Şimdi Ara

Sony Nw e Serisi (+) Sennheiser cx300 test edildi içerde !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet forumda çoğu arkadaşın merak konusu olduğundan böyle bir konu açmayı gerekli gördüm . Bende yaklaşık 8 aydır sony nw e505 radyolu kullanıyorum bugun Ankara'da sennheiser ie4 bulamamam yüzünden cx300 e terfi ettim . ve çoğu beklentim fazlasıyla karşılanırken şüphelerim endişelerim de yavaş yavaş tarih oldu .
    Öncelikle nw e 505 modeli çıktığı tarihte piyasadaki çoğu sony marka kulaklık arasında iyi sayılabilecek bir kulaklıkla gelen bir modeldi .(bugünde bu kulaklık artık tarih oldu ) Kendimi örnek vermek gerekirse ses konusunda titiz en ufak eksik ya da abartı detaydan hoşnutsuz kalan birisiyim .
    Cx300 ü almadan önce tahminlerim
    Büyük ve aynı oranda kaliteli ses veren bir kulaklık olması , kulağa giren aparatın orta sertlikte olması , ie4 bulamadığım için ses kalitesinden endişelenmem .

    Aldıktan sonra beklentilerimi üst düzeyde karşılaması , çok küçük olması , başlangıçta bana kabus gibi gelen ama sonradan kavradığım kulağa giren aparatının silikon yumuşaklığında olması o yumuşaklıkta birşeyin nasıl kulağa zedelenmeden gireceği konusunda birden endişelerim (dedim gitti para . )

    Sony nw e serisinde ses limitinden şikayet edenlere kendim de dahil olmak üzere kesinlikle çare yapmadığım ses yükseltmesi kalmadı ama buradan söylüyorum bu kulaklıkla müzik dinlerken aletin max volumu 31 olmasına rağmen bass +1 trible +2 ayarında 24 , 25 ses seviyesinde kulağa bangır bangır ama kesinlikle kulağı rahatsız etmeyen bass lar kulağı tırmalamayan tiz lere geliyor , ama söyliyim ben + 3 trible da biraz rahatsız oldum . normal sony fontopia kulaklıklarını unutun cx300 bence mükemmel performans vermesinin yanı sıra fiyat performans açısından da 1 numara olmaya aday . ilk defa bu tipte bir kulaklık deniyorum ama sesleri de çok ince ayrıntısına kadar incelemesem de ( sadece türkçe ve yabancı ((hit )) müzikleri dinlediğim için ) gayet yeterli buldum . ve biraz da şaştım cx300 den bu kadar iyi ses gelebiliyorsa ve verdiğin parayı kesinlikle hakediyorsa shure weststone un ürünlerini çok mrk ediyorum .

    Sony NW E SERISININ SES LIMITINI UNUTUN DEDIGIM GIBI BU ALETLE KULAĞINIZ FULL BASS VE TREBLE KALDIRABILIRSE 25 TE BILE ÇOK YOĞUN SES GELİYOR . RADYO SESINI YETERSIZ BULANLAR SIKI BIR KANAL YAKALARSANIZ POWER FM GIBI , SESI ÇALDIĞI PARÇAYA GORE , SES LIMITI SINIRA GETIRILMIS MP3 GIBI GELIYOR . SONY NIN NORMAL KULAKLIKLARINI EVİRİP ÇEVİRİP NASIL TAKARSANIZ TAKIN EN BASITINDEN BU KULAKLIĞIN ŞİDDETİNE YANAŞAMAZ ZATEN O TİP KULAKLIKLAR BASS LARI BOĞUYOR TİZ LERİ İSE TENEKEDEN GELEN SESLERE DÖNÜŞTÜRÜYOR . BU KULAKLIKTA ISE HERŞEYİYLE BİLEMİYORUM MÜKEMMEL DEĞİL BELKİ ( DAHA IE4 VE DAHA UST MODELLERI DINLEME ŞANSIM OLMADIĞINDAN SÖYLÜYORUM )AMA BENCE HERKES İÇİN YETERLİ GİBİ .

    KİŞİSEL KANAATİMCE SÖYLÜYORUM BIRAKIN I-RIVER I , CREATIVE ZEN LERI BIR YANA , EĞER NW E SERISININ KISIK SESINDEN ŞİKAYET EDİYORSANIZ BU KULAKLIĞI ALIN HATTA BİRAZ DAHA PARANIZ VARSA IE4 ALIN , DUYDUĞUM KADARIYLA İE4 DIREKT SATILMIYORMUS WIRELESS URUNLERI ILE HEDIYE ŞEKLİNDE VERILIYORMUS . AMA PARANIZ KISITLIYSA BEKLENTINIZ ÇOKSA BENCE GİDİN ALIN .

