Şimdi Ara

Sony, oyuncuların geçemediği bölümlerde yardımcı olması için canlı destek tarzı bir uygulamanın patentini aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony, oyuncuların geçemediği bölümlerde yardımcı olması için canlı destek tarzı bir uygulamanın patentini aldı

Özellikle PlayStation 5'in çıkışının ardından birçok enteresan teknolojinin patentini alan Sony, bu patentlerin arasına bir yenisini daha geçtiğimiz günlerde kattı.

Ayrıca Bkz.Xbox Series X/S'in, FPS Boost özelliği 74 oyuna daha eklendi

Bu yeni patent temel olarak şu şekilde işliyor. Oyuncu, eğer bir oyunun belirli bir bölümünü geçemediyse veya zorlandıysa gerçek zamanlı olarak bir oyun uzmanı ile anında görüşmeye başlıyor ve oyun uzmanı, oyuncuya geçemediği kısım hakkında yardımcı oluyor. Kısaca birçok farklı uygulamada gördüğümüz "Canlı Destek" tarzı bir uygulama olduğunu söyleyebiliriz.

Bu yeni sistemin amacı oyuncuların zorlandıkları bölümlerde sıkılıp oyunu kapatmamaları ya da internetten yardım alana kadar bu canlı destek sayesinde yardımı oyuncuya en kısa sürede ulaştırmak. Bu özellik ayrıca engelli bireylerin oyunu daha rahat oynaması ve daha hızlı bir şekilde yardım almasını da kolaylaştıracak. 

Oyunculara yardım edecek kişinin gereksinimleri ise ne yazık ki tam olarak belirtilmemiş. Belgede yazana göre uzman kişinin yalnızca bölümü oynamış olması yetiyor. Sony'nin bu sistemi ne zaman devreye sokacağı da aynı şekilde bilinmiyor ancak yakın bir zamanda olmadığını belirtmek gerek.

Kaynak:https://www.ign.com/articles/sony-patents-help-system-that-connects-struggling-players-with-experts

• Elinden tutup karşıya, geçirecek köprüden düşmesin diye. HAYKIRDIM yerlerdeyim hahahaahahahahahahaahah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastian Insane -- 6 Mayıs 2021; 14:31:52 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • patron çıldırdı

• Bide fırça atma patentini alsın ver yapamıyorsun diyip devreye girsin :))))))
  • Hatta bizim yerimize oyunu oynayıp, platin de alsın. Biz karşıdan izleyelim. Daha iyi olur !

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne olduğu nasıl olduğu önemli değil. Önemli olan "Patent". Yardım olayına gelince sonuçta her oyun platformunda puan sistemi yok mu. Oyunculara deseler şu kadar kişiye yardım et "örneğin 1000 ps puanı" ne olacak sanki millet akan çeşmeden 1 damla içmeye çalışırken Sony çeşmeyi kendine çevirecek.(Buradaki eleştiri bu tip de kazanç yapan tüm firmalar için yanlış anlaşılmasın)
    Ama sonuç olarak önemli tek şey Patent.

• quote:

Orijinalden alıntı: wKedyy

Hahahhahahaha lakabdmcjs chdnxkehdnd ağladım beeee

Ağlama Allah ağlatmasın kardeşim.

Hahahahahahahahaha.!!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.