Şimdi Ara

SONY - KDF-xxx 3LCD TV 1 milyar alıyımmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SONY - KDF-x x 3LCD TV arkadasta var ...1280*720 destekliyo benim laptop 1280*768 destekliyo ama pc 1280*720 destekliyo alıyımmı 1 milyar istiyo 100 saat kullanmış..prejektör aldıda ..yenisi 3.5 milyarmış..bu eski modeldenmiş..alcaksan haber ver diyo..edermi sizce..acil cevap..yardım..

• onu alana kadar yarın media marktın indiriminden samsung plazmayı al daha iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadays

onu alana kadar yarın media marktın indiriminden samsung plazmayı al daha iyi

katılıyorum.
  • ne indirimi nerede link veririmisiniz..teşekkürler..bu arada arkadas 1.250 den asağı dusmuyo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuffguy

ne indirimi nerede link veririmisiniz..teşekkürler..bu arada arkadas 1.250 den asağı dusmuyo...

salla o arkadasını sen. market media başlıklarına bak forumdaki orda indirimler yazıyor
  • gordum onları hangisi dersem samsung 40 inch ama dokumanı nerde bunun..iyi gibi..ya buyuk boy satsaydı 50 icnh falan alırdım 2-3 milyara 40 üzeri yok ya
    ..bunlar yalnız 1024*768 ya..
  • abi 50 inch dediğin 4-5 bin ytlden başlıyor naptıon sen ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tamam hocam mediamarkt olayı bitmiştir bugün itibarıyle..ne yapayım adam haber bekliyo 50 ich sony 3lcd 1.200 son dedi..bence 100 saatten fazla kullanılmıştır..bu 3 senelik model diye biliyom..tek hdmi olanı bu..degermi sizce..
  • 1000 ytl mi 1200 ytl mi?
    Başlık başka mesaj başka.
    El cevap;
    Evet, al. Eğerlambada sorun yoksa ve görüntü tatmin ettiyse.
    Hayır ,alma. Eğer lamba problemli ve kontrast tatmin etmezse.
    Buradan ne desek boş. Görmek gerek.
    Projeksiyon tv sadece merkezde en iyi görüntüyü verir, lamba değişimi gibi bir sorunu vardır ve hiç ucuz değildir. İnce değildir, lamba bitmese bile bir süre sonra kontrast düşmeye başlar.
  • ya ben 1 milyar veriyomda adam inmedi o açıdan neyse işte o civarda bi para çıkcak..ama kullanılmış diye lamba bitmiştir kanısı oluştu bende..herifte xbox 360 vardı önceden onu bağlıyordu oyun için ama 100 saat kullandım diyo ne diyim...birde 1280*720 olmas kötü...laptoptan basamıcam HD filim yani..
  • projeksiyon tvye 1 kuruş vermem bırak 1200 ytlyi
  • ya 3LCD bu arkadan aydınlatmalı LCD panel sonucta 1280*720 p hocam..karıştırma projeksiyon diil..
  • quote:

ya 3LCD bu arkadan aydınlatmalı LCD panel sonucta 1280*720 p hocam..karıştırma projeksiyon diil..

Projeksiyon tv demiş zaten. Projektör dememiş. Aynı şeyden bahsediyor.
  • quote:

ya ben 1 milyar veriyomda adam inmedi o açıdan neyse işte o civarda bi para çıkcak..ama kullanılmış diye lamba bitmiştir kanısı oluştu bende..herifte xbox 360 vardı önceden onu bağlıyordu oyun için ama 100 saat kullandım diyo ne diyim...birde 1280*720 olmas kötü...laptoptan basamıcam HD filim yani..

Mesele çözünürülük ve 1:1 pixel mapping de değil tv nin teknolojisinde. Arkadaşın neden satıyor sence?
    İstersen başka bir şeyler bak 42" plazmalar güzel fiaytlara gelmeye başladı, lcd lerde öyle. Kullanacağın yeri bilemem ama ev için 50" büyük kaçabilir.
    Yinede sen bilirsin görüntü içine sinerse riskleride biliyorsun gerisi sana kalmış.
  • ya benim baska arkadaştada var..görüntü iyi..projeksiyonlar gibi degil..Lcd gibi..ama almıcam..ben full HD yi beklicem 50 inch fullHD yi 2.5 milyara 2008 de alırım..buna eminim..çünkü amerikada 1200 dolar civarı şu an..ne geçiriyorlar burda tahmin edin siz artık..
  • Ben yeni aldim Sony KDF-50E2000 2800 ytl sehpasi dahil. Hala suphelerim var ne dersiniz iyi etmis miyim? Su lamba omru icimi tuketiyor. Polyanna olmak niyetindeyim. Ne yapayim 3 sene sonra lamba gerekirse o zamana kadar full hd cikar degisim yapariz. Bunu da simdinin 37 ekrani gibi atariz mutfaga. :))

Goruntusu harika, fani biraz fazla ses yapiyor ama ancak tamamen sesi kisarsaniz duyuyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: soaringeagle

Ben yeni aldim Sony KDF-50E2000 2800 ytl sehpasi dahil. Hala suphelerim var ne dersiniz iyi etmis miyim? Su lamba omru icimi tuketiyor. Polyanna olmak niyetindeyim. Ne yapayim 3 sene sonra lamba gerekirse o zamana kadar full hd cikar degisim yapariz. Bunu da simdinin 37 ekrani gibi atariz mutfaga. :))

Goruntusu harika, fani biraz fazla ses yapiyor ama ancak tamamen sesi kisarsaniz duyuyorsunuz.

Mutfakta dolap niyetine işe yarar. Hocam 50 inch tv. Nasıl bir mutfağınız var ki?
  • Ben de biraz gulelim diye yazmistim zaten. :)) Mutfaga onu sokarsak bizim cikmamiz lazim. :))
  • evet baktım bende ucuzu.com.tr de 2700 ytl hemde 1 üst modeli..ben arkadasa 750 teklif edeceğim
  • mekanınız büyük ekran için uygunsa gayet iyi yapmışsınız. Benim iki tanıdığımda bunun eski modelleri 42sx300 ve 50sx300 var . yanılmıyorsam 3 yıldır sorunsuz kullanıyorlar. Bu tarz TV lerin Amerika da pazar payı %20 seviyesinde , Bu %20 nin içinde Sony nin payı tek başına yaklaşık %38 civarında Yani ne kadar satıldığını siz tahmin edin diye yazıyorum.
    127 ekran adam gibi HD ready bir TV yi bir de sehpa hediyeli bu fiyata Türkiye de nasıl bulacaksınız. Bu tv leri tanımayanların söylemlerine pek kulak asmayın derim. Eğer ampulle ilgili bir sorun olursa 200-250€ civarında bir masrafınız olur. Ama unutmayın bir Plazma yada LCD de ölü piksel yada ekran yanığı olsa hiçbir şey yapamazsınız.
    Bu derece ekonomik , bir TV nin de elbet bazı küçük dezavantajları (yan açılardan hafif kararma , çok az da olsa fan sesi, gibi) olacaktır.

quote:

Orjinalden alıntı: soaringeagle

Ben yeni aldim Sony KDF-50E2000 2800 ytl sehpasi dahil. Hala suphelerim var ne dersiniz iyi etmis miyim? Su lamba omru icimi tuketiyor. Polyanna olmak niyetindeyim. Ne yapayim 3 sene sonra lamba gerekirse o zamana kadar full hd cikar degisim yapariz. Bunu da simdinin 37 ekrani gibi atariz mutfaga. :))

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.