Şimdi Ara

SONY MP4 MP5 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
176.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: lubimaya115

bendede bu var video oynadamıyorum hamgi format ta oluyor acaba yardımcı olursanız memnun olurum

SONY MP4 MP5

YA BENİM MP4 BUNDAN AMA SORUNUM BAŞKA...2 AY KADAR GÜZELCE KULLANIYODUMM BUGÜN AÇMA DÜĞMESİNE BASTIĞIMDA EKRANA "DV PMP" YAZIYO...PC YE TAKTIĞIMDADA GÖRÜNMÜYO...LÜTFEN ARKADAŞLAR YARDIM EDERMİSİNİZ...

• ya bende sözde mp5 almayı düşünüyorum da sizce hangi sinden almalıyım ??? bide bunların bazıları 8-10 megapiksel dio onlar yalan mı??? bide bu mp5 ten foto çeken arkadaş varsa örnek olarak koyabilirmi???????
  • çinden mp9 getittircem
    nasıl olsa hepsi aynı sadece müzik çalıyor
    video formatıda alrmf. uzantılı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: serceft

quote:

Orjinalden alıntı: lubimaya115

bendede bu var video oynadamıyorum hamgi format ta oluyor acaba yardımcı olursanız memnun olurum

SONY MP4 MP5

amv formatı oluyor.. http://www.amv.forumlari.net ten amv converter ve amv klip& film falan indirebilirsin...sitede ayrıca şarkı sözü oluşturma programı,text formatında e-booklar da var...

arkadas bendede bu sony den var bi ara format atıyım dedim attım artık makineyi acamıyorum açma tusuna basıyorum yeşil ışık yanıyo başka tık yok napmam lazım bi yardım boylece kalakaldım sorun yazılımsal pc e baglayamıyorum gormuyor pc aleti

• makineyi usb ile bilgisayara baglıyorum sadece sarj oluyor baska bişi olmuyor sadrj oldugunuda yanda yanan ışıklardan anlıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: mawoix

CİDDEN ARKADAŞLAR MP5 DEDİĞİNİZ NE YA VAR MI ÖLE ŞEY BİRİ BENİ BİLGİLENDİRSİN

benim bildiğim

mp3:sadece müzik
    mp4:video müzik resim vb.
    mp5:kamera video müzik resim vb
  • arkadalar ben bu mp4 e 60 tane sarkı attım uzantısı m3u 14 u acılıyor gerısı gozukmuyor degıstırdım bozuk dıye yenısı de aynı seyı yaptı adam gozu kapalı degıstırıyor 1 ını alıyor yanındakını werıyor
    ne yapmalıyım surum mu yenılıyım?(oyle ıse lınk verırmısınız)?
    1 yanındakını mı alıyım?
    cope mı atıyım
    1 ıne satmaya mı calısıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfun91 -- 9 Ekim 2008; 15:35:42 >
  • mp5 neymiş ya :D
  • arkadasım .avi calıstırıyor elindekı cihaz avi dene sen bendede değişik bir modeli var
  • bende ona bezer bir ürün aldım becirman marka 2 yıl garantili doğu banktan aldım 70 liraya

SONY MP4 MP5
  • reim kalitesi fena değil ama videoyu daha güzel çekiyo 256 k tft ekran 2.8 inç en önemlisi grantili tv ye bağlana biliyo hem resim hemde vido oynatırken yani tvde slayt yaptırabiliyosunuz ama radyosundan pek memnun değilim
  • kardes benmde bole bisi var çakma olsa gerek ama yinede bi bilgim yok derdi var :D

video atiom pc den buna mp4 e geliom iste videolara giriom video yok dio oyun atiom yine aynini dio muzklerde flnda ole resim cekiom kaydetmio derdi nedir bi teşhis koyun yha :D

bu on tarafı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byjohnf -- 2 Mart 2009; 23:27:36 >
  • buda arka tarafı

SONY MP4 MP5

derdine chare areok :D

SONY MP4 MP5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byjohnf -- 2 Mart 2009; 23:30:08 >
  • arkadaşlar bende sony mp5 var ama pc ye takınca sarj yapıyo usb aygıt olarak görmüyo neden olabilir yardımcı olabilecek arkadas var mı aranızda lütfen hafıza kartıda aldım ama yinede görmüyo ne yapmam gerek ayıgtlarıma baktım bilgisayarımdan ordada görmüyo acılısta tab menüsünden gecmiş en iyi ayara al yaptım 1 defa oldu sonra yine olmadı baska bi yol bilen arkadaş varmı herkese kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazyyoung06

arkadaşlar bende sony mp5 var ama pc ye takınca sarj yapıyo usb aygıt olarak görmüyo neden olabilir yardımcı olabilecek arkadas var mı aranızda lütfen hafıza kartıda aldım ama yinede görmüyo ne yapmam gerek ayıgtlarıma baktım bilgisayarımdan ordada görmüyo acılısta tab menüsünden gecmiş en iyi ayara al yaptım 1 defa oldu sonra yine olmadı baska bi yol bilen arkadaş varmı herkese kolay gelsin

kardes bilgisayarıma araştır diyerek gir o sol tarafta belki bula bilirsin virus bulaşmış olabilir.
  • girmiyorsa yandan reset;e bas
  • bir de nerden aldın alınca yanında saat verdilermi bunları yaptınsa sahte veya gümrükten olabilir
  • kalem radyo al hem kalem hem radyo hemde kalem gibi fiyatı ucuz
  • bendede aynısı oldu ama kablosunun aynısından vardı okabloyu taktım çalıştı uzun ların kısası kablolar bozuk çıkıyor kablodan başka bir tane bul
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.