Şimdi Ara

SONY KDL-47W805A vs PANASONIC TX-L50ETW60..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    2 Led TV arasında kaldım.

    1-SONY KDL-47W805A

    2-PANASONIC TX-L50ETW60

    Bulunduğum yer itibari ile 2 TV yi yanyana karşılaştırma imkanı elde edemedim. Özellikle büyükşehirde yaşayan arkadaşlardan ricam, eğer alışveriş merkezlerinde 2 modeli yanyana karşılaştırma fırsatı bulabilirse aralarındaki görüntü farklarını tespit edebilmemiz için bir foto veya video çekip paylaşırlarsa sevinirim. Bir de siz olsanız hangisini tevsiye edersiniz ve neden?

    Bu 2 TV de teknosada aynı fiyata sahipti. Spor Yayınları(Maç,F1 vb.), Film ve PS4 ağırlıklı kullanılacak tv. 3D özelliğine önem vermiyorum belki PS4 oyunları için 3D yi kullanabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kompliman -- 18 Nisan 2014; 20:29:28 >



  • Ps4 oynayacaksanız tepkime sürelerini göz önüne alın şu an mobilden giriyorum birşey söylemek biraz zor ama w805 i izledim daha önce görüntü kalitesi iyi ama yanında w905 olmadığı sürece. Birde dediğiniz tv işe kıyaslamak mümkün olursa size deneyimlerimi aktarırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bugün bir arkadaşım Sony TV sektöründen 2-3 yıl içerisinde çekileceğini söyledi. Bilgisayar sektöründen çekildiğini biliyorum ama TV sektöründen de çekilecek mi acaba bilgisi olan var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.