    TİZLERDEN ŞİKAYET EDEN ARKADAŞLAR SANIRIM GENELDE TECHNO VS. DİNLEDİKLERİ İÇİN RAHATSIZ OLUYORLAR YADA MP3 PLAYER LARI SONY KADAR BERRAK SES VERMIYOR . BİLEMİYORUM . BENİM İLK ANLARDA TEK ALIŞAMADIĞIM NOKTA DA ŞU ONU DA VURGULAMAK İSTİYORUM KULAKLIĞI TAKTIĞINDA HER NE KADAR BOĞUK OLMAYAN KALİTESİNDE SES DE ALSAM SANKİ KAPALI BİR ODADA MÜZİK SETİYLE KALMIŞ ŞEKİLDE HİSSETTİM VE BU BENİ BİRAZ RAHATSIZ ETTİ . BİR KAÇ DAKİKA GEÇTİKTEN SONRA YENİDEN DİNLEME İHTİYACI HİSSETTİM . SANIRIM BU BİRAZ DA SONY NW E SERISININ YAPISINDAN KAYNAKLANIYOR . AMA ÇOK DA SORUN DEĞİL ALIŞIRSINIZ . KULAKLIK TEKNOLOJİYİ ÜZERİNDE BARINDIRDIĞINI HAYKIRIRCASINA KULAĞA TAM OTURDUĞUNDA BİRAZ BASINÇ HİSSEDİYORSUNUZ . AMA KULAĞINIZ ANINDA BASINCI EŞİTLİYOR . HAYRET İÇİNDE KALDIĞIM NOKTA KULAK İÇİ BASINCI EŞİTLENDİKTEN SONRA EN ÜST SEVİYEDE BASS LAR LA BİRLİKTE DE DİNLESENİZ KAFANIZI ZONKLATMAYACAK BİR YAPIDA OLMASI .

    ÇOK TİTİZ BİRİYİM FAZLA ÇEŞİT MÜZİK DİNLEMEM AMA BU KULAKLIK BENDE 5 ÜZERİNDE 4.75 ALDI .
    SON BİRŞEY EĞER İMKANINIZ VARSA CX300 ÜN BEYAZ YANİ PORSELEN KAPLAMA MODELİNDEN ALIN .
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimate -- 16 Ekim 2006; 20:05:23 >







  • +1 cok yararlı olmus arkadasım tesekkurler
  • çok yararlı olmuş arkadaşım..herşey kulaklıkta bitiyo heralde
  • quote:

    Aldıktan sonra beklentilerimi üst düzeyde karşılaması , çok küçük olması , başlangıçta bana kabus gibi gelen ama sonradan kavradığım kulağa giren aparatının silikon yumuşaklığında olması o yumuşaklıkta birşeyin nasıl kulağa zedelenmeden gireceği konusunda birden endişelerim (dedim gitti para . )



    herşey güzede burada biraz takıldım


    özür dilerim.
  • gerçekten iyi oldu.. sony sahipleri ses limitine nasıl çare olur mu diye sorup duruyorlardı cx300 için.. demekki baya oluyormuş..

    bu arada teşekkürler estimate..
  • fiyat / performans açısından da çok iyi oldugunu söyliosun?
    fiyat nedir acaba?
  • ben ank da 70 80 civarına aldım .
  • ankarada nereden temin ettim diycem
    ama bişiyler olmuş sana
  • YA BU DEDİGİNİZ KULAKLIGIN TAM ISMI NE ACABA TAM MODEL İSMİ DAHA DOGRUSU
  • Sennheiser cx300
  • ya arkadaşlar bu sony nin yanında gelen kulakla arasında çok ciddi fark varmı ses kalitesi açısından
    yani o kadar para vermeye deyiyor mu....
    bir de şeyi sorcam internet dışında satın almanın başka yolu yok mu nerelerde satılıyor bu şınayzır...
  • iyi güzelde 65 ytl cok yaw
  • quote:

    Orjinalden alıntı: lafebesi

    ya arkadaşlar bu sony nin yanında gelen kulakla arasında çok ciddi fark varmı ses kalitesi açısından
    yani o kadar para vermeye deyiyor mu....
    bir de şeyi sorcam internet dışında satın almanın başka yolu yok mu nerelerde satılıyor bu şınayzır...


    istanbul'da sennheiser ithalatçısı metan'dan alablirsin.. fiyatı 32 euro olması lazım..
  • metan elden cx300 ve ie4 satmıyor arkadaşlar bir kaç hafta önce aradım ve elden almak isteidğini söyledim fakat bana netten sipariş vermemi söylediler.Oysa ie4'ü uzun bir süre önce metandan amıştım.Bir ihtimal o güne mahsus bişeydir dicem ama sanmıyorum..Bence önce telefon edin.
  • ben 3 hafta once elden aldım metandan...gık demedıler :D
  • quote:

    Orjinalden alıntı: A Dying Wish

    metan elden cx300 ve ie4 satmıyor arkadaşlar bir kaç hafta önce aradım ve elden almak isteidğini söyledim fakat bana netten sipariş vermemi söylediler.Oysa ie4'ü uzun bir süre önce metandan amıştım.Bir ihtimal o güne mahsus bişeydir dicem ama sanmıyorum..Bence önce telefon edin.


    bunun nedeni ellerinde stok kalmaması.. ellerinde olduğu zaman alabliyorsunuz tabi ki de..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.