Kulaklığa 100-200 lira para verebilecek durumda biri değilim. 50 lira seviyesine bile istemeyerek çıkıyorum. Başka şehirde bir arkadaşım almış, gayet memnun olduğunu ve daha önce hiç bu kadar güzel müzik dinlememiş olduğunu söyledi. Bugün M başlığı kaybedince L başlığı takmış, bassların daha güzel geldiğini falan söyledi. Sizce fiyatına değer mi? Özellikle silikonlu bir kulaklık almak istiyorum. Sizin öneriniz ne olur?
Yok mu kimse kullanmış?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: kendi halinde
Yok mu kimse kullanmış?
Var, ben. Aslında koss ruk 30 falan alacaktım tavsiyeler üzerine ama sonra tasarımı vs cezbetti ve bunu almaya karar verdim. Memnunum. Fiyatının hakkını veriyor sonuna kadar. Yani öyle muhteşem-harika bir performansı yok ama kulağa oturuşu, kablo sağlamlığı, tasarımı gibi faktörler de işin içine girince daha da bir güzelleşiyor. Yanlış anlaşılmasın performansını kötülemiyorum bence 50 liraya alınabilecek en iyi kulaklıktır yani epey kulaklık denedim bu fiyat civarlarında ama en çok bunda zevk aldım. Ama bütçe artınca çok çok daha iyi rakipleri çıkmıyor değil. Şikayetim pek yok kulaklıkla ilgili, sony bunda da kalitesini ortaya koymuş. Equalizer'la uğraşmayı da seviyorsanız tadından yenmiyor. Şunu da söyleyeyim cızırtı tarzı bir şeye hiç rastlamadım hep en yüksek seste dinlememe rağmen. Kulağınızda en yüksek ses seviyesinde dinlerken dışarıya sıfıra yakın bir ses veriyor yanınızdaki biri rahat rahat duyamıyor müziği. Söyleyebileceklerim sanırım bu kadar. Sorunuz olursa cevaplayabileceğim bir şeyse cevaplamaya çalışırım.
dogukan733
kullanıcısına yanıt
Cevap için teşekkürler. Android telefonda uyumsuzluk gibi bir durum oldu mu hiç denediyseniz? Bass benim için önemli çok kötü değilse bende alabilirim. En azından samsungun kendi kulaklığından iyise mesela.
quote:
Cevap için teşekkürler. Android telefonda uyumsuzluk gibi bir durum oldu mu hiç denediyseniz? Bass benim için önemli çok kötü değilse bende alabilirim. En azından samsungun kendi kulaklığından iyise mesela.
Androidde kullanıyorum kulaklığı zaten. Pc'de de kullanıyorum tabi ama kullanımımın %90'ını telefon oluşturuyor. Günde en az 2 saatimi kulaklıkla geçiriyorum. Samsungun kendi kulaklığını hiç denemedim, ama yarın s4 kullanan arkadaştan kulaklığını bir rica edeyim onunla deneyeyim. Şu sıralar ağırlıklı olarak sakin şeyler dinlediğim için basslara pek dikkat edemedim ama kötü değil. İdare ediyor. Samsungun kulaklığıyla karşılaştırıp sonucu yazarım
quote:
Orijinalden alıntı: dogukan733
quote:
Androidde kullanıyorum kulaklığı zaten. Pc'de de kullanıyorum tabi ama kullanımımın %90'ını telefon oluşturuyor. Günde en az 2 saatimi kulaklıkla geçiriyorum. Samsungun kendi kulaklığını hiç denemedim, ama yarın s4 kullanan arkadaştan kulaklığını bir rica edeyim onunla deneyeyim. Şu sıralar ağırlıklı olarak sakin şeyler dinlediğim için basslara pek dikkat edemedim ama kötü değil. İdare ediyor. Samsungun kulaklığıyla karşılaştırıp sonucu yazarım