Şimdi Ara

Sony Playstation 3/4 - Sıkça Sorulan Sorular & Cevapları !!! (347. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.576
Cevap
65
Favori
681.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 345346347348349
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende ps3 cü olucam 1-2 yıl. oynamadığım birsürü oyun var. online pass code isteyen oyunlar hangileri ? bununla ilgili bir liste var mı? ona göre oyunları 2. el veya 0 alacağım. teşekkürler.

PS3'ün internet tarayıcısı ve flash oynatıcısı eski olduğundan çok sorun yaşarsın.
    Ama videonun tam ekran olamamasından kastın tam ekran butonuna tıklayınca "JavaScript yeni bir pencere açacak" gibi bir uyarı çıkmasıysa "Evet" de, yeni sayfada reklam açılacak. Böylece video tam ekran olur.
    Ayrıca reklamı kapatsan da sorun olmaz.

trotsky
    Oyun ile DLC'nin alınacağı hesap aynı bölge olmalı.

Evet, eklentiyi de US PSN'den alman gerekli. Tabii ki Türkiye PSN'de de kullanabilirsin.

rorschach_
    Online pass sadece bazı kutulu oyunlarda olur, PSN'den alınan oyunlarda olmaz. Liste var şöyle ama elbet eksik vardır:

Ayrıca EA tüm oyunlarında online pass sistemini kaldıracağını açıklamıştı ve Xbox'ta kaldırmıştı ilk. PS3'te durum nedir bilmiyorum.

• ps3 konusunda acayip cahilim yardiminizi bekliyorum :) elimde 2.el son surum kirik ps3 var yani online oynanabiliyor..ama sorum şu..uncharted 3 un cd si var bende ama turkce destegi yok..ps plus yada psn bilmiyorum ayni seymi..neyse oraya kaydolup turkce eklentiyi indirebilirmiyim (onceki sahibi belki uye idi bi sorun olurmu onuda bilmiyorum )..cd den oynayacagim o yuzden.bilen varsa simdiden tesekkurler.kendi basima pek kurcalamak istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: blackgates

ps3 konusunda acayip cahilim yardiminizi bekliyorum :) elimde 2.el son surum kirik ps3 var yani online oynanabiliyor..ama sorum şu..uncharted 3 un cd si var bende ama turkce destegi yok..ps plus yada psn bilmiyorum ayni seymi..neyse oraya kaydolup turkce eklentiyi indirebilirmiyim (onceki sahibi belki uye idi bi sorun olurmu onuda bilmiyorum )..cd den oynayacagim o yuzden.bilen varsa simdiden tesekkurler.kendi basima pek kurcalamak istemiyorum

Guzel soru cevap bekleniyor.

Orijinalden alıntı: ozgurumnazimim

Merhaba, Playstation 3 almak istiyorum.

1-2 sene önce vardı kırıktı, içinde oyunlar vs., satma gereği duydum. Şimdi oğlum tekrar istiyor. Khalkedon dan almıştım.

Şimdi 0 playstationlar yine kırılabiliyor mu? Yoksa sadece 2. eller mi kırık?

Bu 25 TL ye vs yazıcıoğlunda oyunlar satılıyor, 0 alıp kırılamasa bile bunlar iş görür mü?

Teşekkürler

arkadaşlar buna cevap verebilecek varmı bende ps3 ümü oğluma bbıraktım,birde bu jailb. olayını son durumu özetleyebilirmisiniz.nasıl yapılıyor,ne yapmak lazım yada yaptırmamak lazım.
  • TV'im 1080p destekliyor. Fakat 1080p destekleyen her oyuna girdiğimde otomatik olarak 720p açıyor oyunu. Sürekli görüntü ayarlarına girip 720p'deki işareti kaldırmam gerekiyor 1080p oynayabilmek için. Bu seferde 720p oyunlara girince görüntü saçmalıyor tekrar girip 720pyi işaretlemek zorunda kalıyorum. PS3'le mi TV ile mi alakalı çözemedim. Bunun dermanını bilen var mı?

Orijinalden alıntı: 4BSO7UTION

TV'im 1080p destekliyor. Fakat 1080p destekleyen her oyuna girdiğimde otomatik olarak 720p açıyor oyunu. Sürekli görüntü ayarlarına girip 720p'deki işareti kaldırmam gerekiyor 1080p oynayabilmek için. Bu seferde 720p oyunlara girince görüntü saçmalıyor tekrar girip 720pyi işaretlemek zorunda kalıyorum. PS3'le mi TV ile mi alakalı çözemedim. Bunun dermanını bilen var mı?

Her oyun 1080p degil diye biliyorum.

• Arkadaşlar iyi Akşamlar. Bende Playstation 3 320GB var geçen gün HDMI kablo giriş yeri bozuldu cihaz çıkışındaki HDMI tırnağı kırılmış. Garantiye götürdüm ama garanti dışı dediler 200.00TL fiyat istediler. Ben uygun olarak HDMI çıkış yerini nereden bulabilirim ve nasıl tamir edebilirim bana yardımcı olursanız sevinirim.

