile 3 sn bir atlama oluyordu o da dediğim gibi nadiren. 1000 mbps e geçince her şey kusursuz oldu. 50 ile ben çok bir sorun ile karşılaşacağını düşünmüyorum. Arada bir teklese de 4 5 saatte 3 sn kadar olursa olur diye düşünüyorum. Sonuçta 15 yeter diyor Sony. Ama denemeden bilinmez. En temizi ps remote ile bir süre deneyimleyin sisteminizi. Baktığınız verimli o zaman alırsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gxlyxlxylxg -- 14 Mart 2025; 1:34:16 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Öncelikle bilgilendirme için çok teşekkür ederim hocam , bu arada ps remote ile deneme fikri aklıma hiç gelmemişti bu süper oldu
Şunu fark ettim herkes 5 ghz modemden bahsetmiş benimkine baktım Superonline ın verdiği “ huawei hg658 v2 “ modeli 2.5 ghz bu da etkileyecek anladığım kadarıyla deneyimimi
2.4 ise performans olarak baya olumsuz anlamda fark yaratır gibime geliyor ama yine de ps remote ile deneyip gözlemlemekte fayda var.
ben benzer hızda kullandım hocam oynanıyor sorun yok sadece arada lag oluyordu bazen.
ps remote denersen kötü performans alırsın, portal benzer sistem gibi gözüksede çok daha optimize ben farkı görünce şaşırmıştım.
son olarak çoğunluğun kaçırdığı bir detay var internet hızı önemli değil bize gerekli olan upload hızı sorunsuz bir deneyinim için 15mbit üzerinde ve stabil olmasj lazım.
It takes two ya da Splint Fiction oyunlarında 2. Kol olarak kullanan oldu mu? Evde bir kol ve Portal var. Split Fiction oynamak istiyoruz ama tek oyun için kol masrafına girmek istemiyorum.
Sony duyurdu: PlayStation Portal'a 50'den fazla oyun ekleniyor
Sony'nin geçtiğimiz yıl sürpriz bir şekilde duyurduğu Playstation Portal için yeni bir gelişme paylaşıldı. Yakın tarihte bulut desteğine kavuşan cihaz için "Twisted Metal" ve "Tekken 2" dahil 50'den fazla PS1 ve PSP oyunu geliyor.
PlayStation Portal kütüphanesi genişliyor
Sony, sessiz sedasız PS Portal kütüphanesine eklemeler yaptı ve artık Klasikler bölümünden hemen hemen her PS1 ve PSP oyununa ulaşmak mümkün. Kütüphaneye eklenen oyunların detaylı bir listesi ise henüz paylaşılmadı. Ancak bunlar arasında Ape Escape, Twisted Metal ve Tekken gibi hit yapımlar bulunuyor.
Kötü haber şu ki, yeni özelliğin şu an için beta aşamasında olduğunu ve yalnızca 30 ülkede desteklendiğin söyleyelim. Bu listede ise Türkiye bulunmuyor. Hatırlamak adına Playstation Portal, ilk olarak PlayStation oyuncularının evlerindeki konsollarından stream yoluyla oyun oynayabileceği bir aksesuar olarak lanse edilmişti. Fakat bir yıl sonra, Kasım 2024'te gelen yeni bir özellik sayesinde PS5 olmaksızın PS Portal ile buluttan oyun oynamanın önü açıldı.
Sony, PS Portal'a olan desteğini sürdürse de, doğrudan bir devam cihazı fikrine sıcak bakıp bakmayacağı hâlâ şüpheli. Daha önce Bloomberg'in paylaştığı bir raporda, şirketin PS Vita benzeri yeni bir el konsolu geliştirdiği söyleniyordu. Üstelik en yakın rakibi Xbox'ın da benzer bir proje geliştirdiği söyleniyor. Ancak Sony'den uzun bir süredir gelişme paylaşılmadı. PS Portal için duyurulan oyunlardan bazıları ise şu şekilde:
* The Legend of Dragoon
* Ape Escape
* Ape Escape on the Loose
* Ape Escape Academy
* Ape Academy 2
* Hot Shots Golf
* Hot Shots Golf 2
* Twisted Metal
* Twisted Metal 2
* Pinball Heroes
* Syphon Filter
* Syphon Filter 2
* Syphon Filter 3
* Syphon Filter – Logan’s Shadow
* Syphon Filter Dark Mirror
* echochrome
* echoshift
* I.Q. Intelligent Qube
* Blade Dancer: Lineage of Light
* Jet Moto
* No Heroes Allowed!
* Wild Arms
* Wild Arms 2
* Killzone: Liberation
* LocoRoco Midnight Carnival
* MediEvil: Resurrection
* Kurushi Final: Mental Blocks
* Super Stardust Portable
* Gravity Crash Portable
* Kingdom of Paradise
* Pursuit Force
* Pursuit Force: Extreme Justice
* Jumping Flash
-
Şu işi Türkiye'ye getirmiyorlar ya yazıklar olsun
Cihaz güncellemelerden sonra çok iyi toparladı hocam çok sorun olmaz evet arada çözünürlük bozulabilir ama çok az. Ayrıca önceden gercekten çok kötüydü satmayı bile düşündüm ama şuan harika bir deneyim sunuyor. PS plusum TR oldugu için malesef Cloud yararlanamıyorum ama denemelik Plus almıstım yurtdısı oda güzeldi Cihaz baya baya artık hoşuma gidiyor single play oyunlar için harika uyumadan yatakta 1 saat takılıyorum harika oluyor.
-
Elimde asus rog ally var ve chiaki yükledim. Oradan remote play ile oyun oynuyorum. Sorum şu, portal daha stabil ve iyi çalışır mı? Bilen yada karşılaştıran oldu mu acaba?
İlk başta portal almadım ally aldım. Ordan da remote ederim lan demiştim… Ben chiaki ile verim alamadım. Hoparlörden çıt çıt sesler geliyordu sürekli ve sinir bozuluyordu. Portal aldım mecburen ve pişman değilim. Küçük dualsense gibi. Online oyun kısmını çok çok merak ediyordum. Gta v online da hissetmedim öyle bir gecikme ama arkadaşım gecikme oldu demişti aynı dönemde. İkimizde pişman değiliz ama cihaz için.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X