Şimdi Ara

Sony Playstation 3/4 - Sıkça Sorulan Sorular & Cevapları !!! (345. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
7.576
Cevap
65
Favori
681.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ya valla alet gicir gicir el degmemis gibi ama oyunu oynarken hic donma vs olmuyor sadece deli gibi fan calisiyor. cozemedim vallahi.

ama sistem isindi uyarisi falan vermiyor. isik yanmiyor oyun gayet guzel akiyor sadece fan sesi.

Birde yeni playstation alacak arkadaşlar için nacizane tavsiyede bulunacağım.yaklaşık 1- 1.5 aydır fiyatları araştırıyorum.500gb süperslim almayı düşünüyorum bende.sony eurasia garantili olanlar için söylüyorum şahsen bu konuda biraz titizim 50 lira fazla verip garantisini adam gibi almak lazım firma garantilere güvenmiyorum.bu syd n11 gibi yerlerden alacağınıza gidin electroworldden alın ben bugun baktım 640 liraydı taksit seçenekleri mağlum zaten. firma garantisi veren yerelere pek güvenmiyorum çünkü 1 aylık fln yada cok temiz cihazları sıfır diye satıyorlar.o yüzden gidip magazadan almak daha mantıklı bence ki şu an syd de 675 lira . 20-30 lira daha ucuz olsa bile dediğim gibi içiniz rahat etsin .ankarada bunu yapan cok yer var oradan biliyorum kesinlikle syd n11 fln yapıyo demiyorum ama firma garantisi veren yerlerde bu tarz durumların olması doğal şaşırmamak lazım

edit : hdmı kablosu hediye veriyormuş bu yerler bide onuda söyleyim electroworldda yoktur sanırım
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ne kadar fiyata ladığını öğrenebilirmiyim sakıncası yoksa ,keşke biraz araştırıp alsaydın hocam çok geçmiş olsun inş sorununu en kısa zamanda halledersin genellikle syd için fln iyi diyorlar ama bence para iadesi talep etmelisin tüketici haklarını araştır iade etme şansın olabilir.tekrar yineliyorum gidip güvenilir magazadan almak herzaman için daha iyidir içiniz rahat olur

• Ben SYD den aldım Eurasia garantili ve maşallah hiç bir sorunuda yok..
  • ben syd den alınan cihazlar bozuk demedim zaten.sorunsuz çalışabilir ama sıfır oldugu konusunda emin değilim dedim.mesela bu sıkıntı yaşayan arkadaş belkide başkası tarafından gönderilmiş bir cihazdır.yada bu arkadaş bu cihazı iade eder onu başkasına gönderirlerse şaşırmam.çünkü bu tarz yerlerde bu işler böyle yürür ittirebildiklerinde uğraşmayan insanda kalır o cihaz . firma garantisi yeren yerlerden bahsediyoruz.teknosa gibi yerler şahsen garantisi biziz abi diyebilirmi .Benim burata bunu yazma amacım herhangi bir firmayı savunmak yada yerden yere vurmak değil öncelikle onu belirteyim.ama elctroworldte 640 liraya gördüysem ben oradan alırım internetten yada firma garantisi veren yerlere güvenmem açıkcası.
  • Yoo estaf. kimseyi yönlendirme gibi bir huyum yada niyetim yoktur :) buda benim düşüncem Teknosa'ya 100 TL fazla verir yinede Elektroworld (BİMEKS) den birşey almam. Aynı şekilde Gold mağazalrındanda almam.
  • bu yönlendirmeyi iyi bie yönlendirme olarak düşünmelisin :) hepimiz alışveriş yapıoruz ve ödediğimizn miktarın karşılığını huzurlu bir şekilde almamız lazım.o yüzden bilgi alışverişi şart. ayrıca teknosaya bende güvenirim herşekilde yamuk yapmaz

Orijinalden alıntı: blitzzz

ya valla alet gicir gicir el degmemis gibi ama oyunu oynarken hic donma vs olmuyor sadece deli gibi fan calisiyor. cozemedim vallahi.

ama sistem isindi uyarisi falan vermiyor. isik yanmiyor oyun gayet guzel akiyor sadece fan sesi.

Zaten şimdi vermez. Hatalı üretimse bir süre sonra.

Hepsini geçtim, o sağır edici fan gürültüsü ile oynanan oyun ne kadar zevk verir?
    (Deneyim konuşuyor)
  • arkadaslar ben simdi alali 2 is gunu aldi ama paketi actim ambalaji falan duruyor da cihazi 1 gun de olsa kullandim. golda gondersem geri begenmedim ya da bunun fan sesi cok cikiyor diye iade alirlar mi tecrubesi bildigi olan var mi?

arkadaslar ben simdi alali 2 is gunu aldi ama paketi actim ambalaji falan duruyor da cihazi 1 gun de olsa kullandim. golda gondersem geri begenmedim ya da bunun fan sesi cok cikiyor diye iade alirlar mi tecrubesi bildigi olan var mi?

Aldığınız bir ürünü 7 gün içerisinde hiçbir gerekçe göstermeden iade edebilirsiniz. biraz tüketici haklarını araştır netten sonuca varırsın kaldıki senin ürün ayıplı gibi.bence hakkını ara ama biraz araştır haklarını o şekilde gold ile iletişime geç derim

Orijinalden alıntı: musbab1907

quote:

arkadaslar ben simdi alali 2 is gunu aldi ama paketi actim ambalaji falan duruyor da cihazi 1 gun de olsa kullandim. golda gondersem geri begenmedim ya da bunun fan sesi cok cikiyor diye iade alirlar mi tecrubesi bildigi olan var mi?

Aldığınız bir ürünü 7 gün içerisinde hiçbir gerekçe göstermeden iade edebilirsiniz. biraz tüketici haklarını araştır netten sonuca varırsın kaldıki senin ürün ayıplı gibi.bence hakkını ara ama biraz araştır haklarını o şekilde gold ile iletişime geç derim

arastirdim 7 gunden de haberim var fakat goldun urunun acilmasi yani kullanilmaya baslanmasi halinde iade almiyoruz cevabi beni tikadi. ben de icine yazdigim tum parami iade istiyorum tamir edilip geri gonderilmesini istemiyorum notuyla kargoya verdim bakalim sonuc ne olacak

• quote:

quote:

quote:

arastirdim 7 gunden de haberim var fakat goldun urunun acilmasi yani kullanilmaya baslanmasi halinde iade almiyoruz cevabi beni tikadi. ben de icine yazdigim tum parami iade istiyorum tamir edilip geri gonderilmesini istemiyorum notuyla kargoya verdim bakalim sonuc ne olacak

sonuçta gönderdkleri ürün ayıplı hertürlü sen haklısın.bakalım cevaplarına göre bir yol izlersin gerekirse tüketici hakem heyetine başvuracam fln de başvurda.ürün açılmadan bozuk olup olmadıgnı nasıl anlayacakmışız acaba bende onu merak ettim

• quote:

quote:

quote:

quote:

sonuçta gönderdkleri ürün ayıplı hertürlü sen haklısın.bakalım cevaplarına göre bir yol izlersin gerekirse tüketici hakem heyetine başvuracam fln de başvurda.ürün açılmadan bozuk olup olmadıgnı nasıl anlayacakmışız acaba bende onu merak ettim

iste adamlarin derdi acmazsan iade aliriz acarsan da bozuk cikarsa o zaman tamir ederiz seni surundururuz bu esnada da

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

iste adamlarin derdi acmazsan iade aliriz acarsan da bozuk cikarsa o zaman tamir ederiz seni surundururuz bu esnada da

bence tüketici heyeti fln araştır hertürlü hakkını ara ,aramadığımız için bunlar bu şekilde rahat davranıyor

• Arkadaşlar bugün akşam ps3 ultraslim 12gblık modelinden aldım, eskiden slim kullanıyordum, başıma şöyle bir olay geldi. Ürünü kullandım 1-2 saat oyun oynadım sonra kapatıp tekrar açtım, ilk gelen görüntü karıncalı bir görüntüydü daha sonra düzeldi ama 2-3 defa denedim böyle karıncalı geldi sonra düzeldi neredeyse 10 defa denedim aynı sorun olmadı. İlk oynayıp kapattığımda içinde PES 2014'ü unuttum sonra sistem kapalıyken çıkardım sonra kapağını kapatıp tekrar sistemi açtım ve dediğim sorun oldu, acaba bundan mı oldu? Sizce bu sistemin bir hatası mıdır? Yoksa anlık bir olay mıdır? Ürünü ikinci el aldım 2 aylık sony center ürünü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lj.23 -- 14 Kasım 2013; 22:21:08 >

Origin: MHuseyinORHAN
  • Hayırlısı 14 aralıkta PS3 alacağım ama birkaç tedirginliğim var.

1:Sony kaç sene daha destek verecek
    2:Last uf us,Gta 5 ve Beyond two oyunlarını ucuz nereden alabilirim.

İlk defa konsol alacağım arkadaşlar pek bir bilgim yok.

Orijinalden alıntı: habip72

Hayırlısı 14 aralıkta PS3 alacağım ama birkaç tedirginliğim var.

Şimdiden hayırlı olsun.

1) Sony, PS3'e rahat 2015-2016'ya kadar destek verir. Sonraları ise (2016 gibi) çıkan oyun sayısı azalır ve sadece spor oyunları çıkmaya başlar. Yani daha ömrü uzun PS3'ün.

2) Kardeşlik yapabilirsin. "Kardeşlik nedir?" dersen:

Bir kişi oyunu PSN üzerinden satın alır. Öbür kişi ise oyunun tutarının yarısını oyunu alan kişiye gönderir. Oyunu alan kişide PSN hesap bilgilerini verir. (Mesela oyun 120 TL ise 2 kişi aldığınızdan dolayı 60-60 ödersiniz)

-Forumun ikinci elini araştırabilirsin.

-Spotçular da var ama onlar son oyunlarda pahalılar.

• Lj.23 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Geçmiş olsun, ancak bahsettiğiniz durumu bende yaptım öyle bir sorun, karıncalanma olmadı. Ancak aklıma gelen ilk şey HDMI kaynaklı bir sorun olması. Bahsettiğiniz sıralamayı başka bir HDMI ile denemenizi öneririm.

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

Orijinalden alıntı: habip72

Hayırlısı 14 aralıkta PS3 alacağım ama birkaç tedirginliğim var.

Şimdiden hayırlı olsun.

1) Sony, PS3'e rahat 2015-2016'ya kadar destek verir. Sonraları ise (2016 gibi) çıkan oyun sayısı azalır ve sadece spor oyunları çıkmaya başlar. Yani daha ömrü uzun PS3'ün.

2) Kardeşlik yapabilirsin. "Kardeşlik nedir?" dersen:

Bir kişi oyunu PSN üzerinden satın alır. Öbür kişi ise oyunun tutarının yarısını oyunu alan kişiye gönderir. Oyunu alan kişide PSN hesap bilgilerini verir. (Mesela oyun 120 TL ise 2 kişi aldığınızdan dolayı 60-60 ödersiniz)

-Forumun ikinci elini araştırabilirsin.

-Spotçular da var ama onlar son oyunlarda pahalılar.

Teşekkürler hocam vallaha dayanamadım bu Cumartesi alacağım 1.5 yıl kullansam ne ala bilgi verdiğiniz için tekrardan teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.