Şimdi Ara

Sony MDR-ZX600 almalı mıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Komşular sağolsun hoparlörlerle müzik dinlememi çok anlayışla karşıladılar ve beni kulaklık almaya itiyorlar. Bütçem normalde 100 lira ama çok çok fiyatını hakkedecek bir şey olursa 120 130a çıkabilirim.Kulaküstü bir kulaklık düşünüyorum.Çoğunlukla rap hip hop ve reggae tarzı dinlerim ama arada filmde izliyorum.Birde bu o kadar önemli değil ama iphone 4s imlede kullanmayı düşünüyorum hafta sonları akrabalarda arkadaşlarda kalma durumları oluyor.Şimdi aklımda zx600 var tüm bunları karşılayabilecek bir kulaklık mı ?Yoksa o fiyat civarında daha iyisi var mı ? İstediklerim biraz fazla oldu ama aldık mı iyisini almak istiyorum kusuruma bakmayın yardımlarınızı bekliyorum.

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birazcık daha kas sony v55 al ama büyüklük ve tip olarak biraz ofsayttır ama ses olarak bunlarla kıyaslanamaz bile ama o fiyat seviyesinde zx600 çok güzel ve dengeli bir kulaklık.
  • Kesinlikle başlangıç için çok iyi bir seçim olacaktır. Sesi oldukça dengelidir memnun kalacağına eminim. Tam bir f/p ürünü bana göre. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jubaxx kullanıcısına yanıt
    V55in padlerinin pul pul döküldüğüyle ilgili yorumlar vardı uzun süreli kullanacağım onun için sıcak bakmadım v55e.
  • ben tizlerini pek beğenmiyorum zx600ün k518 felan al bence..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.