Şimdi Ara

>>>Sony Müzik Setleri (#Ana Başlık#)<<< (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.354
Cevap
51
Favori
933.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İşine yararmı bilmem ancak bir ilan buldum birkaç bilgi mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EMRE4488 -- 9 Haziran 2013; 23:38:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMRE4488

İşine yararmı bilmem ancak bir ilan buldum birkaç bilgi mevcut
    http://www.okazii.ro/sisteme-audio/combina-audio/combina-audio-aiwa-nsx-s778-a113971759

Bu arada ben aiwa setimi satacağım mecburen eğer düşünürsen face eklersin görüşürüz...

işe yarar bişey değilmiş pek s778 neyse öyle set alacağım diye uğraşmıyorum öyle denk gelirse hoşuma giderse imkanımda varsa kacırmıadan aıyorum yukarıdaki resimlerdekileirn hepsi elimde suan daha h1000 i yerleştiremedim :) suan aklımda lbt serilerinden bi tane almak var uygun bulursam

• xxömür kullanıcısına yanıt
    LBT aldığın zaman elindeki setleri kullanmazsın hepsini bir kenara atarsın, demedi deme :)
  • quote:

LBT aldığın zaman elindeki setleri kullanmazsın hepsini bir kenara atarsın, demedi deme :)

benimde umudum o nirvanaya ulaşana kadar devam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: asafak76

bu da lise yıllarındaki hayalim :

>>>Sony Müzik Setleri (#Ana Başlık#)<<<

yıl 1996

şimdiki topkapı, o zaman topkapıda yıkılan hi-fi 2. elciler çarşısı vardı. ilk orada görmüştüm bu cihazı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: byra

selamlar arkadaşlar elimde sony lbt d905 set var takım halınde kurulu degıl baglantılarını da yanlış yapıp bı arızaya neden olmasını ıstemedıgım den dolayı yapmadım sizden ricam bana bu setı nasıl baglayabılecegımı tarıf etmenızdır tüm kablo baglantı vs. mevcuttur :) korkumdan baglamayı denemedım bıle hayalımde ki setı sesi bulmuşken dedım kaybetmeyelım ;) şimdiden tesekkurler

Alıntıları Göster
    Selam beyler.Şimdi elimde Sony XB6 müzik seti var.Bunun hoparlörünü Tv izlerken kullanmak istiyorum.Evde Dsmart hdmi kablosuyla Samsung LED TV'ye bağlanmış durumda.Bu hoparlörü nasıl bağlayabilirim.

• crywolf34 kullanıcısına yanıt
    D-SMART arkasında ses çıkışları var zaten 2-2(Bilgisayarı bağladığımız 2-1 stereo kablo ile olmaz) kablo ile bunu çözebilirsiniz.Bizzat ben kullanmıştım D-SMART'ta
  • quote:

D-SMART arkasında ses çıkışları var zaten 2-2(Bilgisayarı bağladığımız 2-1 stereo kablo ile olmaz) kablo ile bunu çözebilirsiniz.Bizzat ben kullanmıştım D-SMART'ta
    Zaten öyle yaptım.Sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: crywolf34

Zaten öyle yaptım.Sağolun

Alıntıları Göster
    şu sıralar sony mhc-ex600 yada 700 almayı düşünüyorum aralarındaki fark nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

Alıntıları Göster

Arkadaşlar bende bu setten var. Ön panel tuşları sapıtıyor. Bunu servislerin yapma imkanı var mı?

• Alın size SUBWOOFER
    evil140791youtube
    Sony Xplod 1000 W.mp4
    http://www.youtube.com/watch?v=pU_6NPoaIF4
    boş konuşmayın işte KİNG bu

• Sleep -_- S kullanıcısına yanıt
    Biz neredeyiz sen neredesin....Konu başlığını bir kez daha oku öyle paylaşım yapmayı dene...
  • w.sneijder kullanıcısına yanıt
    Servisler bu sorunu çözebiliyor diye biliyorum birkaç arkadaşım aynı şekilde tanıdık elektronikçilere götürüp sorunu çözmüştü.Sizde deneyin şansınızı..İnşallah düzelir sorununuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

Alıntıları Göster
    farkı biri 600 birisi 700
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türk_o

farkı biri 600 birisi 700
    Yakında aranıza katılacağım inşallah arkadaşlar.Bu arada elinde temiz-sağlam RX-99 olupda satmayı düşünen varsa pm atarsa sevinirim
  • Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt
    Sahibinden.com da bir bayan satışa sunmuştu rx99 200 lira idi çok temiz görünüyordu kolonları felan düşünüyorsan kaçırma o fiyata...
  • quote:

Sahibinden.com da bir bayan satışa sunmuştu rx99 200 lira idi çok temiz görünüyordu kolonları felan düşünüyorsan kaçırma o fiyata...

pm den link atarsaniz sevinirim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt

200 Liradan satılan yayından kalkmış...Bu da temiz sayılır

İzmirde iseniz bu modeli hiç kaçırmayın hatta bizzat müsaitseniz gidip test edin cihazı çok güzel bir seri eğer kulak zevkinize uygun bir tonlaması var ise alırsınız...
    rx99 aratmaz size

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EMRE4488 -- 8 Temmuz 2013; 20:47:17 >

• Canim cekti valla belki 5senedir elimi surmuyodum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öztürk35 kullanıcısına yanıt
    5 senedir elinizi bile sürmeme nedeniniz nedir acaba kimileri bu sete sahip olabilmek için çabalarken sizde var ve hiç kullanma ihtiyacı duymamışsınız satın da bari almak isteyenler faydalansın :)
  • 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.