Arkadaşlar sony mp3 çalar la ipod almak arasında tereddütte kaldım. benim için ses kalitesi önde gelir. sony nin ses kalitesinin güzel olduğunu biliyorum.ancak ipod revaçta genelde. bide sony mp3 çalarda şarkıları istediğimiz gibi seçebiliyomuyuz ileri geri vs. hangisini alayım. bide sony mp3 çalara sennheisder kulaklık takabilirmiyiz mesela?
sony al kesinlikle.ipod kadar sürümden kazanan bi marka yok.adamlar işini bildi,bi tasarım koydu dünyayı fetetti.ama mp3 çaların hakkını veren alet sonydir.sony bu konuda ipodu ezer.heleki yeni çıkan serileri a800-s700-e010 serileri
iriver al derim hatta x20 paran yoksa bulabilirsen ifp 890 modeli her 3 cihazıda kullanaraktan bunu söylüyorum
quote:
Orjinalden alıntı: leylandi
sony al kesinlikle.ipod kadar sürümden kazanan bi marka yok.adamlar işini bildi,bi tasarım koydu dünyayı fetetti.ama mp3 çaların hakkını veren alet sonydir.sony bu konuda ipodu ezer.heleki yeni çıkan serileri a800-s700-e010 serileri
sana yüzde yüz katılıyorum sende sony al.
arkadaşım gerçekten müziği zevke dönüştürmek istiyosan apple ipod...yeterli mi!!!!
iPod'un ses kalitesi çok iyi.Bende iPod 5G var en son seste resmen coşuyorum kendimi konserde hissediyorum Sony kendini bu tür işlere daha verimli verdiğini de düşünüyorum.iPod'da ondan aşağı kalır yanı yok.En iyisi kendin özelliklerini oku ve karşılaştırma yap...