Sony HT-SF1300 mü Sony HT-SF2300 arasındayım. Daha önce sorulmuş ama, bu iki sistem arasındaki farkı bilen / söyleyen çıkmamış.
SF1300'ün HDMI'larından ses iletilebildiğini kitapçığına bakarak birisi yazmış.
Digiturk+, PS3 ve dvd player veya recorder bağlayacağım. Sizce bu ikisinden biri doğru seçim olur mu?
Yoksa Sony STR-DA2400ES gibi bir reciever mı tercih etmeliyim?
SF'leri tercih etmemin nedeni, hoparlörleriyle hazır paket olmasıydı. Ses çıkışları düşükmüş (kullanıcı yorumu) ama benim odam küçük, o önemli değil.
sistemlerdeki tercih sebebiniz çok isabetli ht yada sf serileri beraberinde hop takımı ile geldiği için hiç zahmetsiz uğraştırmadan sadece kurup kullanmaya kalıyo...ancak ses performansları str+hop gibi olmuyo tabi; bende ht kullanıcısıyım beklentilerimi artık karşılayamadığı için str+hop alcam yani anlıyacağınız istekler beklentiler zamanla değişebiliyo...
1300-2300 ikiside üst modeller kendi sınıflarında 2400 de düşünürseniz beraberinde hop takımıda alcaksınız seçim sizin
sunmuş olduğunuz seçeneklerden benim tavsiyem kağıt üzerinde 2300 dür; 2400 de düşünüyorsanızda onun kendi sınıfında bir çok çeşidi mevcut! (1200-3200-3300-5200-5300-5400) gbi vb...
quote:
Orjinalden alıntı: yuxeses sunmuş olduğunuz seçeneklerden benim tavsiyem kağıt üzerinde 2300 dür; 2400 de düşünüyorsanızda onun kendi sınıfında bir çok çeşidi mevcut! (1200-3200-3300-5200-5300-5400) gbi vb...
Yorumunuz için teşekkürler. Acaba neden 2300ü tercih edersiniz? Yani 1300 ile arasındaki fark nedir? Ben bu farkı bir türlü öğrenemedim : )
teknik açıdan bir fark yok sadece dış görünümleri farklı bide model sürümlerindeki rakam üstünlüğü bir farkı varsada diğer arkadaşlar bilgi verebilirler...
3 cihaz belirlemişsiniz tavsiye istemişsiniz benim tavsiyemde 2300 olmuş sonuçta alacak kullanacak kişi sizsiniz 2300 ü tavsiye etmemin özel bir sebebi yok sizin seçenekleriniz doğrultusunda onu tavsiye ettim karar sizin
ne alırsanız alın beklentilerinizi karşılaması ve iyi günlerde kullanmanız dileğiyle...
HT-SF2300 için Dolby® Digital / Dolby® ProLogic II / dts® kod çözümü mevcut, HT-SF1300'de yeni nesil çözücüler mevcut değil.