Cok tesekkurler bigmaster ilk defa 1,5 yildan uzun zamandir kullanan kullanicilardan da haberdar olmus oldum boylece. Ben TV'yi tanidikca daha cok seviyorum. Uydu baglantisini scartdan cikardim component bagladim goruntu daha da super oldu.
walla arkadaş dahada inmem istiyorsan hediye ediyim diyor..vazgeçtim almıcam..1200 de yüksek fiyat bence..800 den fazla etmicegini düşünüyorum 3 senelik lamba ömrünü yarılamış bir 3LCD tv için..200 milyona lambasıda değişcekse yani 2 tane var o lambadan sağ ve sol..400 eder sonuçta..ne dersiniz..HD ready diyor bigmaster arkadaş ama 1280*720 ve benim laptopla ancak 800*600 bağlanabiliyor..yani Pc bağlantısı yok 1280*800 ü atlamışlar..
Hadi bakalim lambanin 2 tane oldugu da nereden cikti? Emin misin?
Lamba 1 tane ama bence bastan beri senin icine sinmedi bu TV'yi almak o yuzden bosver. Yenilere bak bence de arada cok buyuk farklar kalmadi.
ya arkadaşta baktık bi sağda bir solda iki tane aydınlatma lambası var..öndeki LCD paneli aydınlatıyorlar..
Lamba 1 tane sizin gordukleriniz nedir bilmiyorum ama omru nihayete erecek olan tek bir lamba var.:))
arkadaşım, 3lcd tv lerde tek lamba olur. tarifiniz bunun crt prj. olduğu hissini uyandırıyor. ayrıca model kodunu tam öğrenirseniz pc girişi olup olmadığını araştıralım. güncel modellerde pc girişide var çünkü.
quote:
Orjinalden alıntı: tuffguy
walla arkadaş dahada inmem istiyorsan hediye ediyim diyor..vazgeçtim almıcam..1200 de yüksek fiyat bence..800 den fazla etmicegini düşünüyorum 3 senelik lamba ömrünü yarılamış bir 3LCD tv için..200 milyona lambasıda değişcekse yani 2 tane var o lambadan sağ ve sol..400 eder sonuçta..ne dersiniz..HD ready diyor bigmaster arkadaş ama 1280*720 ve benim laptopla ancak 800*600 bağlanabiliyor..yani Pc bağlantısı yok 1280*800 ü atlamışlar..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme