Şimdi Ara

PlayStation Portal [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
490
Cevap
56
Favori
29.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben G2A’yı bırakıp Kinguin’e geçtim. Kinguin’de varsa oraya da bakabilirsin. Ya da Eneba’ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt

güzel siteymiş burasıda 👌🏻 teşekkürler bilgi için

buluttan oyun performansını denemek isteyen arkadaşlar için ideal 14 günlük premium var 140 lira 🔥 memnun kalırsanız daha uzun süreli alırsınız.

PlayStation Portal [ANA KONU]

• byvolcan kullanıcısına yanıt

Yaşa walla bende böyle birşey arıyordum. Ps5 var ama yinede stream tecrübesini merak ettiğim için almak istiyordum. Teşekkürler.

• kinguin den aldım ben de şimdi çok teşekkürler 14 günlük 140 lira 40 lirada site için alıyor 180 liraya hallettim.

• Ben UK üzerinden almayı düşündüm hatta sadece cloud servis için alacağımdan yine forum üzerinden konsolda kullanmak isteyen kişiler ile kardeşlik yapılabileceğini düşünüyorum. Böyle bir şey mümkün mü acaba böylelikle biraz daha uyguna gelir gibi duruyor. Bir de us psn de tr altyazılı oyunlar olmuyor o yüzden uk düşünmüştüm.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Godofwarr kullanıcısına yanıt

Nasıl oyun performansı ona göre alalım.

Bağlantı fiber mi?

VDSL mi?

Kac mbps?

• ibo83 kullanıcısına yanıt

14 gün deneme aldım akıcılık harika oyun sanki cihazın içinde yüklü gibi playstationa bağlanınca bu kadar akıcı olmuyor ama destekleyen oyun sayısı az inceleyip alın.

• Liberate L kullanıcısına yanıt

Az derken oyunların listesini nereden görebilirim?

• Liberate L kullanıcısına yanıt
    Tüm oyunları Stream edebilirsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mahsur kalan adam M kullanıcısına yanıt

arkadaşın sorduğu başka bir şey hocam

120 tane oyun vardı en son baktığımda yenileri eklenmiş olabilir bu video da oyunlar gösterilmiş

PlayStation Portal [ANA KONU]Sonar Systemsyoutube
    #psportal #playstation5 #sonarsystems
    https://www.youtube.com/watch?si=-Vvo3cCZAWPW25cI&v=HV0ZAJAW4R0&feature=youtu.be

bulut oyunlar için çok yüksek hızlara gerek yok hocam.

1080p

Select this resolution if you have a stable internet connection (minimum 15 Mbps, recommended 23 Mbps).

720p

Select this resolution if your connection isn't fast enough, or you're worried about stability while streaming (minimum 5 Mbps, recommended 13 Mbps).

• byvolcan kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler

• 20w Apple şarj adaptörü ile şarj etsek cihaza bir zarar verir mi?

• Sorun almaz diye okumuştum. Redditte bu konuda bi tartışma vardı. 20w telefon hızlı şarjı ile şarj edebiliyoruz diyorlar. Bende öyle yapıyorum. Sadece aman abi elimizde kalmasın alet diye pimpiriklendiğimden %20-80 aralığında tutuyorum aleti genelde. PlayStation Portal [ANA KONU] 

• selamlar, ikinci el alırken nelere dikkat etmek lazım? hangi seri almak lazım? muhtemelen yurtdışı 2.el olarak alacağım.

bilgi verebilen?

• Arkadaşlar,
    FC 25 online için portal almak üzereyim, online oynayamazsın, kopmalar oluyo diyolar, boşuna zarar etmeyelim!! Bi yardım edin!!
    Alalımmı? Uygunmu?

• insane1907 kullanıcısına yanıt

Geçmiş mesajlara bakabilirsiniz hep aynı şeyler soruluyor. Ortalama düzgün bi bağlantı ile kopma vs olmuyor güzelce oynayabilirsiniz. Youtube da neredeyse her oyunla yapılan tepki testleri var. Bağlantınız iyi ise sorun yaşamazsınız. PlayStation Portal [ANA KONU] 

• err_ryn E kullanıcısına yanıt
    Mutlaka sormuşlar evet, okudum da fakat direkt FC 25 özelinde sormuştum. Youtube da da araştırdım, çoğu online için uygun değil diyor!! O yüzden forumda gerçek yorum yapacak arkadaşlara ihtiyacım var.

Yorum için teşekkürler..

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.