Şimdi Ara

Sony Playstation 3/4 - Sıkça Sorulan Sorular & Cevapları !!! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.576
Cevap
65
Favori
674.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uygar oyun ps3 oyunu.amerikadan aldım.oyunun kodu 1. benim makina pal ve kodu 2.versiyonu da 1.5 makinanın.Herkes region free falan diyor ama bence yok böyle birşey.REGION FREE OLAN OYUNLARIN KODU 4 .. 1 KODU İSE KUZEY AMERİKA VE KANADA İÇİN diyorlar.dolayısıyla benim makine bu nedenden dolayı mı açmıyor.işi bilen bir kardeşimiz varsa şu işi bir çözelim.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....
  • Kısaca sormak istediğim bir kaç şey var

1-PS3 Almanya'da şuan nekadar'a satılıyor ?
    2-PS3'ün orjinal oyunları ne kadar ?
    3-PS3 için Bir mod-chip yada FW hack tarzı bir şey çıktı mı ?
    4-Elektrik çok harcıyormuş.Faturaya nekdar yansıyor acaba günde 3-4 Saat oynansa örneğin
    5-Kopya Blue-ray disk üzerine yazılmış oyunlar blue-ray disk yüzünden pahalı mı eğer varsa kopya oyunu fiyatı nekadar ?
  • lzooml, WeyCell 61 burada olmadığı için sanırım ben sana cevap verebilirm :)

quote:

Kısaca sormak istediğim bir kaç şey var

1-PS3 Almanya'da şuan nekadar'a satılıyor ?
    2-PS3'ün orjinal oyunları ne kadar ?
    3-PS3 için Bir mod-chip yada FW hack tarzı bir şey çıktı mı ?
    4-Elektrik çok harcıyormuş.Faturaya nekdar yansıyor acaba günde 3-4 Saat oynansa örneğin
    5-Kopya Blue-ray disk üzerine yazılmış oyunlar blue-ray disk yüzünden pahalı mı eğer varsa kopya oyunu fiyatı nekadar ?

1-PS3 Tüm Avrupa' da 599€ fiyatında piyasada. (Her ülkenin bazı vergileri değişik olabiliyor o yüzden net fiyat hakkında kesin bir bilgim yok)
    2-PS3' ün orjinal oyunları dünya genelinde ortalama 59 €/$ fiyatında, daha ucuza da bulabilirsin daha pahalıya da.
    3-PS3 için şuan herhangi bir Mod-Chip veya FW gibi bir şey çıkmadı ama önümüzdeki aylarda PARADOX ISO Loader download' a sunulacak diye biliyorum.
    4-Bunun hakkında pek bir fikrim yok, ama tahminimce bir bilgisayar kadar harcıyor, istatistikler bunu gösteriyor.
    5-Kopya Blu-Ray olayı şuanlık halen çözümlenemedi o yüzden şuan hiç bir yerde Blu-Ray kopya oyun bulamazsın.

Umarım yardımcı olmuşumdur.

• Teşekkürler yardımcı olduğun için bir kaç sorum daha olacak şimdi aklıma geldi

1-Online oyun sistemi ücretsiz diye duydum yani Xbox360'da para verilen o live sistemi gibi bir sistem PS3 de tamamen ücretsiz mi ?
    2-PARADOX ISO Loader tam olarak nasıl bir sistem ?
    3-xbox360 ilk çıktığı zamanlarda Avrupa'da 600 euro civarındaydı sanırsam premium paketi ama şimdi 300 euro.
    Acaba PS3 de yaz ayına kadar böyle bir ucuzlama içine girer mi en azından 400 euro felan olsa bari :)
    4-600 euro dediğiniz sanırsam 60 GB lık versiyonu 20GB lık versiyonu da 500 Euro (yanlış ise düzeltin)
    20 GB lık versiyonunda Wi-fi , kart okuyucu ve metalik çizgiler yokmuş.Bunun dışındaki tüm özellikler aynı mı yani joypad'i ikisinde de kablosuz mu örneğin ?
    5-Kutusundan RGB kablo çıkıyor mu eğer çıkmıyorsa Türkiye'de satılıyor mu ? Soruyorum çünkü Xbox360 Türkiye'de yasal olarak satılmadığı için diğer ürünleri de bulunmuyor kablodur joypad dir.

• Yine Cevaplayalım

quote:

Orjinalden alıntı: lzooml

Teşekkürler yardımcı olduğun için bir kaç sorum daha olacak şimdi aklıma geldi

1-Online oyun sistemi ücretsiz diye duydum yani Xbox360'da para verilen o live sistemi gibi bir sistem PS3 de tamamen ücretsiz mi ?
    2-PARADOX ISO Loader tam olarak nasıl bir sistem ?
    3-xbox360 ilk çıktığı zamanlarda Avrupa'da 600 euro civarındaydı sanırsam premium paketi ama şimdi 300 euro.
    Acaba PS3 de yaz ayına kadar böyle bir ucuzlama içine girer mi en azından 400 euro felan olsa bari :)
    4-600 euro dediğiniz sanırsam 60 GB lık versiyonu 20GB lık versiyonu da 500 Euro (yanlış ise düzeltin)
    20 GB lık versiyonunda Wi-fi , kart okuyucu ve metalik çizgiler yokmuş.Bunun dışındaki tüm özellikler aynı mı yani joypad'i ikisinde de kablosuz mu örneğin ?
    5-Kutusundan RGB kablo çıkıyor mu eğer çıkmıyorsa Türkiye'de satılıyor mu ? Soruyorum çünkü Xbox360 Türkiye'de yasal olarak satılmadığı için diğer ürünleri de bulunmuyor kablodur joypad dir.

