Şimdi Ara

Sony Laptop daWindows 7 kopya sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşımın yaşadığı bir sorunu aktarmak istedim...
    Sony laptop aldı istanbul bilişimden ama içindeki windows 7 ye orjinal windows kullanmıyor uyarısı veriyor. Altında kendi orjinalliğini kanıtlayan hologramlı sticker ı key i ile var. Bu durumu nasıl düzeltebilirim? Mail mı atayım windows a? ya da istanbul bilişime mi taşıyayım durumu?

• Eğer bilgisayara müdahalede bulunmadığın halde böyleyse, İstanbul Bilişim'le irtibata geç. Sonra duruma göre Microsoft ile iletişime geçersin.

Nasıl içiniz elveriyor bu adamlardan bilgisayar almaya, anlamıyorum.
  • Bilgisayarı alan kişi bir bayan ve ayrıca bir doktor kendisi bilgisayarı bizim gibi hardcore kullanmıyor. Onun için önemli olan işine yarayıp yaramaması. Pek istanbulbilişim ya da sony den alınması arasındaki farkı bilebilcek biri değil. Ben yokken aldığı için de ben müdahale edemedim. Bu durumu nasıl çözerim şimdi ben buna bakıyorum. Kaldı ki ister istanbul bilişimden alınmış olsun isterse sony nin kendi yerinden ms 7 nin key i başkası tarafından kullanılıyor olabilir. Benim şu anda çözmeye uğraştığım durum şöyle. Makinanın altında bandrolü var ve windows un key i var altında. Ben bu durumu nasıl kanıtlayıp kendime yeni key alabilirim ya da varolan keyimi sorunsuz kullanabilriim ben bunu düşünüyorum
  • Olay Sony'yi bağlamaz. Çünkü İB'de satılan ürünlerin distribütör garantisi yoktur. Sırf bu sebeple uzak durun diyoruz hep bu firmadan. Kendi garantilerini kendileri sağlıyorlar. Nasıl sağladıkları meçhul tabi.

Doktor olsun, hardcore kullanmasın; nereden aldığı önemli. Başı ağrıyınca bu önemi fark eder kendisi.

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Olay Sony'yi bağlamaz. Çünkü İB'de satılan ürünlerin distribütör garantisi yoktur. Sırf bu sebeple uzak durun diyoruz hep bu firmadan. Kendi garantilerini kendileri sağlıyorlar. Nasıl sağladıkları meçhul tabi.

Doktor olsun, hardcore kullanmasın; nereden aldığı önemli. Başı ağrıyınca bu önemi fark eder kendisi.

Kolay gelsin.

Sonuç olarak bu durumda ilk IB ile mi iletişime geçmek daha mantıklı yoksa microsoft lamı? Ilk defa böyle bir durumla karşı karşıyayım.
  • Yazmıştım ilk mesajımda. Önce İstanbul Bilişim'i ara, sonra Microsoft ile irtibata geçersin. Microsoft'un sana sahte ürün anahtarı vermesi ihtimali yok gibi. İstanbul Bilişim'in ise gayet yüksek.
  • Bu ürünler kapalı kutusunda gelmiyormu sonuçta İB nasıl sahte verebilir? Bakalım bugün zaman olursa arıcam yoksa yarına kalıcak. Bilgi için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ürünler kapalı kutuda da gelse ib acıp türkce işletim sistemi yüklüyor vaio'lara sonra yine kutuluyor. kullanıcı ise sıfır aldıgını zannediyor makineyi. sony center'lardan alsaydınız keske.
  • Ben de Vaio sahibiyim İstanbul Bilişimden almıştım DOKTORUM.Söylediğiniz şey Microsoftun İNGİLİZCEDEN türkçeye çevrilmiş versiyonu sahte değil.Türkçe karakterlerde sorun cıkarıyor.AHBS aile hekimliğinde sorun cıkardı mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratdoktor -- 7 Aralık 2010; 20:28:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.