Orijinalden alıntı: yunuscagli

Arkadaşlar iyi Akşamlar. Bende Playstation 3 320GB var geçen gün HDMI kablo giriş yeri bozuldu cihaz çıkışındaki HDMI tırnağı kırılmış. Garantiye götürdüm ama garanti dışı dediler 200.00TL fiyat istediler. Ben uygun olarak HDMI çıkış yerini nereden bulabilirim ve nasıl tamir edebilirim bana yardımcı olursanız sevinirim.

o garantiyi görürseniz okkalı bi selamımı söyleyin soyguncu şerefsizler. istanbulda iseniz konsol satan yerlerde tamir olur genelde. forumda syd ve gnd diye aratırsanız onlar da tamir yapıyor diye biliyorum.
    sifir veya 2. el ps3 alip 7 8 tane oyun alip oynamak ne kadar mantikli oyunlari hep pc den oynadim ps na ihtiyac duymamistim farklilik olsun istiyorum
    daha once de ps3 alabilirdim pc yle idare ettim ama canim ps3 e ozel oyunlari oynamak istiyor yada ps3 u pas gecip ps4 alicam ama bana ekonomik olmayacak grafik takintim yok zaten benim icin hikaye cok onemli
    eger yeni gt oyunu ps4 e ciksaydi ps4 almayi dusunuyordum g27 aldim ama sadece bilgisayardaki bazi oyunlarda kullaniyorum gt5 ve gt6 yi denemek isitiyorum
    fikir verirseniz cok sevinirim
  • Beyler Allah aşkına bir tane TV tavsiyesi verin. 2 senedir araştırıyorum bulamadım bir TV. 3D 47ınch. istiyorum. Amacım sadece ve sadece iyi görüntü kalitesi ve 3D performansını hissetmek. Lütfen tavsiyelerinizi bekliyorum.

Orijinalden alıntı: Hit-Man

Beyler Allah aşkına bir tane TV tavsiyesi verin. 2 senedir araştırıyorum bulamadım bir TV. 3D 47ınch. istiyorum. Amacım sadece ve sadece iyi görüntü kalitesi ve 3D performansını hissetmek. Lütfen tavsiyelerinizi bekliyorum.

Televizyonlar bölümünden daha iyi yardım alabilirsin:

http://forum.donanimhaber.com/forumid_284/tt.htm

quote:

Orijinalden alıntı: arda109070

pal 2 ile pal 3 arası farklar neler çok acil

Pal 2 - Pal 3 nedir?

PS3'te sadece bunlar vardır:

1. Bölge Amerika - NTSC-U
    2. Bölge Avrupa (Türkiye - Ortadoğu) - PAL
    3. Bölge Asya - NTSC-J

quote:

Orijinalden alıntı: yunuscagli

Arkadaşlar iyi Akşamlar. Bende Playstation 3 320GB var geçen gün HDMI kablo giriş yeri bozuldu cihaz çıkışındaki HDMI tırnağı kırılmış. Garantiye götürdüm ama garanti dışı dediler 200.00TL fiyat istediler. Ben uygun olarak HDMI çıkış yerini nereden bulabilirim ve nasıl tamir edebilirim bana yardımcı olursanız sevinirim.

SYD'ye sormuştum, HDMI arızasını 100 TL'ye yapıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Devadam12

quote:

1-2 sene önce vardı kırıktı, içinde oyunlar vs., satma gereği duydum. Şimdi oğlum tekrar istiyor. Khalkedon dan almıştım.

Bu 25 TL ye vs yazıcıoğlunda oyunlar satılıyor, 0 alıp kırılamasa bile bunlar iş görür mü?

Teşekkürler

arkadaşlar buna cevap verebilecek varmı bende ps3 ümü oğluma bbıraktım,birde bu jailb. olayını son durumu özetleyebilirmisiniz.nasıl yapılıyor,ne yapmak lazım yada yaptırmamak lazım.

1 ay önce fln ps3 ümü sattım işin garibi kırılabilen ps3 kırılamıyandan daha fazla para ediyor ülkemizde de durum bu kadar acı kırılıp kırılmama tamamen ps3 ün çıkış tarihi ile alakalı yani aldığınız ps3 ün altında date cod var onlar 2a 2b 1a 1b vb değişiyor yanında uzunca 5-6 haneli bir rakamda oluyor tahminimce şuan sıfır alırsanız alıcağınız ps3 yeni üretildiği için date cod u kırılamıyandan olucak slimlerin bazıları fatlerin hepsi kırılabiliyor süperslimler ise kırılamıyor sanırım eğer internetten araştırırsanız daha net bilgiler bulursunuz ama kırılma olayında garanti sanırım 2. el ps3 ler bana sorarsanız ps3 süperslim 450 ye alın orjinal oyunlarında fiyatları düşücek zaten 1-2 aya kendi isteklerinize göre yani sadece senaryo modu oynamak istiyorsanız 2. el 20-50 tl arası ps3 oyunu alabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: blackgates

