Şimdi Ara

Sony Mdr-Xb50ap mi yoksa sennheiser cx 3.00 mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu iki kulaklık arasında kararsız kaldım, malum kulak içi kulaklıkları deneme imkanı da bulunmuyor, bassları iyi ama tizleri fazla bastırmayacak şekilde bir kulaklık arıyorum, iki kulaklıkta yorumlarda ve incelemelerde bayağı övülmüş. İkisininde bass ve tiz konusunda iyi olduğu belirtiliyor. İki kulaklığıda deneme şansı bulan veya bu konuda bilgisi olan arkadaşlar fikir verebilirmi acaba. Şimdiden teşekkürler.



  • up
  • Elimde cx var basslari yogun degil vurur gecer derler ya ole.ses kalitesi iyi ama tizleri berbat evet berbat yani kimse ovmesin.he elinde guclu cihaz yoksa siritmaz ama guclu cihazin varsa.guclu cihaz derken htc10 falan iphone degil yani:).notlamam soyle tiz 10dan 5 mid 7 bass 7.ortalama kulaklik.iphone kulakligi alsan seni uzmez sevindirir.baska bi kulakliga yonel.kullandigim kulakliklar (earphone,cx300,rock zircon,htc kulakici,urbanears plattan bagis medis)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • urbanears kransen fiyatına göre güzel kulaklıktır. 2 sene dolmasına yakın bozuldu d&r a verdim yenisinin gelmesini beklerken g4 kulaklığına geri döndüm resmen eziyet çekiyorum. Degisim cıkmazsa gidip tekrar alacağım
  • DARKKO70 D kullanıcısına yanıt
    Darkko70 elimde cx var derken cx 3.00 ımı kastettiniz yoksa alltta yazan cx 300 ümü? bu arada Sony mdr-xb50ap yıl aldım 5 dakika denedikten sonra bir kenara bıraktım bence 5 para etmez, daha önceden sennheiser cx 200 street II kullanıyordum, Sony street II nin yanından geçemez, extra bass olayını hiç anlamadım cx e göre bass yok desem yeridir, şimdide yeni bir kulaklık arayışındayım, cevaplarınız için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.