Şimdi Ara

SONY KDL-40L4000 mi yoksa LG 42LG5000 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha once bi konu acmıstım dun... 32" lcd ler hakkında... kimse yardım etmedi... bende vazgecip 40" lere baktım...
    su an 2 modeli inceliorum... yarın direk almaya gidicem.. bu sefer nolur yardım edin yoksa 52" lere bakıcam... :)
    bana su 2 model den hangisi cazip ve işime yarar yardımcı olurmusunuz...

1 ) SONY KDL-40L4000 40"
    2 ) LG 42LG5000 42"

fiyatları cok yakın birbirlerine.. bu 2 lcd hakkında tecrubesi olan arkadaslardan yardım eden olursa cok sevinirim...

kullanım amaclarım :::
    1 ) tv
    2 ) notebook a hdmi dan baglayıp film medya gibi ozelliklerden faydalanmak...
    3 ) playstation baglantısı... komponent ve komposite baglantıları...

• bu arada bi kac ozelligine baktım...
    SONY + ları ::: -24p gercek sinema gosterimi...

- leri ::: -2 hdmi girişi
    - 8 ms tepki suresi
    - renk derinligi 8 bit

LG + ları ::: -3 hdmi girişi
    - 5 ms tepki suresi
    - renk derinligi 10 bit

- leri ::: -24 p sinema gosterimi yok...

bu yukardaki ozelliklere gore LG kagıt ustunde biraz daha onde... fakat gercek deneyim gerekli bence... yokmu 2 cihaz hakkında bana bilgi verebilecek olan... renkler nasıldır??? yoksa sony sadece bi isim olarak mı kalıyo LG deki ozelliklerin yanında???
  • quote:

Orjinalden alıntı: komert

daha once bi konu acmıstım dun... 32" lcd ler hakkında... kimse yardım etmedi... bende vazgecip 40" lere baktım...
    su an 2 modeli inceliorum... yarın direk almaya gidicem.. bu sefer nolur yardım edin yoksa 52" lere bakıcam... :)
    bana su 2 model den hangisi cazip ve işime yarar yardımcı olurmusunuz...

1 ) SONY KDL-40L4000 40"
    2 ) LG 42LG5000 42"

fiyatları cok yakın birbirlerine.. bu 2 lcd hakkında tecrubesi olan arkadaslardan yardım eden olursa cok sevinirim...

kullanım amaclarım :::
    1 ) tv
    2 ) notebook a hdmi dan baglayıp film medya gibi ozelliklerden faydalanmak...
    3 ) playstation baglantısı... komponent ve komposite baglantıları...

SD Yayında Sony
    HD Yayında LG
    PS3 de Sony
    Xbox Kullanıyorsan LG
    Fiyat Olarak LG

Biraz değişik bi cevaplama türü oldu ama :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdincakin -- 30 Aralık 2008; 1:33:04 >

• valla pek bi degisik oldu.. saten kafam karisik... kablolu var evde.. ama bu demek deilki ilerde receiver olayına girmicem...
    iyice karıstı kafam.. bide bu cihazların ayarında SAMSUNG buldum.. al iste devrelerim ısındı valla cildircem simdi... :)

SAMSUNG LE40A550 P1 LCD TV

valal daraldım artık...

ama iste son anlar... yarın sabah alıcam direk gidip.... sadece merak ettigim renkler ve derinlik olayı... 2 tv yi de deneyen yada tecrubesi olan yok mu yahu kocaaaa sitede???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komert -- 30 Aralık 2008; 1:55:26 >
  • Arkadaşım sony l serisinin piyasadaki noname lcd lerden bir farkı yok
    en az s serisi alacaksan al sony yi.
    lg 5000 her konuda üstündür l serisi sony den.
  • quote:

Orjinalden alıntı: iorfa

Arkadaşım sony l serisinin piyasadaki noname lcd lerden bir farkı yok

Kesip atmakla Konuşmayalım..Bu 1.(L) SErisi (TNT) Panel Kullanıyor Ki Dünyada Şu anda En iyi Panaller sıralamasında Üst Seridendir...LG İse HD Yayında Çok iii Denilmiş Bir kere (MS) TepKİ SÜRELERİni Bi kenera Bırakalım 100Hz Yok İse SONY 40 L4000.İle 40 LG6000 Test ettim Renklerin ve doygunluğun Bakımından SONY (L) Serisi Bir Adım Öndeydiki

Bende 32 L 4000 Kullanıcısıyım ..LG Eleyip (SONY) Yönelmelisin dostum..

