arkadaşlar bugün aracı oto yıkamaya vermiştim.Verdiğimde Cd takılı değildi.Aracı aldığımda cd error diye bi yazı çıktı. Cdyi falanda içeri almıyo.Biraz geç farkettim Sizce ne yapabilirim
quote:
Orjinalden alıntı: usher_996
arkadaşlar bugün aracı oto yıkamaya vermiştim.Verdiğimde Cd takılı değildi.Aracı aldığımda cd error diye bi yazı çıktı. Cdyi falanda içeri almıyo.Biraz geç farkettim Sizce ne yapabilirim
Bende de bir kere servisten aldığımda demişti. Klima panelini değiştirdilerdi, açınca CD Error yazmıştı, cd yi çıkarıp tekrar itince düzelmişti. Artık o arada ne yaptılarsa sony müzikçaların ayarları falan da sıfırlanmıştı tekrar yapmak zorunda kaldım.
Bu arada cd almıyor dedin de baktın mı içeride başka cd olmasın araba yıkarken müzik dinleyelim demiştir belki arkadaşlar.
Sorunu çözemezsen garantisi bitmediyse elbette servise, bittiyse servise veya anlayan bi arkadaşa göstermen gerekir heralde.
Bazen No CD yazıyor sonra tekrar Cd error yazıyo.Napalım servise götürecem yarın
İçinde cd vardır ve okuyamamıştır....
Bilmiyom ama çıkarma tuşuna basınca no cd yazıyo
zorla ittirerek mi soktular acaba cd yi. tıpkı kaset çalarlarda olduğu gibi kasetide zorla soktuğunuzda çıkmazdı hatırlarsanız kesin öyle bişey yaptılar. cımbızla bi yoklasaysdınız eğer dediğim gibiyse çıkarabilirsiniz belki
Bugün aracı götürdüm servise.Cihazı söküp geri taktılar çalıştı . Bozulmanında Cd'yi çok hızlı itip çekmekten olabileceğini söylediler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme