Şimdi Ara

SONY MP4 MP5 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
176.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba sizin bu sony diye aldığınız çakmaların hepsi aslında "Shenzhen ZDX Digital Technology Co.,Ltd"

adreside şu :D
    http://www.zdxmp4.com/en/Product_Detail.asp?id=60

bakın buradan driver falanda buluabilirsiniz... yüzde yüz japan :D
  • Arkadaşlar bende de var sony mp4 mp5... bugüne kadar iyi çalışıyordu.. bugün müzik doldurdum, yeterli hafıza kalmadı diyene kadar doldurdum. sonra cihaz açılmadı. hala açılmıyor. bir bilgisi ya da fikri olan var mı. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozzy5a

Arkadaşlar merhaba sizin bu sony diye aldığınız çakmaların hepsi aslında "Shenzhen ZDX Digital Technology Co.,Ltd"

adreside şu :D
    http://www.zdxmp4.com/en/Product_Detail.asp?id=60

bakın buradan driver falanda buluabilirsiniz... yüzde yüz japan :D

banada sony diye az mal satmadılar sonradan öğrendimki emitasyonmuş.

• Bu cihaz marka basılmış bir JXD 662 dir ve SOny ile hiç bir ilgisi yoktur.MP5 olduğu da yalandır.ZXD de JXD'nin çakması herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resline -- 9 Ekim 2007; 22:07:27 >
  • arkadaşlar madem böle bişi var MP5 çekinde çektiği resimleri görelim kulaklıktaki se kalitesini yazın bozuluomu bozulmuomu yazın nebilim işte bilgi verin madem sony :D ucuz alırız sony değildir olamazda sony kalkıpta mp3 playere kamera koyacak değil heralde yoksa fotoğraf makinesini ne yaparlar :D cidden merak ediyorum çektiğiniz bir kaç resim koyun bilgi verin bende alacağım mp5den :D
  • bazı arkadaşlar mp5 ne demiş mp5 hem müzik hemde kamera seçeneği sunan cihazlardır bu cihaza gelince tabiki çakma ama iş görür her zaman bunun gerçeğini almaya kalksan baya para yani..
  • quote:

Orjinalden alıntı: 93FATİH93

bazı arkadaşlar mp5 ne demiş mp5 hem müzik hemde kamera seçeneği sunan cihazlardır bu cihaza gelince tabiki çakma ama iş görür her zaman bunun gerçeğini almaya kalksan baya para yani..

katılıyorum
  • hocam
    bu evet bi cakma sony
    desteklediği formatlar
    3gp
    avi
    asf
    mp4
    ama bide aması var
    bunların hepsini calışştırmıyor
    3gp, asf, yi FOX VİDEO Conventer ile çevireceksin ve isimlerinde turkce karakter olmitacak
    MP4 ve AVİ yide İMTOO conventer ile cevireceksin ve onlarında isimlerinde türkce karakter olmicak

hadi hayirli seyirlerrrr
  • 320 çarpı 240 mp4 leri Türkçe karakter kullanmaan cihaza yüklersen sorunsuz çalışıyor
  • arkadaşım bu cihazın video formatı %100 3gp dir.... ayrıca çakma çıkma diyen arkadaşlara sesleniyorum bu cihazı çakma diyipde karalamayın herkez biliyoki bu paralara bu cihazların orjinal olanlarının bataryası bile alınamaz ama bizler ne yapıyoruz 90 - 100 milyona komple cihaz alıyoruz işimizide fazlasıyla görüyo ihtiyaçlarımızıda fazlasıyla karşılıyoo.. bu arada cihaz alıpda sorun çıkan arkadaşlar fazla zaman kaybetmeden değiştirsinler aldıkları yerden burda pc ye tanıtamayanlar boşuna program arayışı içine girmesinler.. çalışan tam çalışlır çalışmayan hiç çalışmaz nasıl aldıysanız öyle giderr...
  • ürünler sakat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayall_ -- 22 Ocak 2008; 14:24:56 >
  • bende aldım bı kac tane deneyecım sonuclarını bıldırıım
  • 1 GBlık bi hafıza kartı takarsan herangi bir sorunun kalmaz ;)
  • mp5 mp4 ün fotoğraf çekeni imiş ne alaka ise
  • gerçegi ne o zaman neyse polemik yaratma
    quote:

Orjinalden alıntı: semihalyuz

mp5 mp4 ün fotoğraf çekeni imiş ne alaka ise
  • TABİKİ VAR BENDEKİ 3.2 MEGAPİXEL KAMERA,MP3,VİDEO ÇEKİMİ,FOTORAF ÇEKİMİ,RADYOHESAP MAKİNESİ,HAFIZA KARTI,OTOMATİK KAPANMA VE AYRICA 1 CB KENDİ HAFIZASI DA VAR.VE BEN ÇOK MEMUNUM
  • ya heralde mp4 oynatan kamera takılmış bi alet.
    ancak bizim pazarlamacılar mp5 diye isim uydurmuş. ole bi format yok.
    ayrıca ynlış hatırlamyosam o ürünün üstündede mp5 falan yazmıyodu.
  • 1 gb-fm radyo ve kameralı olanlar 85-100 lira arası satılıyor.. Fiyatına göre fena değil..
  • arkadaslar bende kardesime bi karne hediyesi alayım dedim ama aldıgımada pisman oldum driverı yok aletin cdsi de cıkmadı kutusunda. bunun driverini bulan varsa bana da yollayabilir mi?
    sony mp4 mp5 player ly88
    gorkemgarip@gmail.com
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.