Şimdi Ara

Sony NWZ-S638F ' e muadil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Yeni bir mp3-mp4 çalar almayı planlıyorum.Araştırmalarımın sonucunda seçtiğim ürün Sony NWZ-S638F.Morfare'de fiyatı 356,95 TL . Acaba o paraya alınabilecek bu cihazdan daha sağlam cihazlar varmıdır.Zaten binbir zorlukla biriktirdiğim paramla S638 alıp sonra "Bu cihaz ondan daha iyimiş ve daha ucuz !?" gibi sorunlar yaşamak istemiyorum.S638 gibi 8 gb hafıza ve paket içeriğinde gelen kaliteli kulaklık tercihimdir.Video göstermesine pek gerek yok.Teknik death , brutal death metal türü müzikler dinliyorum + yolculukta dinliyorum (Otobüs minibüs gibi) . Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.

• gittigidiyordan al bu aleti.orda 200 tl ye satılıyor.sony centerdan morfareden felan alma.o fiyata ondan iyisini bulman zor.hayırlı olsun.

Ekleme: A816'yı da Electro World'de 149 liraya gördüm. 4gb yeter diyorsan o da iyi bir seçenek olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Klee -- 29 Kasım 2009; 16:26:50 >

Orijinalden alıntı: Mutsuz Son

Teknosa'da NWZ-A818 199 liraya satılıyordu. İstersen bir bak.

Ekleme: A816'yı da Electro World'de 149 liraya gördüm. 4gb yeter diyorsan o da iyi bir seçenek olabilir.

Ya aslına ben Creative Zen X-Fi 8 yada 16 gb'lı olan modelinde takıldım.16 gb'lı modelinde W-Lan var.Dediğim gibi içinden çıkan kulaklıklar önemli.Creative'de ep-830 , sony'de mdr ex-82 çıkıyor.Brutal , Technic Death Metal dinliyorum.Diğer konularda x-fi'nin bas vermeme gibi eksilerini okudum.1-2 hafta içinde 2 modelden birini kesin alıyorum ama sizin gibi bilgili insanlara tekrar danışmakta fayda görüyorum . Az yardım edinde bir an önce alabileyim . Bahsettiğim özelliklere göre hangisi bana gider ?

• Bas seviyorsanız Sony'yi alın derim. Clear Bass özelliği gerçekten çok iyi. Creative kullananlar sesin doğallığını övüyorlar. Ben onu kullanmadığım için bir şey söyleyemem. A816 kullanıyorum sesinden gayet memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leadertit -- 1 Aralık 2009; 17:54:28 >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.