Şimdi Ara

Sony HT-SF1300 mü Sony HT-SF2300 mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony HT-SF1300 mü Sony HT-SF2300 arasındayım.
    Daha önce sorulmuş ama, bu iki sistem arasındaki
    farkı bilen / söyleyen çıkmamış.

SF1300'ün HDMI'larından ses iletilebildiğini kitapçığına bakarak birisi yazmış.

Digiturk+, PS3 ve dvd player veya recorder bağlayacağım.
    Sizce bu ikisinden biri doğru seçim olur mu?

Yoksa Sony STR-DA2400ES gibi bir reciever mı tercih etmeliyim?

SF'leri tercih etmemin nedeni, hoparlörleriyle hazır paket olmasıydı.
    Ses çıkışları düşükmüş (kullanıcı yorumu) ama benim odam küçük, o önemli değil.

• sistemlerdeki tercih sebebiniz çok isabetli
    ht yada sf serileri beraberinde hop takımı ile geldiği için hiç zahmetsiz uğraştırmadan sadece kurup kullanmaya kalıyo...ancak ses performansları str+hop gibi olmuyo tabi; bende ht kullanıcısıyım beklentilerimi artık karşılayamadığı için str+hop alcam yani anlıyacağınız istekler beklentiler zamanla değişebiliyo...

1300-2300 ikiside üst modeller kendi sınıflarında 2400 de düşünürseniz beraberinde hop takımıda alcaksınız seçim sizin

sunmuş olduğunuz seçeneklerden benim tavsiyem kağıt üzerinde 2300 dür; 2400 de düşünüyorsanızda onun kendi sınıfında bir çok çeşidi mevcut! (1200-3200-3300-5200-5300-5400) gbi vb...

• quote:

Orjinalden alıntı: yuxeses
    sunmuş olduğunuz seçeneklerden benim tavsiyem kağıt üzerinde 2300 dür; 2400 de düşünüyorsanızda onun kendi sınıfında bir çok çeşidi mevcut! (1200-3200-3300-5200-5300-5400) gbi vb...

Yorumunuz için teşekkürler.
    Acaba neden 2300ü tercih edersiniz?
    Yani 1300 ile arasındaki fark nedir?
    Ben bu farkı bir türlü öğrenemedim : )
  • teknik açıdan bir fark yok sadece dış görünümleri farklı bide model sürümlerindeki rakam üstünlüğü bir farkı varsada diğer arkadaşlar bilgi verebilirler...

3 cihaz belirlemişsiniz tavsiye istemişsiniz benim tavsiyemde 2300 olmuş sonuçta alacak kullanacak kişi sizsiniz 2300 ü tavsiye etmemin özel bir sebebi yok sizin seçenekleriniz doğrultusunda onu tavsiye ettim karar sizin

ne alırsanız alın beklentilerinizi karşılaması ve iyi günlerde kullanmanız dileğiyle...
  • HT-SF2300 için Dolby® Digital / Dolby® ProLogic II / dts® kod çözümü mevcut, HT-SF1300'de yeni nesil çözücüler mevcut değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony HT-DDW880
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.