LG.İse PaSİF Renk Doygunluğuyla Sınıfta Kaldı ....SONY Daima (LG) Önündedir SAYGILAR
  • eğer 42LG6000 Scarlett deseydin onu al derdim ama LG5000'se bence SONY ayrıca sen inanıyomusun LG'nin 5ms olduğuna ve 10bit olduğuna ki 10bit panel olduğu hiçbiryerde geçmiyor dostum eğer forumu dikkatli incelersen tomarla yazı var bu konularda.Bir arkadaş demişkiL serisinin noname lcd'lerden farkı yok en aşşağıya S serisi almalısın demiş:)Şimdi o arkadaşa soruyorum bana ikisinin arasındaki teknik farkları sayabilir mi acaba?Sony V-U-S-L aynı familya yani dolayısıyla aynı serinin farklı görünümde olan türleridir.(HDMI-OPTICAL SES ÇIKIŞI,DÖNEN AYAK,+1HDMI v.b)Kontraslar 33000:1 parlaklıklar kimi sitede 450cd kimisindede 500cd olarak verilmiştir.Hepsi BE2 işlemcisine sahiptir.SAMSUNG LE40A550 P1 LCD TV olayına gelince klasik samsungtur.Renkleri abartı ve yapay rivayetlere görede PS3 v.b konsollarda başarılı değildir ama duyduğum bu görmedim.Şimdi benim tek tavsiyem size hiçbir bilgi sahibi olmayıp hariçten gazel okuyan arkadaşları umursamayın ve gidip gözlerinizle görerek karar verin.Hertürlü imkanı zorlayın varsa xbox-ps3 taktırtın hd yayın izleyin bluray izleyin ve öyle karar verin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Q55FN mi LG 55C7V mi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yorumlarınız icin tesekkurler...

su anda fiyatlara bakıyorum...
    1 ) SONY KDL-40L4000 ....... 2.033 YTL
    2 ) SONY KDL-40S4000....... 2.118 YTL
    3 ) LG 42LG5000 ................. 1.864 YTL
    4 ) SAMSUNG LE40A550P1.. 1.930 YTL

su anda en dusuk fiyat olan LG ve en yukse fiyatı olan SONY S seirisi arasında 254 ytl fark var...
    bu fark onemli deil... sonucta bu cihazlardan birini alıp gonul rahatlıgıyla kullanmak istiyorum... cunki en kotusu herhangi birini alıp... daha sonradan KEŞKE ŞUNU ALSAYDIM DEMEK...
    su an cok kararsızım... ama L serisi ne kara verirsem gider S alırım 85 ytl farkla... ama degermi???
  • Dostum L serisini sony shoplardan 1800-1900arası S serisinide 1850-2000arası temin edebilirsin.L serisi mat kasa S serisi ise piano black ama S serisinin tasarımı ben açıkçası çok beğenmiyorum ve L'den farkı 1 HDMI girişi fazla.Eğer 2300civarına çıkabilirsen parlak kasa olarak V serisi dahada şık bir model ama mat kasa hoşuna giderse L serisi bence çok iyi bir seçim olur senin adına.Yani arada 85ytl fark var S serisini aliyim diye düşnme çünkü görüntüde L serisinden hiçbir farkı yok aynı panel aynı işlemci farkı kasası ve 1HDMI.
  • ben de çok araştırdım 2 si arasında kaldım ve 1 hafta önce 40l4000 aldım kesinlikle sony derim (=
  • quote:

Orjinalden alıntı: baalforever

ben de çok araştırdım 2 si arasında kaldım ve 1 hafta önce 40l4000 aldım kesinlikle sony derim (=

Kervana Hoşgeldin Bende İki Tv Kullanıyom İmzamdaki M87 Serisi VE 32L4000 Canavar Bir Tv
  • Sonuç e4000 oldu 2200 taksitle 5 sene eurasia garantili. 1 kişi daha ekledik memnunuz:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

quote:

Kesip atmakla Konuşmayalım..Bu 1.(L) SErisi (TNT) Panel Kullanıyor Ki Dünyada Şu anda En iyi Panaller sıralamasında Üst Seridendir...LG İse HD Yayında Çok iii Denilmiş Bir kere (MS) TepKİ SÜRELERİni Bi kenera Bırakalım 100Hz Yok İse SONY 40 L4000.İle 40 LG6000 Test ettim Renklerin ve doygunluğun Bakımından SONY (L) Serisi Bir Adım Öndeydiki

LG.İse PaSİF Renk Doygunluğuyla Sınıfta Kaldı ....SONY Daima (LG) Önündedir SAYGILAR

Merhaba,
    pc ve xbox için bende 32L4000 düşünüyorum , tavsiye edermisiniz , mahsuru yok ise tv.yi ne kadara almıştınız? Tşk.