ps3 konusunda acayip cahilim yardiminizi bekliyorum :) elimde 2.el son surum kirik ps3 var yani online oynanabiliyor..ama sorum şu..uncharted 3 un cd si var bende ama turkce destegi yok..ps plus yada psn bilmiyorum ayni seymi..neyse oraya kaydolup turkce eklentiyi indirebilirmiyim (onceki sahibi belki uye idi bi sorun olurmu onuda bilmiyorum )..cd den oynayacagim o yuzden.bilen varsa simdiden tesekkurler.kendi basima pek kurcalamak istemiyorum

eğer ps3 ün kırıldıysa psn ne fln giremessin yani hem kırık oyun oynuyim hemde kırık oyuna psn store dan oyun yaması indiriyim diye de bir şey yok:) ayrıca dil yaması diye bir şey ps3 te bildiğim kadarıyla yok sadece dlc ler var yani kendini sony yerine koy sen makinayı kırmışsın bide psn e bağlanıp kırık oyuna bir şeyler almana izin verirmi gene yanlış bilmiyorsam kırık aletle psn ne bağlanırsan aletin büyük ihtimal psnden banlanıcaktır yani ister yeni hesap ister başka bir hesap ister eski hesap istediğini gir aletin ban yer ve birdaha psn ne bağlanmazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: kutanay

filmleri ps3 e nasıl ındırecegız arkadaşlar albumler resımler nasıl oluşturacagız pc yi ps3 e mı bağlıcağz ?? veya ps3 uzerınden ınternetten mı ındırcez *?

ps3 ün kendi tavsiye ettiği anlaşmalı olduğu kanallar sekmesinde film sunucuları var ayrıca psn storedan dizi film satın alıp izleyebilirsin flash bellek sayesinde de resim yükleyebilirsin ya da usb le de yapabilirsin alete bağla gerisini kendin çözersin zaten (not: psnstore hesabın türkiye hesabıysa dizi ve filmler olmayabilir benimki uk di onda vardı)

Orijinalden alıntı: trotsky

Us psn den aldığım nba 2k14 için eklenti satın alıcam. Anladığım kadarıyla eklentiyi de us psn den almam gerekiyor. Benim sorum şu ; eklentiyi us psn den alsam tr psn hesabımda da kullanabilir miyim ?

bu olaydan benim başım yanmıştı pal red dead redemption almıştım içinde paketleri vardı onları us hesabında aktif ettim ne paketler geldi ne de o kodu bidha kullanabildim eğer oyunun us ise us den eklenti al aldığın eklentide direk oyunun kendi dosyasıyla kurulucağından oyunun inili olduğu ps3 te istediğin hesaba girersen gir eklenti devrede olur ve çalışır örnek bf3 için silah paketi almıştım eu hesaptan aldım oyunumda eu du ve us hesaba girip oynayınca o silah paketi kaybolmuyordu

Orijinalden alıntı: ibarut8907

Şimdi PS Plus üyeliği alsam. Şimdiye kadar bedava verilen tüm oyunları listeme ekleyebiliyor muyum? Yoksa bundan sonrakileri mi oynayabiliyorum?

bundan sonrakileri oynayabilirsin

Orijinalden alıntı: Darkpassenger(PSN)

quote:

Orijinalden alıntı: Devadam12

quote:

Teşekkürler

1 ay önce fln ps3 ümü sattım işin garibi kırılabilen ps3 kırılamıyandan daha fazla para ediyor ülkemizde de durum bu kadar acı kırılıp kırılmama tamamen ps3 ün çıkış tarihi ile alakalı yani aldığınız ps3 ün altında date cod var onlar 2a 2b 1a 1b vb değişiyor yanında uzunca 5-6 haneli bir rakamda oluyor tahminimce şuan sıfır alırsanız alıcağınız ps3 yeni üretildiği için date cod u kırılamıyandan olucak slimlerin bazıları fatlerin hepsi kırılabiliyor süperslimler ise kırılamıyor sanırım eğer internetten araştırırsanız daha net bilgiler bulursunuz ama kırılma olayında garanti sanırım 2. el ps3 ler bana sorarsanız ps3 süperslim 450 ye alın orjinal oyunlarında fiyatları düşücek zaten 1-2 aya kendi isteklerinize göre yani sadece senaryo modu oynamak istiyorsanız 2. el 20-50 tl arası ps3 oyunu alabilirsiniz

cevaplamanız için teşekkür ederim.Yalnız benim ps3 4 senelik. 5 yaşındaki oğluma bırakayım onu bende ps4 alacağım çünkü.o yüzden hani jail. olursa oyundan para olarak tasarruf ederim diye düşündüm

• 
Sayfa: önceki 345346347348349
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.