1-Evet, Online ücretsiz ancak bazı içerikleri indirmek ücretli, yani içeriğine göre ücretsiz. Mesela Bazı oyunlar ücretli bazıları ücretsiz vb. şeyler. Ve online oyun oynamak için para ödemen gerekmiyor.
    2-Bunu buraya yazarsam beni banlayabilirler o yüzden bana PM at, oradan yardımcı olabilirim :)
    3-Bildiğim kadarıyla, Sony, 2007' nin sonlarına doğru 65 nm işlemci teknolojisine gidecek. Bu işlemciyle, hem daha az ısınacak, hem de fiyatı düşecek. 2007' nin sonlarında 60 GB lığın 500 $/€' e düşmesi bekleniyor.
    4-Evet 600 Euro' luk paket, 60 GB' lık paket. Ancak şuanda bundan sonra Avrupa' ya 20 GB' lıklar gelmeyecek dedikoduları var, ki bunlar çok kuvvetli bir ihtimal. Ama çıkarsa 500 € olacak. Japonya' da ise halen 20 GB üretimi sürüyor.
    5-Bildiğim kadarıyla kutudan sadece AV kablosu çıkıyor. Orjinal Sony RGB kablolarınıda Sony bayilerinde vb. yerlerde bulabilirsin.

• Arkadaslar playstation 3'ün hareket algılayıcı özelliğini store den indirilen oyunlarda kullanamıyormuyuz.

GT,F1,resistance indirdiğim oyunlar bunlarda yok sanırım.

Bildiğiniz oyun varsa söylermisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RsnCkr -- 15 Nisan 2007; 21:13:21 >
  • Tekrar Teşekkürler OTACON cevaplar için

ISO loader'ı bir arkadaş açıkladı kısaca forumda
  • otacon Paradox iso loader çiktimi? banada bu konuda yardimci olursan sevinirim.

@arkadascaa
    Ps3 ün hareket algilayicisi su anda Motorstorm da çalisiyor. bildigim baska oyun yok.
  • arkadasca
    bende ridge tacer 7 oyun var üzerinde harakate duyarlı özellik var diye yazmışlar ancak ben option a girip aradım ancak nasıl aktif hale getiriliyor hala çözemedim

rr7 de nasıl harekete duyarlı oynayabiliyoruz bilen arkadaş varsa çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egeberk -- 16 Nisan 2007; 18:01:21 >
  • resistance kitapçığında yazdığına göre "shake enemy" yapıyormuş, hiç denemedim. zaten oynamayıda beceremedim. sixaxis ile fps oynamak hakkaten zor, hele benim gibi mouse alışkanlığı olan birisi için gerçekten acı verici. bu arada YDL yi kurdum ama wireless yok, modemi makinanın yanına çekmem lazım oof of.
  • PS3 bluetooth mouse ve klavyeyi algılıyormuş.

Herhangi bir bluetooth klavye mouse ile PS3'ü oynayabilir miyiz yoksa sırf internet için mi o özellik.

Birde PS3 de internet üzerinden java uygulamalarını çalıştırabiliyor muyuz ?

Yani tavla,okey,bilardo vb.
  • sorum şu..

Makinam garantili pal..

Duyduğuma göre sadece avrupa store'den indirilen oyunları açıyormuş.

Japon yada Amerikan store bağlandığımızda,indirdiğimiz demoları açmaması gibi bir durum söz konusu olurmu?
  • quote:

otacon Paradox iso loader çiktimi? banada bu konuda yardimci olursan sevinirim.

Paradox ISO loader' ın tam tarihi belli değil, ama önümüzdeki aylarda çıkması bekleniyor. Ben derimki, şimdiden siz internete abanın

quote:

Herhangi bir bluetooth klavye mouse ile PS3'ü oynayabilir miyiz yoksa sırf internet için mi o özellik.

Birde PS3 de internet üzerinden java uygulamalarını çalıştırabiliyor muyuz ?

Yani tavla,okey,bilardo vb.

Klavye Mouse desteği oyuna göre olacak, mesela Unreal Tournament 3, Klavye - Mouse destekli geliyor. Destekleyen oyunlar dışında, Linux' ta da kullanabilirsin.

Java uygulamalarını hiç sanmıyorum. Ancak Linux' ta böyle uygulamalar çalışabilir sanırım.

• benmi yanlış hatırlıyorum? konsolun kolisi üstünde javanın kahve fincanın gördüğümü hatırlıyorum. konsol yanımda değil, gidindce hemen bakıcam..
  • java var.hatta menüden about playsattion 3 e tıklanınca büyükçe bir java logosu görmek mümkün...
  • java ve macromedia flash player bile var youtubede çok işe yarıyor...
  • PS 3 ü olan arkadaşlar lütfen folding@home u da çalıştırsınlar ve şu takıma katılsınlar.http://vspx27.stanford.edu/cgi-bin/main.py?qtype=teampage&teamnum=39655
  • ARKADAŞLAR PS3 E USB DEN HDD BAĞLADIM AMA İÇERİĞİNİ GÖREMİYORUM. NE YAPMAM LAZIM İÇERİSİNDE MÜZİK VİDEO VE OFİS DOSYALARI VARDI. AMA HDD HİÇ GÖRMEDİ
  • Bunu bende denedim aynı şekilde ve olmadı... eğer sizdede olmadıysa demek ki

yanlış birşeyler var yada böyle birşey yok.
  • 1) Aldığım PS3'ün pal olduğunu nerden anlicam?

2)Oyun kutularının arkasında yazan numaralardan hangisi pal bölgesine denk geliyor? (pal 2 mi acaba?)

yanıtlarsanız sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.