• evetttt... benim bi yılan hikayem daha bitti.. herkese yardımlarından dolayı cok tesekkur ederim... bu korhany arkadasımız aklıma girdi ve kendinde bulunan SONY 40E4000 i aldırdı.. :)
    arada pek bi fiyat farkı olmadan...
    sony 40 S 4000.... 1936 lira
    sony 40 E 4000.... 2200 lira... 9 taksit...
    aradaki 264 ytl ye deger diyen korhany e uydum... :)
    mutluyum huzurluyum... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komert -- 1 Ocak 2009; 22:31:20 >
  • quote:

evetttt... benim bi yılan hikayem daha bitti.. herkese yardımlarından dolayı cok tesekkur ederim... bu korhany arkadasımız aklıma girdi ve kendinde bulunan SONY 40E4000 i aldırdı.. :)
    arada pek bi fiyat farkı olmadan...
    sony 40 S 4000.... 1936 lira
    sony 40 E 4000.... 2200 lira... 9 taksit...
    aradaki 264 ytl ye deger diyen korhany e uydum... :)
    mutluyum huzurluyum... :)

nereden aldın sorabilirmiyim
  • tabikide... ben ankaradayım...
    mavi bilgisayardan...
    asya card a 9 taksit ve indirim yapıolardı... asya card ın standı var balgat mavi bilgisayarda... 30 dk da hemen limitini onaylayıp kart ı kullanıma hazır halde veriolar...
    ama balgatta kalmamıstı 40 E4000... bende kartı balgat mavi den cıkarttırıp batıkentte bulunan mavi bilgisayardan aldım...
    hemde euroasia 5 yıl garantili...
    ayrıca anlamadıgım balgat mavi benden montaj parası istedi ama batıkent mavi istemedi... bunun mantıgı ne ki???
  • quote:

Orjinalden alıntı: hunter26

quote:

quote:

Merhaba,
    pc ve xbox için bende 32L4000 düşünüyorum , tavsiye edermisiniz , mahsuru yok ise tv.yi ne kadara almıştınız? Tşk.

Evet arkadaşım Tavsiye Ediyorum...Neden Olarak Sorarsan ...(TNT INTEGREE) Süper Güçlü Bi paneldir Yani..TV Nin Ömrünü Uzatır ...(5) Yıl Garanti (SONY) Bu yüzden Veriyo
    Diğer Markalarda gÖZ bBEĞİMİZ aMA...(SONY)''Bi adım Önde..

MULTIPLATFORM KONSOLLAR:XBOX 360'PS3'PSP'=Hepsi Bende Mevcut Arkdaşım......

İmzamda Olan (M87BD) FULL HD+Atıyorum (PS3) De''Devil May Cry 4.Oynadığım Zaman ...1920x1080p,Panel ÇÖZ:Hiç tatmin etmiyodu

Aynı Oyunu ,Yeni nesil (32 L 4000) Oynadım Baya Fark Var Panel ,1366x768+Oyunda 720p Olduğu İçin Tam oturdu Kağıt üstüne

32 L 4000;Bide en sevdiğim ÖZELLİĞİ,Renk Dokusu:Panel ,Renkleri,Öle Güzel Ayırt ,Ediyoki,HAyran Kalıyosun.(DİGİTAL V) Saolsun

Bide Tabi (SONY) Arka Işık Sensörü=Panle Max.450cd/m2...Parlaklı Varken...MENU0AYARLAR=ARKA IŞIK=MAX YAPINCA Parlaklık abartmım ..1500cd/m2 Bazı Baba Plazmalarda Bulunan Ölçülerle Hemen Hemen Aynı Oluyor...Bide L4000 Serisi 32''Olan Gece Ampulun Sarı Loşsa ...Offf Çok iii Oluyor Hem Yeni nesil..Hem 15.000.1 Kontrast ...Oranıyla Çok ama Çok İİİİ.....Bana İnan Alalı 1 Hafta Oldu Benden Sonra Mallar tükenmiş...SONY CENTER Pederin Arkadaşı (MUSA) Abi Gecen gün Bana Sölediği Şu Hemn Ekonomik Hem'De Çok talep Var..Birazda O gün Denemeler Yaptım (PC) Bağlantısı İle Baya Kalabalıktı Onun İçin Kıskandılar Beni

(32 L 4000) Almanı Öneririm Dostum ...

Fiyata Gelirsek....1.250.000 yTL eN SON +12 tAKSİT+vADE FARKSIZ AMA (BANA)Güzellik Daima Olur Kardeşim Rahat OLLL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOGOMEZ -- 2 Ocak 2009; 0:17:51 >

• Açıklama için tşk.
    bi yakınım sony.de çalışıyor , ona ait özel indirimi kullanarak 950 ytl gibi bir rakama alıcam sanırım bu tv.yi

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hunter26

quote:

quote:

Merhaba,

Evet arkadaşım Tavsiye Ediyorum...Neden Olarak Sorarsan ...(TNT INTEGREE) Süper Güçlü Bi paneldir Yani..TV Nin Ömrünü Uzatır ...(5) Yıl Garanti (SONY) Bu yüzden Veriyo
    Diğer Markalarda gÖZ bBEĞİMİZ aMA...(SONY)''Bi adım Önde..

MULTIPLATFORM KONSOLLAR:XBOX 360'PS3'PSP'=Hepsi Bende Mevcut Arkdaşım......

İmzamda Olan (M87BD) FULL HD+Atıyorum (PS3) De''Devil May Cry 4.Oynadığım Zaman ...1920x1080p,Panel ÇÖZ:Hiç tatmin etmiyodu

Aynı Oyunu ,Yeni nesil (32 L 4000) Oynadım Baya Fark Var Panel ,1366x768+Oyunda 720p Olduğu İçin Tam oturdu Kağıt üstüne

32 L 4000;Bide en sevdiğim ÖZELLİĞİ,Renk Dokusu:Panel ,Renkleri,Öle Güzel Ayırt ,Ediyoki,HAyran Kalıyosun.(DİGİTAL V) Saolsun

Bide Tabi (SONY) Arka Işık Sensörü=Panle Max.450cd/m2...Parlaklı Varken...MENU0AYARLAR=ARKA IŞIK=MAX YAPINCA Parlaklık abartmım ..1500cd/m2 Bazı Baba Plazmalarda Bulunan Ölçülerle Hemen Hemen Aynı Oluyor...Bide L4000 Serisi 32''Olan Gece Ampulun Sarı Loşsa ...Offf Çok iii Oluyor Hem Yeni nesil..Hem 15.000.1 Kontrast ...Oranıyla Çok ama Çok İİİİ.....Bana İnan Alalı 1 Hafta Oldu Benden Sonra Mallar tükenmiş...SONY CENTER Pederin Arkadaşı (MUSA) Abi Gecen gün Bana Sölediği Şu Hemn Ekonomik Hem'De Çok talep Var..Birazda O gün Denemeler Yaptım (PC) Bağlantısı İle Baya Kalabalıktı Onun İçin Kıskandılar Beni

(32 L 4000) Almanı Öneririm Dostum ...

Fiyata Gelirsek....1.250.000 yTL eN SON +12 tAKSİT+vADE FARKSIZ AMA (BANA)Güzellik Daima Olur Kardeşim Rahat OLLL

• bence hemen al.. .hatta 2 tane al... elini opene 1500 den okutursun hatta...
    :)
  • quote:

tabikide... ben ankaradayım...
    mavi bilgisayardan...
    asya card a 9 taksit ve indirim yapıolardı... asya card ın standı var balgat mavi bilgisayarda... 30 dk da hemen limitini onaylayıp kart ı kullanıma hazır halde veriolar...
    ama balgatta kalmamıstı 40 E4000... bende kartı balgat mavi den cıkarttırıp batıkentte bulunan mavi bilgisayardan aldım...
    hemde euroasia 5 yıl garantili...
    ayrıca anlamadıgım balgat mavi benden montaj parası istedi ama batıkent mavi istemedi... bunun mantıgı ne ki???

Benim bildiğim Mavide satılan 40E4000 ler 5 yıl eurasia garantili değil bi yanlışlık olmasın...
    Mavide satılan bazı sony modelleri resmi distribütör garantisindedir...Örnek 40L4000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekremskoda -- 3 Ocak 2009; 8:37:59 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.