Şimdi Ara

Sony mi General Mobile mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bundan yaklaşık 2 sene önce samsung galaxy wonder almıştım emin olun fiyatına göre çok kötü bir telefon tabii o zamanlar ilk android telefonumdu bilgim falanda yoktu görünce şak atlatım salaklık edip emin olun hayattan bezdirdi beni bu telefon 512 mb raminin yarısını telefon yiyor 220 ramle temple run bile kasıyor bi ara telefon ölücek sandım öyle bir ısındı ki resmen elim eridi o derece ısındı yani neyse dedim bu telefonu pedere vereyim yeni telefon alayım sabrettim 2-3 ay şimdi zaman yaklaştı arkadaşlar..
    Çok fazla aşırıya kaçmak istemiyorum fiyatı 1000-1200 e kadar çıkarabilirim

Mümkünse Sony almak istiyorum özelliklede xperia ion'un şekli kasası çok hoşuma gitti ekranı vb direk görür görmez aşık oldum. Birde general mobile discovery var bizim sınıfta var gb discoverye sahip olan insan bi kısmı dandik diyor bi kısmı fiyatına göre gayet süper telefon diyor ama ben taktım xperia alıcam her neyse baktım ara modeller var türkiyede satılmayan SONY XPERİA TX gibi ..

Herneyse karşılaştırıyorum telefonları şu Allahın discovery'si ne yazıkki işletim sistemi konusunda xperialara 1000 basıyor 4 çekirdek olunca tabi insan bi öhh oluyor. Ben xperia ionu çok beğendim özelliklerine filan baktım kamera filan herşey süper ötesi ama rami 1 gb disvovery'nin 2 bu telefonu aldıktan sonra bi yaklaşık 3-4 sene telefonumu değiştirmem gibi geliyor yani inşallah birşey olmazda değiştirmem.. Bu yüzden tedbirli davranıyorum şu an ionu çok fena bir şekilde alasım var ama raminin 1 gb olması beni ne yazık ki korkutuyor çünkü samsung wonderda yaşadıklarımı bu telefondada yaşamak istemiyorum fakat dediğim gibi tipine çok fena kapıldım yani siz deseniz bu fiyata bu olur daha iyi olur yok hayır xperia ion tarzında birşey olcak o derece aşık oldum..Bende ion tarzında telefon ararken xperia TX i gördüm kasası aynı şekilde Türkiyeye normalde gelmiyor fakat goldmaster bu telefonu getiriyormuş ( bu ve bu tarz ara ürünleri ) dedim ionu boşver bunu al bu daha iyi ama şimdi diyorum ki yine bu kasada tx dende iyi bir telefon varmıdır özelliklede ram konusunda çekirdek filan tamam onlarad önemlide rami 2 gb olsun çok süper olacak 1500 ghZ 2 çekirdek yeter bana Arkadaşım xperia Z dedi ama baktım yok o olmaz ionun kasası yok tuşları filan herşeyi ion tarzında istiyorum var mı bildiğiniz daha iyi model aynı kasa bir telefon varsa fiyatı neyse söyleyin gerekirse az daha para biriktirir onu alırım wonder gibi bi facia çıkmasında Şimdiden herkese teşekkürler arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum :))

• Arkadaşlar var mı yardım edebilecek :D
  • ViperZ V kullanıcısına yanıt
    Gmd ninde rami 1 gb. Paran yetiyorsa 4 çekirdekli en az 1.2 ghz hızlı sony al yoksa gmd. İkinci el düşünürsen nexus 4 daha iyi olur, 2gb ram, 1.5 ghz 4 çekirdek cpu ve adreno 320 gpu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavit -- 9 Aralık 2013; 23:05:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • parayı hallederim bu senin dediğin 4 çekirdekli 1,2 ghz veya işletim sistemi iyi olan oyunlarda kasmayacak ion kasalı bi telefon var mı aklında xperia soyundan bir telefon almayı düşünüyorum ayrıca gmd 2 gösteriyor kendi sitesinde hocam bide ayrıca şey soracağım 1 gb ram 1,5 ghz 2 çekirdek yani 3 ghz 1 gb ram oyunlarda kasma yaparmı çok kaliteli oyunlar oynamam yani o kadar süper ötesi takılmıyorum ama en azından bi temple runda kasmasın mübarek
  • Oyunlar son donanımlara göre optimize ediliyor. 4 çekirdek tercih et. Sony sitesinden bak bende bilmiyorum

• yani o zaman şöyle şimdi diyelim 2 çekirdeklik aldım ilerde 1 yıl sonra örneğin 6 çekirdeklik bir telefon çıkarsa ona göre optimize edilcek benim 2 çekirdek yine boşa gidicek yani 4 çekirdek alırsam 3 sene filan idare eder diyorsun Xperia yuga varmış bi onada bakayım...

Sony C6603 olarak da bilinen Yuga, full HD ve 1920x1080 çözünürlüklü 5
    inçlik ekranıyla boy gösterecek. Cihaz 1.5GHz dört çekirkekli
    (muhtemelen Snapdragon S4 Pro) işlemcisinin yanısıra, 2GB RAM ve 12
    megapiksel kameraya sahip olacak. (ALINTIDIR -->http://forum.donanimhaber.com/m_67927628/mpage_1/f_/key_//tm.htm )

4 * 1,5 den 6 ghz 2 gb ram sağlam bu telefon :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ViperZ

yani o zaman şöyle şimdi diyelim 2 çekirdeklik aldım ilerde 1 yıl sonra örneğin 6 çekirdeklik bir telefon çıkarsa ona göre optimize edilcek benim 2 çekirdek yine boşa gidicek yani 4 çekirdek alırsam 3 sene filan idare eder diyorsun Xperia yuga varmış bi onada bakayım...

Sony C6603 olarak da bilinen Yuga, full HD ve 1920x1080 çözünürlüklü 5
    inçlik ekranıyla boy gösterecek. Cihaz 1.5GHz dört çekirkekli
    (muhtemelen Snapdragon S4 Pro) işlemcisinin yanısıra, 2GB RAM ve 12
    megapiksel kameraya sahip olacak. (ALINTIDIR -->http://forum.donanimhaber.com/m_67927628/mpage_1/f_/key_//tm.htm )

4 * 1,5 den 6 ghz 2 gb ram sağlam bu telefon :D

Sonynın kraıt tabanlı cpuları oldukca Ustun bu yuzden saf cekırdek sayısını baz alma dostum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony xf 9005 mi samsung q 70 mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sabah sabah niye uğraştınki bukadar, adminle olan görüşmeyi internetten nasıl silceksin :)

konu kapanmış ama adminin mesajı altta

GÜLE GÜLE @satellite500 @grndy80 @stevejones @tav2612

bunların yanında tespit edilen bir fake daha var hepsi alttaki linkte

Sony mi General Mobile mi ?

pohnan yapılan zidikle yıkılır unutma

Not: 5 tane tespit edilen var ama yalnızca sen cevap yazıyorsun nedense :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavit -- 10 Aralık 2013; 11:44:50 >

• cavıt gece gec satte su uyur dusman uyumaz dıye taarruz etmıssın,ama aynı konuya yazanları fake dıye ıddıa ederek sacma bır konu lınkı vermıssın,dıscovery satamıomusun artık dukkanında ne bu hırs.her yere yazıorsun bende yazacagım gucum elverdıgınce,satamadıgın dıscoveryler ıcın bana dusman olsanda,spam mesaj olarak kemık bulmus tesellısı yaşama ve dıger fake hesabından pohpohla yazdıklarını olurmu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.