Bildirim
Sony ile yeni Vaio dokunmatik PC'leri ve Windows 8 tabletlerini konuştuk
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
adam sanki bu konsepti ilk sony yapmış gibi konuşuyor..
-
quote:
Orijinalden alıntı: itachi237
adam sanki bu konsepti ilk sony yapmış gibi konuşuyor..
Bu sekilde katlanabilen touchpadi yeterli klavyesi 15.5 inç boyutu olan başka marka varda biz mi kacirdik
Adam zaten Windows 8 den sonra bu sekilde çok cihaz çıkti ama hepsinde birşey eksikti bunda bir pc de lazım olan hersey var diyor.
Nasıl dinlediysen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Touchpad iyimiş -
@speed step merhabalar konu ile alaksiz ama htc
one maxx hakkında yeni bilgi var mi bazı siteler ekimde satışa cikacak yaziyor
daha tanitilmamis bir cihaz nasil çıkabilir piyasaya
bilgilendirirseniz sevinirim saygılarımla kolay gelsin hayırlı
çalışmalar...
-
O değil de Z1 felaketini açıklasınlar.
-
Ben kagida telefon numarasi ,yemek tarifi veya adresimi yazip birine vere bilirim.
fakat o kisi azla kagit gibi yaza bildigi tabletimsi diz üstünü vermez :D
burda 1 kg demir mi agirdir yoksa 1 kg pamuk mu ? yerine
1kg demir mi daha pahali yoksa 1 kg pamuk mu daha pahaliya geliyor!!!! nihahahaha
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OKAMI -- 9 Eylül 2013; 20:46:15 > -
quote:
Orijinalden alıntı: OKAMI
Ben kagida telefon numarasi ,yemek tarifi veya adresimi yazip birine vere bilirim.
fakat o kisi azla kagit gibi yaza bildigi tabletimsi diz üstünü vermez :D
burda 1 kg demir mi agirdir yoksa 1 kg pamuk mu ? yerine
1kg demir mi daha pahali yoksa 1 kg pamuk mu daha pahaliya geliyor!!!! nihahahaha
Mail atsa olur mu
quote:
Orijinalden alıntı: theduayen
Mail atsa olur muquote:
Orijinalden alıntı: OKAMI Ben kagida telefon numarasi ,yemek tarifi veya adresimi yazip birine vere bilirim. fakat o kisi azla kagit gibi yaza bildigi tabletimsi diz üstünü vermez :D burda 1 kg demir mi agirdir yoksa 1 kg pamuk mu ? yerine 1kg demir mi daha pahali yoksa 1 kg pamuk mu daha pahaliya geliyor!!!! nihahahaha
olabilir ancak alip birseyi vermekle alakali benimkisi.
kagidin yerini tuttmuyor deyilmi hehe :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: OKAMI
olabilir ancak alip birseyi vermekle alakali benimkisi.kagidin yerini tuttmuyor deyilmi hehe :Dquote:
Orijinalden alıntı: theduayen
Mail atsa olur muquote:
Orijinalden alıntı: OKAMI Ben kagida telefon numarasi ,yemek tarifi veya adresimi yazip birine vere bilirim. fakat o kisi azla kagit gibi yaza bildigi tabletimsi diz üstünü vermez :D burda 1 kg demir mi agirdir yoksa 1 kg pamuk mu ? yerine 1kg demir mi daha pahali yoksa 1 kg pamuk mu daha pahaliya geliyor!!!! nihahahaha
kağıt gibi flash bellekler var sende flasha at ver.
-
ne sonymiş arkadaş ya fuar haberlerinin yarısından fazlası sony sony sony. sıktı artık. en dandik ürünlerini bile anlatıp duruyonuz. biraz da diğer markaların stantlarına uğrayın.
-
Vaio Tap 11 ve Asus Transformer Book bu fuarın benim için en güzel 2 ürünü. İkisinden birini almak için sabırsızlanıyorum... -
Bi zahmet şu flipteki ekran kartınıda söleseydiniz videoda.ne kullanmışlar acaba.
Gözüm kalmadı değil hanyyy
Donanınhaber berlin...
-
tablet moduna geçince android olsa güzel olurdu. -
1250 USD olduğu soyleniyor. Oyle olursa 3000 TL den falan gelir.
Pro13 kullanıcısı olarak beklesemiydim demedim değil.
quote:
Orijinalden alıntı: artcraft35
ne sonymiş arkadaş ya fuar haberlerinin yarısından fazlası sony sony sony. sıktı artık. en dandik ürünlerini bile anlatıp duruyonuz. biraz da diğer markaların stantlarına uğrayın.
Kardeşim, söyle kim seni zorluyor bu haberleri takip edip okuman için ?? Hemen alalım aşağıya :))
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X